Am o doamna de dat :-)

Am o doamna de dat :-) | Autor: ruxi

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ultimele 3 saptamani am "muncit" la recrutarea unei doamne care sa-mi faca curatenie si calcat acasa de 3 ori pe saptamana aproximativ 5-6 ore pe zi. Dupa ce am vazut o multitudine de persoane, peste 20, am selectat 4 pe care le-am chemat la o zi de proba. Probele au trecut si am ramas la 2 persoane de care-mi place foarte mult: sarguincioase, curate, muncitoare. Din pacate nu pot lua decat una. Deoarece imi place foarte mult si de cealalta, i-am spus ca voi incerca sa gasesc pe altcineva unde sa faca curatenie si astfel s-o ajut sa-si completeze veniturile destul de mici. Asa ca, cine este din Drumul Taberei, si doreste o persoana pentru curatenie care chiar sa faca treaba si cu pretentii acceptabile poate sa ma contacteze pe PM sau pe mail.

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Absolut superb gestul tau!
Felicitari.
Azi am inceput si eu cu o doamna programul de 2 zile/sapt, 4 ore pe zi si stiu ce inseamna sa cauti si sa nu gasesti. Sunt multumita, as vrea mai multe zile pe saptamana, insa restul de 3 e ocupata in alta parte! O fi a ta? Glumesc, lucreaza pt o firma...
Oricum, dat fiind ca o sa primesti doar PM de solicitare, eu voiam sa-ti zic ca ai facut un gest frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ruxi, ai gasit pe cineva care sa aiba nevoie de d-na respectiva? Eram curioasa doar.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ruxi, vine doar in drumul taberei?
si care a fot metoda de testare? ma intereseaza f mult.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Multumesc Gandacel, chiar as vrea sa o ajut. Stiu ca-si facuse sperante ca o iau eu, mai ales ca i-am spus ca am fost multumita de ea in ziua in care mi-a facut curatenie.

Lora, eu deja i-am asigurat o zi pe saptamana la o prietena de-a mea si azi am primit cam 8 PM-uri. Cred ca voi reusi sa-i gasesc ceva.

Sabina, unde stai? Am spus Drumul Taberei pentru ca ea sta in Drumul Taberei, ca si mine, si ar fi bine sa fie ceva prin apropiere, altfel se pierde mult prea mult timp pe drum, in traficul acesta infernal. Daca ar fi fost metrou aici mai era ceva, dar asa...
Proba a fost ca le-am chemat pe fiecare(din cele care au ramas pe lista scurta) in cate o zi si le-am pus sa faca curatenie. Aasa mi-am dat seama de lucruri pe care nu as fi avut de unde sa le stiu doar discutand cu ele. Culmea, ideea asta mi-a dat-o chiar una dintre ele. Si a dat roade.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

mai e diponibila doamna?
ma intereseaza pt tatal meu care sta in Militari deci aprope.Multumesc.

pozele mele
poze

Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ruxi, eu ma gandesc ca ai inceput sa sortezi si solicitarile celor ce au nevoie de d-na ta!
Ti-am scris pe PM si m-ai lasat in pom cu un raspuns.Vroiam si eu sa vb direct cu d-na.sau te ocupi tu de intermediere?/chiar si asa, tare mi-ar fi placut sa imi dai un raspuns !.............................

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Poti sa imi dai mai multe amanunte despre dansa? Varsta, conditia dansei, ce pret cere(pt. apartament de 4 camere, cred ca conteaza si asta). Si pe mine m-ar interesa, stau pe la Valea Argesului si am pe cineva, dar nu prea sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

FELICITARI
e frumos gestul tau,ajuti doi oameni deodata :angajat si angajator,nu ai dat dovada de egoism.Succes si numai bine in tot ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna,

Imi pare foarte rau ca raspund abia acum, fetitele mele sunt bolnavioare amandoua, cea mica racita si cea mare pe langa raceala e si cu febra mare de la o infectie in gat. Asa ca n-am mai avut timp de nimic.
Am reusit sa raspund si fetelor de pe PM, acum sa raspund si celor de aici: doamna Florica a fost marti la acea prietena a mea de care am scris mai sus, pentru o zi pe saptamana curatenie si calcat. A stat toata ziua si pentru ca prietena mea a fost multumita s-au inteles sa se duca acolo 2 zile in fiecare saptamana, luni si vineri. Momentan zice ca vrea sa vada cum se descurca ( e o doamna care nu a mai lucrat in menaj, insa cu foarte multa bunavointa si dorinta de a face totul cum trebuie) si apoi posibil sa vrea sa-si ocupe si ziua de miercuri si poate inca o zi. Daca se va intampla acest lucru am sa contactez fetele care mi-au scris ca ar avea nevoie de ea.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
cat costa tanti florica ta pentru o zi de lucru? sunt tare curioasa...m-ar interesa...simt k nu mai fac fata, nu am nevoie decat o data pe saptamana...si, dak face menaj...curatenie, praf, geamuri, calcat si ajuta la gatit, sau atributiile ii sunt limitate.... pana acum nu m-a interesat deloc acest capitol, dar, cum cel mic este din ce in ce mai duracell, simt ca ma acopar din ce in ce in mai multe treburi si parca nu le mai termin...seara cad atat de epuizata, incat nu-l aud deloc peste noapte daca se mai trezeste sau nu.

Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput