***LA REDOUTE (53)***
Raspunsuri - Pagina 18
nushulica spune:
pai jasmine intre timp m-am lamurit dar uite ce mail de confirmare a comenzii mi-au trimis astia
asta ce mai e??
sabine nu raspunde, beatrice nu,christine nu...pe cine sa mai contactez??
nushulica spune:
na ca le-am scris si pe site sa vad daca imi raspunde cineva totusi
sunt groaznici te imbolnavesti cu ei...renunt cu placere dupa ce-mi reglez toate comenzile cu ei![]()
alinabojuc spune:
Da Jasmine blugii sunt ok, doar ca-s mari.
Astept si eu sa se ingrase sotul dar astept degeaba, poate daca ramane insarcinat.
alina
andreap spune:
Nu stiu daca v-a spus Aissa,aseara am primit 3 colete,unul al meu,restul ptr.ea
.
Eu am avut numai ptr.Mariuca aproape(ptr.mine doar un sutien,e OK),tricouri in bretele,bolero-uri,2 plovarase la set..daca gasesc link-urile,o sa le pun.da' nu-i nimic spectaculos.
Miki,ai pus link-ul de la un sacou ptr.tine.Cum este?ca-l astept si eu in comanda urmatoare
.Multam.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by nushulica
pai jasmine intre timp m-am lamurit dar uite ce mail de confirmare a comenzii mi-au trimis astia
asta ce mai e??
sabine nu raspunde, beatrice nu,christine nu...pe cine sa mai contactez??
nu stiu ce e,dar stiu ca citisem ceva asemanator pe forumul frantuzesc.Era in perioada cand LR avea "probleme tehnice" si comenzile la care s-au primit asemenea mailuri de confirmare au cam fost anulate fara alte explicatii.
alinamoro spune:
Miki, eu zic ca sunt ok toate, adica imi plac, doar ca puloverele puteam sa le comand o marime mai mica, in rest sunt f fain(cel mov e mai gros), geaca pentru Adelina e tare draguta si ii vine perfect,nu a fost ceva care sa nu-mi placa. Tricourile cu maneca lunga sunt f subtiri, sunt set de 3 bucati...a, si pijamaua e f subtire, dar e ok pentru gradinita ca la ei e foarte cald. Deci, eu zic ca merita.![]()
Croco, masina de paine a comandat-o o prietena si e la prima comanda, nu stia de ce n-a venit impreuna cu hainele.
Katthy,Gravidutza, geaca pentru Adelina e f fain, imi place mult si materialul. Am pus o poza aici sa vedeti cum arata cu saculetul. Are capse si se ataseaza f usor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitaco spune:
alina care set de 3 tricouri cu maneca lunga le-ai luat. Ca vreai si eu ceva pt fii-mea... dar vreau mai grosute, si nu de alta... sa nu comand ceva degeaba.
Foarte frumoase lucrusoare a-ti cumparat 

... sa le purtati cu placere.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
a cumparat cineva gecuta www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-bebe-okaou.aspx?productid=324088070&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astapentru copii. Oare merge purtata si iarna?Sau o fi numai de toamna?? 
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
alina care set de 3 tricouri cu maneca lunga le-ai luat. Ca vreai si eu ceva pt fii-mea... dar vreau mai grosute, si nu de alta... sa nu comand ceva degeaba.
tricourile din seturile astea sunt subtiri,am tot luat si eu,dar n-am nimerit mai groase.Va trebui sa iau de la noi din magazine.
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by gabitaco
tricourile din seturile astea sunt subtiri,am tot luat si eu,dar n-am nimerit mai groase.Va trebui sa iau de la noi din magazine.
te referi cumva la www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-col-roule-bebe.aspx?productid=101020026&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> astea ???
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii