Despre camasi barbatesti

Despre camasi barbatesti | Autor: delia_alx

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,A venit toamna si trebuie sa reinnoiesc garderoba sotului meu. Primele sunt camasile pt. le poarta zilnic la munca.Pana acum purta numai marca Brainconf dar de la un timp calitatea acestora lasa de dorit au schimbat bumbacul parca sunt mai subtiri, se calca mult mai greu nu mai zic ca pretul a urcat f. mult.Daca stiti cumva alte marci de camasi cu o calitate buna, usor de calcat si la preturi rezonabile adica pana-n 100 ron. Inca ceva sotul meu poarta doar bbc. 100%.Si f. important sa-mi spuneti si de unde pot cumpara marcile pe care mi le recomandati.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Iti recomand camasile "Camicia". Sunt de bumbac 100%, sunt mai groase si sunt sub 100 de RON. La targul Modexpo de la sfarstiul saptamanii trecute erau 50 RON/buc. Din pacate, calitativ mai bune am gasit doar cateva modele pe bleu sau bleu cu guler alb. Restul culorilor, erau cum spui si tu: ori cu poliester la greu, ori f.f. subtiri.
La preturi rezonabile, am mai cumparat tot Camicia de la magazinele din zona Apaca. In rest, in oras am gasit numai la 100 - 120 de RON.
Succes! (si spor la calcat!!!)
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am ramas impresionata (in mod pozitiv) de camasile Toneli
ma refer si la calitate si la pret (aprox.50 ron)

altfel, Dinasty si Cavaliere sunt f.bune si frumoase, dar sunt si scumpe

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Incearca la MASSINI pret cam 100 ron dar sunt super si se calca bine .
Gasesti la plaza mall.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

si eu MASSINI de 4 ani numai de acolo ne aprovizionam,ne stiu si vanzatoarele.
Se calca f. usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Gata am cumparat camasi!Am fost la Apaca si am cautat prin toate magazinele camasi 100%.Rezultatul a fost ca am gasit Massini la 120ron, dar simple colorate, Camicia ceva dar ca gama sortimentala redusa si culori care nu mi-au placut si in sfarsit camasile facute la TULCEA ,GILLARDI,au fost si cele mai frumoase si la un pret bun de 65ron. Mie imi plac camasile care nu au bumbacul simplu ci sa aiba ceva model in tesatura.Despre calcat urmeaza sa va spun cat de bine se calca.

Mergi la inceput