***LA REDOUTE (53)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am primit si eu acum mail de la Sabine, ref la comanda cu cecul, cica e ok, dar ca nu pot beneficia de un anumit cod de cadou ptr ca e numai ptr clientii francezi. Eu il primisem pe mail...in fine, ma bucur ca am rezolvat si ne-am inteles.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Intrebare "intrebatoare": ce ziceti, o comanda mica cu cadou foenul vine scrisoare sau colet?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by miki68

Intrebare "intrebatoare": ce ziceti, o comanda mica cu cadou foenul vine scrisoare sau colet?

cristina d.

Eu zic scrisoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

I-am scris Sabinei asa :
"I cannot understand why are you telling me that all these offers are only for french customers.If I place my orders on-line on your website I can use all these offers,without any problem."

si ea mi-a raspuns :
"I confirm that the offers are only for french customers even if online it will work because you are on the french site."

Nici eu n-am nici un aviz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

I-am scris Sabinei asa :
"I cannot understand why are you telling me that all these offers are only for french customers.If I place my orders on-line on your website I can use all these offers,without any problem."

si ea mi-a raspuns :
"I confirm that the offers are only for french customers even if online it will work because you are on the french site."

Cineva,oare cine,e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata am dat si eu o comanda. as vrea sa-mi soseasca pana pe 13 oct. caci am luat niste hainute pt. un baietel de 1 an.
si o sapt. buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mda, si eu ma gandeam ca le-ar pune intr-o scrisoare, asa ca m-am gandit sa comand si sinteticoasele astea (poate m-or tine pana-n primavara)http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3956172&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
In alta ordine de idei, iar fac astia discriminare? Iar vor razboi? Bey, nika nu invata strainezii astia din experientele trecute...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Fetelor m-a sunat sotul sa-mi spuna ca e deja coletul la posta, cel din 21 sept. Si nu i l-au dat, ca numai personal se da. s-a schimbat iar tipa de acolo. Deci iar tre sa o luam cu explicatiile ca se poate sa dea coletul si unei persoane de la aceeasi adresa si mai ales cu acelasi nume.
Ce ma fac pana maine, ca doar au program de gravide 9-12.

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinabojuc

Ce ma fac pana maine, ca doar au program de gravide 9-12.

alina

Cum naiba?
La noi la posta e program de la 8 dimineata la 8 seara!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:
Originally posted by Jasmine

I-am scris Sabinei asa :

si ea mi-a raspuns :

Cineva,oare cine,e ?

???

Mergi la inceput