Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
ne-am facut si noi somnul de amiaza..:)
am avut noroc cu asta mic, care a fost intelegator si a stat cumintel..:):)
ce bine ca mai tine un picut caldura...tare nu-mi place sa fie frig, plus ca n-am haine..si nici chef sa imi iau!
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
bb_yasmi spune:
fetele noi va pupam, , iesim la plimbarica de amiaza!!!!
ne auzim mai tarziu!!
cele care sunteti la BE astept poze cu ce ati cumparat!!!
bye bye
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
Roxxy80 spune:
Fetelor, de abia astept sa aud impresii de la BE. Sper sa nu fim dezamagite la cat am asteptat acest eveniment. Sa faceti poze. Maine o sa iau si eu camera foto la mine. Deja nu mai am rabdare. Cred ca ies si eu la o scurta plimbare in cartier. in acelasi timp imi face cu ochiul patul. vad eu ce fac. va pup si vorbim dupa-amiaza.
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
dany26 spune:
FETELOR PANA LA URMA CINE MAI VINE MAINE LA BE in afara de mine si roxxy80????Alfa_anca si vali parca.....si mai cine?
Roxxy ok ne vdem in fata la Poliv...sper sa stiu sa ajung....oare am mult de mers de la metrou Brancoveanu???
31+ ANDREI
AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
pussi toate sunt frumoase!! sa le foloseasca printesele santoase!!
si acuma sa o luam in ordine:
1. cat a fost sterilizatorul??? - 390 RON( cu doua sticle de 250 ml incluse) 2. cat au fost "propele" 50 RON
3. cat au fost lenjeria de patutz? 250 RON
4. cat au fost cadita? 130 RON
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
adina nici eu nu reusesc sa ma odihnesc... am incercat sa dorm cu geamul deschis, sa nu manac mult seara, sa am multe perne sub capatana...si nimic! Ziua parca as dormi, dar nu pot decat in weekend cand e tati acasa, in cursul saptamanii am mesteriiiiiiiiiii
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
adra_bell spune:
Buna!
Fetele care merg la BE, puneti poze va rog, in functie de ce gasiti voi p-acolo poate merg si eu in we. Nu prea am cumparat hainute pentru bebelusha, pentru ca nu ma pricep, dar ne-am luat carucior si patut.
Recunosc ca imi este mai frica de alaptat decat de nastere, de nascut nasc eu pana la urma, ca nu am incotro, dar de alaptat, daca nu reusesc? Am gasit folositor linkul asta http://www.youtube.com/watch?v=cSb3XT88YxY&mode=related&search= .....poate avem si noi parte de asistente asa dragute care sa ne ajute
adra_bell 32+ si Eva-Elena
dany26 spune:
Sunt tare fericita ca tocmai am venit de la eco si bb meu a ramas baiat...are 2.100 kg si cica e lunganIar cel mai tare ma bucura ca nu mai suntem cu o sapt in urma...a recuperat iubitul lui mama
31+ ANDREI
Roxxy80 spune:
FELICITARI, Dany. Vezi ce baiat ascultator ai! A papat tot si a crescut mare! Ma bucur pentru vestile bune!
quote:
Originally posted by dany26
Sunt tare fericita ca tocmai am venit de la eco si bb meu a ramas baiat...are 2.100 kg si cica e lunganIar cel mai tare ma bucura ca nu mai suntem cu o sapt in urma...a recuperat iubitul lui mama
31+ ANDREI
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
dany26 spune:
Gata am adaugat si la semnatura .... acea sapt. recuperata!
Grad placenta II, situata anterior....col 5 cm
Apropo dna dr Nedelcu de la Sanador e NEMAIPOMENITA!E singura dr care a fost asa amabila si vorbareatza!
32+ ANDREI
AMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!