Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
ah, si incearca sa mergi La alta eco, la altcineva.La Adela Dinu de la CMU, sau la Pop.Pop nu mi-a zis nimic de hipotonie ! si el e f meticulos cu toate organele.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
andrruzza spune:
sim, pai intervenit probabil chirurghical :( ZSper sa nu fie cazul.
Sabina, dar eco la rinichi nu ati facut dupa nastere? Stii ca am mai scris despre asta, dar nu m-am stresat prea tare ca am citit pe net la fel cum spui tu, la multi bebei nu s-a confirmat. Dar azi cand ii dicta asistentei despre chjestia asta, chiar n-am intrebat nimic. M-a atentionat el ca ar putea fi o problema f serioasa. Offf!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Sabina spune:
Nu, n-a facut nici oeco dupa nastere!
hmm, am sa arat pediatrei ecografia si o intreb.Desi, ceilalti2 nu mi-au zis nimic despre asta!!!!
e adevaratca nu avea si hidronefroza.
dar parca n-as fi asa convinsa fara alta ecografie.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
andrruzza spune:
Sabina, pai la Pop am facut prima eco, la 16 saptamani si nu mi-a zis nici mie nimic despre asa ceva. Apoi la 20 de saptamani incepu Iosup sa zica, si la 30, si acum la 36. La asta m-am gandit si eu, ca nu scapa Pop asa ceva. Dar daca minunea asta a aparut dupa 16 sapamani? Problema e ca oricate eco asa face eu, tot dupa nastere aflam clar daca este sau nu problema. Oricum o sa merg cu ea la un urolog pentru eco. Acum incerc eu sa ma linistesc, dar oricat as incerca nu pot sta linistita, desi nu la fiecare eco a vazut Iosup la fel, ba la ambii rinichi, ba doar la unul. Ce sa mai cred?!!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
sim_stoian spune:
Am vazut Sabina articolul . Urias, nene, urias. Iti dai seama cum arata burta bietei femei?
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by flori76
Fetelor,vesti calde de la Nana:
Azi-noapte la 00:37 s-a nascut BUBU!!!3,470Kg si 51 cm.Nana a nascut destul de usor,natural cu epidurala.
Restul detaliilor vi le da ea cand o sa ajunga acasa.
Sa va traiasca bb-ii si nasteri usoare celor care urmeaza
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Nana
Ce sa iti urez, stiu ca esti la fel de fericita ca si mine in postura de mamica proaspata, iti doresc sa fie Bubul tau Andrei sanatos, mancacios si cuminte caci frumos stiu sigur ca este cu asa o mamica. Iar tu sa te refaci repede!
Fetelor felicitari tuturor si va asteptam la scutece.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Danielle, draga de tine ! Uite pentru tine:
Sau poate Ebonee vrea flori, ca e fetita .
Hai Danielle!!!!!!!!!!! Hai Ebonee!!!!!!!!!
Carmen 38+ Andrei
AMR 5 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
si ptr. tine cateva,vad ca nu mai ai nici tu mult !!!
danielle 40+ Ebonee
pozici
danielle02 spune:
lia
andrruzza sper sa fie bine bebele si sa nu aibe nici o problema
danielle 40+ Ebonee
pozici
Roxana_G spune:
Buna. Am ajuns de o ora, nu am apucat sa citesc.
Vreau sa va multumesc de mii si mii de ori pentru tot, pentru urari si ganduri, pentru mesajele de pe forum si nenumaratele sms si telefoane. Sunteti absolut minunate, adevarate prietene! Azi am fost foarte impresionata, am primit atatea telefoane si mesaje, inclusiv de la colegi de birou, pana si de la fostul meu sef (nu cel din ultimele luni inainte de conced). Plus familie. Azi ma simt chiar bine, stiu ca am fost felicitata sincer si asta ma bucura nespus.
In rest am avut o zi obositoare. Am fost la analize, am recoltat urocultura. Fost la Baby Expo, luat multime de lucruri. Vazut Sim si Teo, niste dulci, nu mai zic de BB Stefan care este un frumos si seamana cu Sim. Va pupic ca a venit fata mea de la gradi. Revin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Neuronul meu tot gravid e. Felicitari, Carpatina, Moldoveanca si Mada28!
Danielle, uite pentru tine niste fete:
Hai ca de acum se apropie sfarsitul saptamanii. Vrei sa imi ridice si mie fetele brevetul de prezicatoare abia obtinut?
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste