Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Violeta nu stiu ce sa-ti spun, pot doar sa te linistesc ca si fie-mea doarme agitat din cand in cand, ca si ea isi drege glasul si mai haraie, ca se mai ineaca, si ca 37 cu 5 nu e considerata febra. Insa neaparat voreste cu doctorul, nu lua de bun ce zic eu aici, fiecare isi cunoaste copilul mai bine, la noi cele descrise sunt normale si la ordinea zilei.

Am reusit si noi sa pozam zambareata o puteti vedea www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3761" target="_blank">aici

Si dovada plimbarii la 1 noaptea pe malul Tamisei cu copiii dupa noi ca apucatii e www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3769" target="_blank">aici. In spate se vede St Paul's.

In caz ca nu v-am spus, fie-mea are o obsesie cu draperiile din dormitor. Sunt maro inchis si nu stiu de ce ei ii place culoarea, sau contrastul cu lumina care intra pe dedesubt, cert e ca e siderata cand intra in camera e siderata, numai la ele se uita, le zambeste, cele mai frumoase zambete sunt la draperii, vorbeste cu ele le striga. E clar ca va spune mama la draperii prima oara.

Eu am senzatia ca in loc sa slabesc ma ingras, asa ma enervez pe mine, al meu sot cica sunt sexi insa eu ma simt ca naiba.

Nikole l-ai insurat pe Kevinutu? Ca poate punem de-o incuscrire ca prea e frumos.

Astept poze cu Matei.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

alina, help daca esti pe receptie:(, sunt tare speriata! pup

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

multumesc mult, luna, pupici si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

vio, imi pare rau, dar nu am ce sa-ti spun, fara sa-l vad pe bb. nu stiu ce descrii tu prin "harait" si nu stiu nici alte amanunte.

sanatate multa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anya20

vio, imi pare rau, dar nu am ce sa-ti spun, fara sa-l vad pe bb. nu stiu ce descrii tu prin "harait" si nu stiu nici alte amanunte.

sanatate multa!

Oooofff, ce-as vrea sa-l vezi! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor am vazut aici o serie de albume facute frumos cu fiecare etapa din viata copiilor. Poate facem si noi la fel inspirandu-ne de la ele. Uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108093

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

ADMIRAT POZE DE LUNITA-E O SCUMPA CUM ZAMBESTE.
KEVIN-WAUUUUUUUUU-SA-L SCOATA DOM'LE PE BEBE DE LA RECLAMA PAMPERS SI SA-L PUNA PWE EL.
SI FETITA OLGUTZEI E O SCUMPA.
EU AM ACUM UN PUI MARE IN BRATE ,CA S-A TREZIT ACUM,DE ACEEA SCRIU ASA.
IN FIECARE ZI II CULC CU SPERANTA CA POT DORMI SI EU UN PIC,DAR CAND ADOARME UNUL SE TREZESTE CELALALT....
MA AJUNGE OBOSEALA SI DEVIN NERVOASA.PARCA NU MAI SLABESC,AM O BURTA.NU-MI VINE NICI O FUSTA.TRE SA IES SA CUMPAR CEVA.
AZI AM INTRAT INTR-UN MAGAZIN-CU AMANDOI DUPA MINE-DAR IOSUA TRAGEA DE FUSTE,ASA CA AM IESIT REPEDE.
VENI-VA SI TIMPUL MEU.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gagici din Buc, ati fost la Baby Expo? Cum vi se pare? Eu am fost tare inantata de editia de anul asta, i-am luat lui Horia carut Hauck cu 114 roni, cica fusese 400 roni in magazin la Miniblu, acum insa le scosesera la mega reducere...Am luat caciulitze Piticot vreo 5 pt copii, hainutze si un tractor cu pedale lui Dragos! Plus biberoane Avent si creme Mustela! Apropos, multumesc, fetele pt raspunsuri cu privire la Mustela! yupiiiiii....mega shopping-uiala!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

De bine ce scriam ieri ca abia astept sa faca fie-mea 2 luni s-o pun in marsupiu, pe care oricum scrie ca poate fi folosit de la nastere, ca are intarituri pt spate si suport pt cap, dar eu sunt mai nebuna (a se citi fricoasa) si pana n-am vazut-o eu ca poate sa isi sustina capul binisor, n-am vrut sa-l incerc, azi a trebuit sa merg sa-mi iau niste cosmeticale pt botez, ca ce aveam eu cam expirasera (va spun imediat de ce) si, evident am luat fata cu mine. Mai precis, tati a luat-o, pe principiul ca e mai zdravan si calca (adica paseste) mai sigur (parerea lui ). Am facut o proba inainte sa plecam, sa vedem daca-i place sau nu, ea n-a zis nici miau, deci am dedus ca-i place. Logic, nu? In fine, a fost un succes total (nici n-am umblat mult), fata mai mult a dormit. Va spuneam ca mi-au expirat fardurile. Pai cum sa nu expire, daca in primele vreo 4 luni de sarcina mi-a fost ingrozitor de rau (numai de shopping nu mi-a ars) si din luna a 5-a am stat la pat cu contractii / risc de nastere prematura...

Mai nou, fie-mea se "distreaza" regurgitand. Cand mi-e lumea mai draga, vad pe obrazul ei un firisor de saliva si inevitabil, alaturi o mica balta de laptic uneori usor branzit, alteori proaspat ingurgitat. Precizez ca evit s-o manevrez / agit imediat dupa supt. Oricum, nu ma stresez. O sa treaca si asta...

Nanamotoc felicitari pt bb si refacere rapida!

Nikole, subscriu, esti foarte frumoasa si bb e tare reusit!

Gabiarama, violetan, insanatosire grabnica strumfisorilor vostri!

Lia, esti bine? N-am mai vazut nimic nici de la Paticut de ceva timp. Sper ca e bine.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

luna, frumoasa Cezara, frumoasa maica-sa; da' sigur esti tu in poze sau ne minti? Nu cumva ne arati fotografii cu vreo vecina ceva? Eu vreau sa ne demonstrezi ca tu esti tu. Si mi-a mai placut ca doamna din fotografie are poseta; eu n-am mai purtat asa ceva de cativa ani, ca ies mereu cu cel putin un copil dupa mine si multe gentute iar pt. poseta nu mai am nici un umar disponibil. Ba mint. Mi-am luat odata poseta cand am fost la dr., gravida fiind, si am uitat-o acolo; a fost jenant cand m-am intors dupa ea, ca toata imaginea mea de doamna distinsa (la care lucrasem cu sarg in ziua aia) s-a dus naibii.

Mergi la inceput