Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 23
Tzuni spune:
Dragelor, nu va suparati ca ma ma misc cu actiunea mai incet decat mi-am dorit!
Mai jos aveti link catre banii cheltuiti pana acum. Pt pijamalele date la copiii din Reghin si al Manastirea Marcus.
PIAJAMALE PT REGHIN SI MARCUS
D-na directoare de la Agigea inca nu mi-a trimis lista cu copiii. Mai astept. Si av tin la curent.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Maica Stareta Serafima de la Manastirea MARCUS din judetul Covasna, primeste cu bucurie pijamalutzele si jucariile de la noi! Si tuturor celor care au facut donatii pt acest gest va multumeste din suflet! Si eu i-am multumit in numele nostru pt ca primeste darurile pentru cele 10 fetite.
antoni spune:
Tzuni, poate e prea tarziu deja, dar numai acum am citit de ideea ta, se mai poate contribui cu banuti?
super ideea, mi-au dat lacrimile.
Meli+Timea-Larisa
Tzuni spune:
Scumpa mea, e cam tarzior deja, dar o sa mai facem astfel de actiuni! Multumim pt gandul bun!
Tzuni spune:
multumesc, miflore!
Doamna directoare de la Agigea nu mi-a trimis lista cu copiii si nu-mi raspunde la telefon. Daca nu rezolv cu ea in urmatoarele 3 zile, ne reorientam, ca nu am alta solutie! Ce spuneti?
Tzuni spune:
Fetelor, ce sa fac? Desi am vb cu d-na directoare de la Agigea, nu mi-a trimis pe mail lista cu copiii. Fara lista aceea nu am cum sa cumpar pijamale, ca nu stiu marimi pe sexe... Ce sa fac? Gasim altceva, alt orfelinat? Ajutati-ma!
Irinusha spune:
Tzuni, pacat ...
La Satele de copii SOS te-ai gandit? http://www.sos-satelecopiilor.ro/index_ro.html
Poate primesc mai cu drag! Doar o idee...
Numai bine!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
Tzuni spune:
Irinusha, ei au cam ce le trebuie. Daca au si site...cu sponsori....
Trebuie sa alegem camine de copii mai amarati. Parca n-as vrea ca picii de la Agigea sa ramana fara daruri pt ca d-na directoare poate e prea prinsa cu programul... Oare sa renuntam la pijamale si lor sa le luam altceva? Jucarii dulciuri...? Zic si eu...
Alexa Ioana spune:
jucarii, dulciuri, rechizite (carti de colorat, creioane, plastilina...)
sau caciulite si fularele...
cati bani au mai ramas?
sau in cel mai rau caz... ii putem redirectiona... daca e lumea de acord.
pe topicul fetelor din cluj "cluj rulz" organizam si noi o campanie pentru un centru de plasament din cluj, unde sunt 11 copilasi de care au grija niste maicute catolice. directoarea este o persoana deosebita, maicutele au un suflet mare si ii ingrijesc pe copii cu mare drag, dar totusi au o gramada de nevoi materiale... asa ca o sa incercam sa le luam de la hainite, la rechizite, detergent... cat de mult din cele trebuincioase...
voi hotariti ce si cum. eu doar am dat o idee, in caz ca nu apare alta idee mai ... viabila