FIV 136

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, voi lipsi un pic de pe forum. Stiti voi de ce .
Cand ma intorc vreau doar vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

amzulica eu sunt programata pe 8 octombrie la cezariana cu prof Marinescu, asa ca va trebui sa ne tinem de mana. E ok cu histeroscopia, char daca ti-o face pe viu, doare putin pe moment, dar pleci imediat pe picioarele tare. Eu chiar am venit pe jos acasa (stau cam la 15 min de mers pe jos de Giulesti. Asa ca nu-ti face ganduri negre!
Liana30 La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Adhnana 37+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Adhnana

amzulica eu sunt programata pe 8 octombrie la cezariana cu prof Marinescu, asa ca va tebui sa ne tinem de mana
Liana30 La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Adhnana 37+ Alexandru

tot 2 in 1???? noi sa sti ca facem galerienastere usoara1 refacere rapda si BB mancacios!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Carry, surprinzatoare situatia si tare neplacuta... eu imi amintesc ca la primul fiv ai avut foliculi cu ovocite... indiferent care va fi calea prin care vei deveni mamica eu sunt sigura ca vei fi una buna.

Zouzou, multumim pentru noul capitol! Am o rugaminte, te rog sa ma stergi deocamdata de pe lista pentru ca stiu doar ca voi face fiv dar nu stiu inca unde... o sa va spun camd ma voi hotari, desigur...

Liliana

Marrina, am citit si eu de aceasta procedura de administrare repetata a hcg si o noua punctie... Despre ovitrelle stiu doar ca e similar prenylului, eu am primit ovitrelle 0.5 ml 1 fiola in tratamentul pe care urma sa-l fac in germania (inainte de punctie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by Adhnana

amzulica eu sunt programata pe 8 octombrie la cezariana cu prof Marinescu, asa ca va tebui sa ne tinem de mana

Adhnana 37+ Alexandru

tot 2 in 1???? noi sa sti ca facem galerienastere usoara1 refacere rapda si BB mancacios!

BURTICA ROZ

pussi chiar simt nevoia de galerie! Eu tot sper sa nu trebuiasca sa mai astept pana pe 8 octombrie (am DPN 12 octombrie) pt ca m-au lasat deja puterile. Tot sper sa dea bebe un semn ca vrea sa vina.
Multumesc de incurajari si urari!!

Adhnana 37+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni pleasss sa faci o baie si pt. mine!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Adhnanadeja si la mine au inceput simptomele de genul " vreau sa nasc".Te cred ca ti-e greu... dar chiar mai asa putine zile! Acum cand vrea ! E bine venit!
moni distractie placuta!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pfiii, in ce ritm se scrie la subiectul asta ! ...
Si atatea informatii noi ...
Avalon ma bucur ca te-am molipsit, stiu ca e mare lucru :-)
Probabil o veni si vremea mea de hormoni agitati datatori de depresii si anxietati dar pana atunci savurez aceasta etapa a vietii mele. E cumva ca inainte de nunta cand imi luam reviste de mirese si visam; acum imi iau reviste de bebici, fac planuri
Relya ai aflat ceva de Gynera ? Pana la urma unde vei face punctia ? Ma intrebam daca nu ai putea face punctia la Giuli si ET la Gynera ...poate am intrebat o stupizenie, nu stiu daca e posibil dar intreb si eu ...

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA dimineata fetelor,am venit si eu de la ecografie de la prof MARINESCU,(ziua 21 de Marvelon), eco =OD-31,2/18,6mm,OS-absent chirurgical,ENDOMETRU difuz(nu mi-a dat dimensiunea,nu am inteles ce inseamna). INDICATII:din ziua 2-a a CM ,DIPHERELINE 0,1 subcutan,dimineata. DIN ziua a 3-a ,se continua cu DIPHERELINE 0,1(dim)+ GONAL F 2 FIOLE odata dupa amiaza(nu mi-sa spus o ora anume,la aceeasi ora,pe la 17 o fii bine?),tot subcutan.MI-SA dat tratamentul pentru 10 zile ,am luat 2 cutii de DIPHERELINE si 20 fiole GONAL F,in total am dat 1670 ron. ACUM CU DUMNEZEU inainte ,si sa speram ca totul va fii bine,adica sa suport mai intai tratamentul,si sa fie urmat de rezultate bune,imi doresc din tot sufletul ,si la fel si pt fetele care trec prin aceelasi lucru. CE PARERE AVETI ,si daca mai exista cineva care a facut aceelasi tratament ca mine? IN cabinet proful m-a intrebat de 2 ori varsta (28),va pup pe toate si DOAMNE ajuta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Fetelor , eu sunt f suparata.Imi facusem curaj sa spre la o noua incercare dar hormonalele mele sunt groaznice.
Am FSH 10 , limita max e 11 ,am LH 8 , lim max 13 dar cel mai cumplit e estradiolul care e sub minim fff mult adica am 25 si min e 40.
Am citit si eu pe ici pe colo si se pare ca indica insuficienta ovariana .Nu stiu cum am ajuns asa pt ca am avut pana acuma in limite normale estradiolul.
Asa ca m-am hotarat sa mai astept un ciclu , sa repet estradiolul ca nu-mi vine sa cred ca e asa.
Pana atunci va tin pumnii sa reusiti voi.

Mergi la inceput