Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu v-a placut deloc, dar deloc muzica pe care v-am dat-o?
Ca sa ma razbun ma duc sa ascult un album de pe lista aia de 500, in timp ce fac curatenie. Na!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ete na...dar ce crezi ca ascult eu acum ...Marvin Gaye...hmmm...hmmm.hmmmh
nu ma mai intrerupe ....

Mergi la inceput

f interesant ca sunt vreo 3 melodii dupa '90 incoace...oare de ce ? ....calitate taica....si acum misteeeeeeeer Aaaaaal Greeeeeeeeeeennnnnnn...aplauze puternice ....

cu alte cuvinte, multumesc Donia , esti meseriasa...trec si la albume imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

sa ma opreasca shineva din mancat ciocolata pe paine ca ma fac cat casa poporului !!!!

am imbracat fetele bine si le-am scos la somn afara

donia pe fiecare orbita sunt straturi si electronii se aseaza in functie de nivelul de energie (parca)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kokorina, ktrinel, da, am vazut si palatul regal schonbrun, si casa palmierilor si fantana lui neptun (parca...?!) dar toate astea anul trecut in noiembrie, inainte sa nasc :-)) m-a dus sotul in saptamana de miericica, aveam si noi neshte 4 ani de casnicie si aveam motiv :-)) aaa, si am mancat castane pe maria hilferstrasse si am bagat shopping si pe acolo. vaaaaai ce fain a fost...

povestea otitei:
pe scurt - prima noapte alba alba cum nici alba ca zapada nu e, refuz orice fel de hrana, asa ca stiam deja ca e otita, suntem patiti de la 6 luni, fost la orl, confirmat, primit antibiotic; dupa 2.5 zile de antibiotic suntem mandrii, am scapat de injectabile de data asta pt ca azi a papat si cu lingurita iar lapte bea deja de ieri. mami se declara fericita. tusea, mucii, tot acolo, dar e o maaare diferenta in starea lui. se joaca, e vesel, doarme mai greu din cauza respiratiei/nasului f.f.infundat dar mergem spre bine. vad eu.
sfat de la orl-ista: sa-i dau IRS19 pt imunitate, e un spray ce se pulverizeaza in nas. am luat, dupa ce scapam de otita ii dau.

fetele din canada, unde in canada NU ai nevoie de franceza? deloc! adica unde te descurci sa-ti faci viata numai cu engleza? asta e o curiozitate mai veche de-a mea :-)

donia, ma impresioneaza din nou roxana ta. chiar e mult mai matura decat varsta ei.
donia, mai da-mi link-ul ala cu muzica, please. sunt chioara, nu-l vad.

sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori!!!

harbujeilor!!! si lui nicole!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

daca ia sotul concediu paternal si ia aia 6 mil,mama trebuie sa se intoarca la servici

Ktrinel-ce treaba avea Julia cu merele ,super pozele

Chris-care este suma minima pe quelle?

Ruxandra-catinca andreea- bine ai venit pe lume !

Lavinia-ce nazbatii mai face Mihaita ?
Mark de Alexandra a pozat in revista Mami?

Yagmur-

Porumbita-ce mai face Mario?

Roxanica-si eu sunt singurica cu Antonia de 1 luna sotul lucreaza in fiecare zi deja am par alb

Donia-Roxana

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

mamaana, aici ploua mocaneste si e frig...eu stau in casa , scurtez pantaloni si ascult muzica...cand ma gandesc ce bine dormea si Julia afara asta iarna...o , tempora....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

fetele din canada, unde in canada NU ai nevoie de franceza? deloc! adica unde te descurci sa-ti faci viata numai cu engleza? asta e o curiozitate mai veche de-a mea :-)

Marc (17.12.06) si [b]Ianis
(14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

teoretic oriunde in afara de Quebec, practic cum ti-e norocu...eu am niste prieteni care nu misca deloc in franceza, dar au job, casa...nu i-a impiedicat nimic...chiar ieri cand ma plimbam prin downtown am remarcat (a nu stiu cata oara...)ca auzeam numai engleza...nici nu ziceai ca esti in montreal...asta a remarcat si o prietena din california venita luna trecuta pe la noi...ii era frica ca nu se descurca sa vorbeasca cu nimeni...apoi ma intreba ...sigur se vorbeste si franceza aici ? ca ea auzea ( in centru , ce-i drept) numai engleza......eniuei, daca intrebi ceva in engleza toata lumea stie...doar daca te duci prin provincie stiu mai putin.

diana , faci o vizita la canada daca se ridica vizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

povestea otitei:
pe scurt - prima noapte alba alba cum nici alba ca zapada nu e, refuz orice fel de hrana, asa ca stiam deja ca e otita, suntem patiti de la 6 luni, fost la orl, confirmat, primit antibiotic; dupa 2.5 zile de antibiotic suntem mandrii, am scapat de injectabile de data asta pt ca azi a papat si cu lingurita iar lapte bea deja de ieri. mami se declara fericita. tusea, mucii, tot acolo, dar e o maaare diferenta in starea lui. se joaca, e vesel, doarme mai greu din cauza respiratiei/nasului f.f.infundat dar mergem spre bine. vad eu.
sfat de la orl-ista: sa-i dau IRS19 pt imunitate, e un spray ce se pulverizeaza in nas. am luat, dupa ce scapam de otita ii dau.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

ce ma bucur ca Marc e mai bine, mananca si se joaca
oriunde in afara de Quebec se vorbeste numai engleza
si o intrebare pentru tine diana: e profesionalul tau sau al sotului ?? (incerc sa-mi aduc aminte de cand am vazut postarea saptamana trecuta cred ce numar am avut si nu pot)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

RUXANDRA....felicitari pt nepotica CATINCA ANDREEA!sa fie sanatoasa si papacioasa!

PORUMBITO....cred prin ce-ai trecut,si imi pare rau sa stiu ca ti s-a intamplat tie asta si ca s-a intamplat in romania,romani intre romani,dar stim cu totii ca bucurestenii au ceva impotriva moldovenilor.sper sa nu dau curs la vreo disputa,dar nu numai ca am exemple cu prietene de ale mele casatorite cu bucuresteni,PORUMBITA alt exemplu,si nu mai spun de faptul ca pe la televizor nu scapa unul din nici o regiune a tarii(dar in special bucurestenii) sa nu zica ceva urat despre moldoveni.imi par sincer rau,ca socrii tai nu si-au vazut pana acum nepotulce o sa mai regrete ei,mai tarziu.....bine ca sotul e de partea ta.

MAMAANA....dupa ce am nascut,in clinica si acasa timp de vtreo 3 luni am vorbit cu ei in germana.nu-mi iesea din gura nici un cuvant romanesc.apoi a venit mama la mine si pt ca ea le vorbea...clar pe romaneste,am inceput si eu tot pe romaneste.vreau ca sandokanii sa vorbeasca si limba romaneasca.daca vor vrea sa studieze in romania,daca ne mutam in romania?sigur ca nu se pune problema mutatului,dar zic....eu stiu ce-o mai fi in viitor?si de ce nu?limba romana e o limba foarte frumoasa si armonioasa.nu strica sa vorbeasca romana,germana,engleza......tu in ce limba le vorbesti?

DONIA.....atata m-a impresionat povestea cu roxana,e atat de responsabila fetita asta a ta si chiar de o inteligenta rara,talentata nu mai spun,crede-ma ca m-a facut din om-neom relatarea ta despre ea.nu mai stiu sa leg 3 vorbe sprea a o lauda...felicitari si tie si ei!

AURAS.....tare fericita trebuie sa fii cu fetele....si ele sant niste fericite cu o mamica asa ca tine.tare dulci mi le inchipui pe ele doua impreuna...felicitari si tie!

Mergi la inceput