Casnicutze sexy ( 137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza , nu mai zici nimic?multumim mult de tot pentru ajutor!!!!Mai ai concediu, mai esti in RO?
Fetelor, unde sunteti?
Alinuta ai gasit apartament?
Liana ce faci?
Fetelor voi ce mai faceti mancarica?eu sunt in pana de idei...
Ia sa mai fac o cafeluta, poate veniti

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra sanatate multa lui ginerica, sigur o fi papat ceva, ca Isabella facuse de la o prajiturica anul trecut. Dar sigur nu-i vreo boala de-a copilariei ? Imi pare rau ca nu ne-am mai intilnit, duminica cu burtica iar luni si marti, era prea dimineata si am mai avut si spectacol la plecare, dat de tata gratis, drept pentru care... ne vom pupici peste doi ani, adica anul viitor il sar.

Doina sanatate multa lui Dan si sa dea DD sa fie bine. Am ajuns acasa ieri, dar am intrat in munca cimpului automat, ca deh, barbat singur trei saptamini, iti dai seama ce-am gasit, dar mi-a comunicat de la aeroport, ca pot intra in casa, dar incaltata ca altfel ma murdaresc

Va tuc pe toate, ma duc sa plantez niste floricele in ghivece

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Doamne...ce roi de albinute pe aici...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor eu sunt prin zona, va citesc dar nu mai apuc sa postez....aveti un ritm la scris.....chiar nu pot tine pasul cu voi!
O sa mai intru din cand in cand, dar mai rar....sa nu va suparati pe mine!

Va pe toate si multa sanatate bolnaviorilor!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...offf toata ziua bazzzzaim....ce naiba sa facem

noi suntem bine.....in renovari si mutari de mobilier....le-am ametit si tot nu sunt multumita...vrem sa luam un patut de la ikea pt Maria din acela cu scara si dedesupt sa pun birou cu pc.........ca e camera asta asa de micaaaa

nu stiu cum sa le invart sa avem si spatiu si sa avem tot ce ne trebuie...

va anunt oficial...ca in septembrie anul viitor sunteti invitate la nunta
ne-am hotarat si nu mai dam innapoi
luna asta mergem sa dam avansul la restaurant si sa rezervam data...si deja am inceput cumparaturile

ma duc sa va pun niste boooze....daca-mi mai aduc aminte cum sa fac

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce de
buna fetelor
Dana-ch, multam de cafelutza
Danelutzaaaaa si bine ati venit acasa ...spor la treaba sa termini repede si sa stam la palavre
miha robertelul...asa cum a zis si georgi si noua dr-ul ne zisese ca sa schimbam apa(el bea zizin de la bidon) degeaba...tot ii apareau...
Dana , sanatate si tie si fetitei...cum se mai simte?
Doina, sanatate danei si lui Catalin
Mmiha, ma bucur ca ai revenit...putem sa fim noi casnicutele Doamne de onoare? sa fie intr-un ceas bun...spor la pregatiri si pentru nunta si pentru apartament.
georgico , alta nunta? ma bucur ca ai paritni simpatici
Liana ...pe unde zumzai?
Miki si sper ca azi ai o zi mai buna
ioana
alina
Biiiiiii ...mi-e dor de un dans, ce faci? cand apari?
Cami, Mirela, Olga pe toate
noi suntem ok, azi suntem cu totii acasa, alex nu a mers la gradi fiindca d-na nu-sh ce treaba avea si daca mergea il ducea in alta sala...era aglomerat asa ca am preferat sa-l tin acasa...
ieri am fost la ceva cumparaturi si bineinteles ca iar n-am scapat fara jucarii pentru pitici...ruxi si-a achizitionat un ponei nou si-l tzeasala toata ziulica si alex cu robotii lui cu bile
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna sexoaselor,
....
stefaniax2 azi n-ai fost matinala

va pup pe toate ma duc la supa mea

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

da' de unde daca va spun prin cate am trecut zilele astea...dar nu prea imi place sa stric cheful la lume... important e ca a trecut..cel putin asa sper.. sa nu mai fie nimic(surpriza...)sa se fi terminat...si sa pot sta si eu linistita ca de... sunt si graviduta pe deasupra asa se zice...imi mai arde si de glume ..important e ca eu sunt o optimista....asa imi place sa cred

o zi buna ca a mea de-acum incepe sa fie bunaadika merg la somn..sa visez frumos si sa fiu sigura ca nu se mai intampla nik

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput