***LA REDOUTE (53)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Aissa,sa-ti traiasca fetita!Multa sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele multumesc de raspunsuri o sa incerc sa vb cu cristine sa-i dau ei comanda si sa folosesc bonul mamaaa da ce activitate duminica seara la subiect

claudia ce mai faci??mi-e dor de tine nu te mai vad pe mess aici intri rar si scurt se vede ca ai inceput activitatea...cum e revenirea in campul muncii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa sa-ti traisca fetita, sa creasca mare sis a fie sanatoasa!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by nushulica

claudia ce mai faci??mi-e dor de tine nu te mai vad pe mess aici intri rar si scurt se vede ca ai inceput activitatea...cum e revenirea in campul muncii??

Greu rau in campul muncii! Nu am timp nici sa respir, copiii sunt raciti si stau acasa, vin la 13 si o iau de coada: gatit, curatenie, scos copiii afara, seara cad lemn!

Da las ca ma reobisnuiesc eu si voi incerca sa fiu mai organizata cat sa mai am si timp de shopping.

Pup, nushu!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

claudia multa sanatate copilasilor in rest nu-mi fac probleme te adaptezi tu repede

as da si eu o comanda ca vad ca asteptand-o pe cea data pe fax imi ies din mana ma mai gandesc pana maine oricum am bagat cate ceva in cos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

am facut o comanda de 20 de produse le-am trimis la christine pe mail, ea mi-a bagat in cos 17 produse pe data de 25.azi cand ma uit aveam in cos doar 15 produse.sa ii trimit un mail sa ii zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by cristi22na

am facut o comanda de 20 de produse le-am trimis la christine pe mail, ea mi-a bagat in cos 17 produse pe data de 25.azi cand ma uit aveam in cos doar 15 produse.sa ii trimit un mail sa ii zic?

Hm,deci daca nu fac nimic cu refuzul de plata,mai bine incasez cecul decat sa stau la mana lor sa faca tot cum vor ei.Nu stiu cu cecul cadou cum sa fac,insa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

cristina, mu poti intra la je modifie mon panier si sa le pui tu pe restul???
sau macar verifica daca mai exista produsele alea....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Aissa sa-ti traiasca printesa !

Nu am nici o veste despre comanda din 14 asa ca sper si eu sa vina odata cu cea din 21...
Si sper sa se rezolve cu refuzurile de plata Deja a trecut o luna .Mai las sa treaca 15 zile si merg la banca pt respunsuri.Daca au zis max 45 zile , las sa treaca 45.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Aissa, sa-ti traiasca printesa scumpa!!!
Fetelor, nicio veste ... n-a mai sosit niciun colet??
Nici comanda mea din 14 n-a ajuns, in schimb prietena mea, Andlina, care a postat saptamana trecuta aici a primit avizul ... Doamne ajuta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput