***LA REDOUTE (53)***
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
aissa la multi ani fetitei!! sa creasca mare si sanatoasa!!
noi azi am sfintit casa si abia acum am terminat cu preotul si restul de musafiri...si mai urmeaza o serie si diseara![]()
eu nu am mai dat nicio comanda decat cea pe fax cu cecul dar nici acum dupa o saptamana nu au bagat-o la suivi si nici nu-mi raspunde nimeni la mailuri
sunt 168 euroi nu-i las asa
iar bonul minune de 20 euroi e care ni l-au dat gratis e vrajeala ca am dat comanda si am incercat sa platesc cu el si nici comanda aia nu e procesata deci nu merge
aissa spune:
Va multumesc frumos de tot. Avem ceva poze la semnatura.
Eu as fi dat o comanda azi ca m-a vazut sor-mea imbracata cu jupe-cullote si i-a placut, insa ea avea bani doar pe un maestro, eu iau maine salariul si nu merge BT-ul meu pe plati internationale, iar sponsorul familiei cica e falit
si nu ne-a dat nimic. Dar sigur o sa dau o comanda chiar si numai cu fusta pt sor-mea ca e si pacat, e redusa la jumate fata de cat am dat pe cea alba. Si imi bag codul pt geaca matlasata, daca o mai fi valabil.
Insa abia astept coletele cele 2...ca am acolo papucii aia de la Puma si-s curioasa rau cum sunt si la fel joggers-ii lui Ale.
aissa spune:
Nushu, Andreap a folosit bonul de 20 euro in comanda tratata pe mail cu Cristine, i-a luat in seama cecurile si pe cel de 20 de euro, incearca asa...
gabryela.ro spune:
help me,pleease!...sunt noua pe acest site!mamica in devenire...3 luni!
am vazut site-ul laredoute.fr....ft.ft.interesant..dar am probleme(recunosc,nu stiu lb.franceza.deci ..le potrivesc!).Unde gasiti codurile de reduceri?
Giova spune:
Aissa
printesei tale!!!!
Nushu macar tu ai primit cecul cadou, eu nimic.
maine incarc cardul si dau si eu o comanda. caci vineri, din cauza ploii si din lipsa de masina, nu am putut ajunge la banca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Jasmine spune:
Aissa,la multi ani pt Ale,sa creasca mare,sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e frumos in viata.
Bratu Monica spune:
Nushu si nie mi-a luat bonul in calcul,pentru ca in cele din urma am trimis Cec-urile cu posta Romana si sunt in conversatii cu Christine.Mi-a raspuns de fiecare data si chiar pot spune ca este foarte amabila.
Incearca un mail cu ea si sigur se va rezolva.
Monikka
Bratu Monica spune:
Aissa Multi ani si sanatate Piticei tale.Sa cresasca mare,frumoasa si desteapta.Numai bucurii si tot ce va doriti!

Monikka