***LA REDOUTE (53)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aissa la multi ani fetitei!! sa creasca mare si sanatoasa!!
noi azi am sfintit casa si abia acum am terminat cu preotul si restul de musafiri...si mai urmeaza o serie si diseara

eu nu am mai dat nicio comanda decat cea pe fax cu cecul dar nici acum dupa o saptamana nu au bagat-o la suivi si nici nu-mi raspunde nimeni la mailuri sunt 168 euroi nu-i las asa

iar bonul minune de 20 euroi e care ni l-au dat gratis e vrajeala ca am dat comanda si am incercat sa platesc cu el si nici comanda aia nu e procesata deci nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Va multumesc frumos de tot. Avem ceva poze la semnatura.

Eu as fi dat o comanda azi ca m-a vazut sor-mea imbracata cu jupe-cullote si i-a placut, insa ea avea bani doar pe un maestro, eu iau maine salariul si nu merge BT-ul meu pe plati internationale, iar sponsorul familiei cica e falit si nu ne-a dat nimic. Dar sigur o sa dau o comanda chiar si numai cu fusta pt sor-mea ca e si pacat, e redusa la jumate fata de cat am dat pe cea alba. Si imi bag codul pt geaca matlasata, daca o mai fi valabil. Insa abia astept coletele cele 2...ca am acolo papucii aia de la Puma si-s curioasa rau cum sunt si la fel joggers-ii lui Ale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa sa-ti traiasca "ghighiloiul"!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushu, Andreap a folosit bonul de 20 euro in comanda tratata pe mail cu Cristine, i-a luat in seama cecurile si pe cel de 20 de euro, incearca asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela.ro spune:

help me,pleease!...sunt noua pe acest site!mamica in devenire...3 luni!
am vazut site-ul laredoute.fr....ft.ft.interesant..dar am probleme(recunosc,nu stiu lb.franceza.deci ..le potrivesc!).Unde gasiti codurile de reduceri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La multi ani! Sa creasca mare, frumoasa si desteapta!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aissa printesei tale!!!!
Nushu macar tu ai primit cecul cadou, eu nimic.

maine incarc cardul si dau si eu o comanda. caci vineri, din cauza ploii si din lipsa de masina, nu am putut ajunge la banca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,la multi ani pt Ale,sa creasca mare,sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e frumos in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nushu si nie mi-a luat bonul in calcul,pentru ca in cele din urma am trimis Cec-urile cu posta Romana si sunt in conversatii cu Christine.Mi-a raspuns de fiecare data si chiar pot spune ca este foarte amabila.
Incearca un mail cu ea si sigur se va rezolva.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Aissa Multi ani si sanatate Piticei tale.Sa cresasca mare,frumoasa si desteapta.Numai bucurii si tot ce va doriti!

Monikka

Mergi la inceput