FIV 136

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Adnana ... o sa-ti tinem pumnii, ce norocoasa esti. Eu la inceput de drum cu histeroscopia mea si tu la sfarsit, ce ti-e si cu viata asta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Avalon, ultimul estradiol facut in z.3 (acum vreo 3 luni) era 38,61 pg/ml (normal 12,53 - 165,5). E cam la limita inferioara, dar eu zic ca e acceptabil, nu ? Stiu ca nici prea mare nu e bine sa fie. Iar cand am facut stimularea la FIV am avut cam 750 pg/ml in z.6 de stimulare si cam 1700 pg/ml in z.8 de stimulare. Dupa aceea nu l-am mai facut, dar probabil a mai crescut in cele 11 zile de stimulare. Si cu toate astea : 1 ovocit.

Marrina, s-ar putea sa nu fie vorba neaparat de rezerva (oricum, ne vom convinge in curand), s-ar putea sa fie ceva imunologic, problema e ca ambele situatii sunt cam la fel de pesimiste (cel putin asta am dedus din atitudinea lui Cocei). Evident ca si eu voi mai incerca o alta schema de stimulare (am citit si eu chestia aia cu repetarea de HCG si apoi alta punctie la 36 ore, dar ma intreb ce sa mai recolteze daca n-a fost de la bun inceput ? Sau poate imi scapa mie mecanismul).

Carry, tare rau imi pare si evident ca situatia ta ma descurajeaza putin, dar asta e, intr-un fel de acum ma astept chiar la orice, am invatat sa privesc lucrurile si cu speranta, dar mai ales cu realism. Ma bucur ca ati lua decizia de adoptie, eu as fi facut-o demult, dar din pacate al meu nu vrea , cel putin deocamdata. Incerc sa pun la bataie tot arsenalul din dotare sa-l conving.

Kla, tu ce mai faci ? In ce stadiu mai esti ?

Liana, LA MULTI ANI fata draga !!! Iti doresc...stii tu ce.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

amzulica o sa fie bine ai sa vezi! La mine histeroscopia a fost cu noroc. A doua zi dupa am inceput stimularea. Iti doresc multa multa bafta si peste 9 luni sa te plangi si tu ca vrei sa nasti mai repede

Adhnana 37+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

vin si eu cu o rugaminte mare mare la voi
a facut cineva FIV fara inhibare? nu iau nici AC nici diphe. incep direct stimularea din ziua 2
avantaje,dezavantaje???
multumesc mult

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Multumesc fetelor ptr cuvintele frumoase, insa mesajul meu nu a fost ptr a va descuraja,dimpotriva.
L-am scris doar atunci cand a pomenit Marinna de pregnyl, altfel poate nu as fi intervenit, tocmai ptr a nu descuraja pe cele care mai au puterea sa lupte si care sunt in aceeasi situatie !Sunt convinsa ca veti deslusi acest mister voi, impreuna cu dr-ii !
Rami....te rog, cat mai ai resurse fizice si psihice, nu treb sa abandonezi !
Pe mine ma cam obosisera drumurile la Bucuresti, tratamentele,esecurile....
Si eu eram dispusa de mult sa adopt un bebe , sotul meu nu, insa dupa acest esec, EL afost cel care mi-a propus asta,refuzand sa recurgem la varianta donatoarei (desi exista o mica sansa sa fie 1/2 al lui )!
Mirela...prof m-a intrebat ce fel de Pregnyl am facut, de unde l-am cumparat si daca era de 5000.Nu l-am mai intrebat ce logica are, fiindca eu atunci nu intelegeam NIMIC( eram inca sub soc si dupa anestezie ) !
Eu va doresc tuturor sa vi se implineasca visul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Avalon...nici la primul fiv situatia nu a fost f buna, am avut doar 2 ovocite, 1 embrion,dar si foliculii au fost mai putini.Desi incepusem fiv-ul cu un FSH de 6 !Insa atunci s-a pus totul pe seama faptului ca nu am raspuns bine la tratament !
Mult noroc in pasii pe care-i urmezi, vei reusi !

Mergi la inceput

Mirela, nu te ingrijora, ca n-ai de ce, tu nu ai problemele despre care am tot vorbit.

pozici

James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mare rugaminte : imi poate explica cineva si mie care e legatura intree FSH/ LH si alte hormonale si productia de ovocite ?

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetele va spun repede cum a fost ieri al eco,sunt ocupata ca mi-a venit sotul acasa:deci ov.dr.3 foliculi,ov stg.4 foliculi,edomentrul 5,asta in ziua 5 de stimualare,azi merg din nou la eco si am sa va spun.

pucpici tuturor!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Carry, ce schema ai urmat la FIV 2 ?

Teli, hai ca situatia nu e chiar asa groaznica precum spui tu. Raportul LH/FSH e ok, estradiolul cam micut, dar nu de speriat. In trecut cum aratau hormonalele ? Insuficienta ovariana inseamna mult mai mult.

Avalon, Marrina, tot citind eu asa una-alta, am mai descoperit o boala : Sindromul Stein-Leventhal (ovare secretante de hormoni masculini). Scria despre ea Livia (de la naturiste), prin 2003. La mine s-ar cam potrivi simptomele : pilozitate relativ accentuata, testosteron liber marit, DHEA-S marit, lipsa ovocite. Mai am putin si ma transform in barbat.
Livia spunea ca se trateaza cu ANDROKUR sau DIANE 35 (asa mi-a recomandat si endocrinoloaga, dar n-am ascultat-o), iar pe cale naturista, cu aport estrogenic, evident : telina, marar, muguri de zmeur, naprasnic, coada soricelului etc. Stiam insa ca nici aportul estrogenic in exces nu e bun, nu ?

V-am zis eu ca sunt ca o baba , am avut dreptate. Si ipohondra pe deasupra ! Mai bine nu mai citesc nimic, ca ma imbolnavesc de nervi.

Pisix, unde esti, mai zi-ne ceva in stilul tau sa ne scoti de prin butoaie.

pozici

James Dean

Mergi la inceput