Casnicutze sexy ( 137)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
of miha...pai si la ce e alergia? nu a zis dr dermatolog?
robertelului sa-i treaca repede bubitele
nici alex nu a iesit alergic la nimik(i-am facut o groaza de teste) si culmea odata sub regim alimentar si tot era plin de bube...cand am auzit varianta..."ei lasati ca mai creste el si-l trece."..am simtit ca mor
dar acum m-am mai potolit inainte la fiecare buba il duceam la dr crezand ca o sa rezolv cumva...se pare ca trebuie sa astept sa creasca 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
maria2mami spune:
....sa nu dati tareee....ca dau un suc
pupici la toate, sanatate la copii bolnaviori.....plec sa iau fata de la gradi si apoi in vizita pe la mama
vb maine de dimi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
diadaniela spune:

am luat si eu viroza! sunt VARZA!
o sa ma indrept catre casa ,ca nu mai pot. acum sunt la mama.
mikiriki spune:
Salutare
Am ajuns acasa dupa o zi obositoare. Nu vreau sa povestesc aici.
Am citit despre Robert. Pupici sa-i treaca bubitele. la ce are alergie?
Georgi distractie placuta azi
Doina spor la treaba
Aici e sarbatoare azi
Mai stau prin zona
Edit: Banana multa sanatate. Cum e printesa?
Miki
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
of miha...pai si la ce e alergia? nu a zis dr dermatolog?
O fi de la...ceva...
Cel mai probabil de la vreo insecta...Dar la fel de bine poate sa fie si de la mancare...Miha
si Robert 
doinabita spune:
Dana sarut mana pentru cafeluta!!!
Liana ce varza sunt...![]()
![]()
![]()
Aseara la mine nu a mers forumul, am citi acum ca au fost defectiuni.
Si Catalin si Dana mi-au spus la telefon ca sunt raciti, si pe mine ma incearca...bag fervex si ceaiuri la greu.
Sanatate multa bolnaviorilor!!!

Doina Bita
georgi75 spune:
Neatza.
Mai fetelor ce se intampla cu virozele astea pe-aci?
si sanatate multa la bolnaviooare si bolnaviori.
Miha fii atenta cum a fost la noi.La fel ii ieseau Stefaniei bubitze pe maini si picioare.I-am scos din alimentatie una-alta pe rand sa vad de la ce e.Nimic.Bubitele continuau sa apara pe maini si picioare.Anul trecut eu o duceam la mama 3 zile daca mai tineti minte.Si uite-asa , cu timpul ma resemnasem, dr zicea ca intr-adevar e de la ceva dar numai eu pot eventual descoperi.Cum ziceam am observat vinerea cand o aduceam de la mama, pana seara sau de a doua zi incepeau sa-i apara.Si atunci mi-a picat fisa ca s-ar putea sa fie de la APA DE LA ROBINET!!! Nu i-am mai dat decat apa plata si intr-adevar, nu i-au mai aparut.Acum bea numai apa plata sau apa de izvor(e unul in drum spre casa si oprim mereu acolo si facem provizii).Si avem cateva luni bune de cand nu mai are nimic.Inca mai are urma pe picioare pt ca mandra mea le scarpina rau insa vad ca se estompeaza cu timpul.
Deci:intrebare:Robert bea apa de la robinet?
Ei si acu sa va povestesc de sedinta
.Mi-au venit 10 parinti din 12, 8 mamici si 2 tatici
.Si am vorbit o gramada cu ei, am ras nitel ca o cucoana a binevoit sa vina putin afumata si a plecat mai devreme.Taticii sunt simpatici daca va intereseaza

Deci, toate bune si frumoase, am ramas surprinsa sa vad cat se implica in tot ceea ce tine de scoala.Zau ca mi se pare ca parintii de la tara sunt mult mai interesati de scoala decat cei din oras(cu exceptii bineinteles, dar neglijabile)
La nuntaaaaa....am plecat pe la 20.30.Am ajuns acolo pe la 21.15 si am stat pana la 22.30.Am luat-o si pe Stef cu mine si s-a jucat f frumos cu baloane de n-am avut treaba cu ea.Erau f multi copii la nunta.Deh!Unde sa duci copiii in mijlocul saptamanii.Una peste alta, am scapat si de asta.Urmatoarea nunta, pe 20 octombrie.Culmea...la o fosta eleva de-a mea cera s-a casatorit cu un vecin de-al colegului. Moamaaaaa...ce-am imbatranit....ajunsei sa merg la nunta fostei eleve

In alta ordine de idei azi m-am nvoit la scoala 2 ore ca la 17 am sedinta cu parintii la gradinita.Am si io fetita scolarita mey....![]()
In rest...nik nou.Va
dulce si sa va faceti bine repede
Danelutza spune:

mariussimiuc spune:
Helau! 
A aparut cuscra!
A aparut cuscra! 
Georgi,nu bea apa de la Robinet,nici noi nu bem,pentru ca avem o apa infecta,care pute de mori a clor. ![]()
Nu stiu de la ce-i apar bubitele astea...Dimineata i-au aparut 2 si pe fatza.
Mi-e ciuda mai mare cand ma gandesc ca am dat o caruta de bani pe analize...si degeaba...
Banana,cum se simte printesa? 
Miha
si Robert