Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by georgi_ana25

Incerc si eu sa pun cateva poze cu printzesa mea sper sa fi reusit! sa imi spuneti si mie daca se vad ...daca nu va rog sa imi spuneti cum sa le fac sa poata fi vizionate...va multumesc!

Se vad si ce frumoasa e pisicuta ta cea feroce!

YANNISA MILENA
24.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Marunzika ...nu cred ca exista copii urati! eu o vad pe a mea ca cea mai mare minune a lumii...fiecare cioara isi vede puiul lebada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Georgiana: in dreapta ai SLIDESHOW ptr vizuliza albumul de pe whebhots. Minunata bobocica voastra, sa va traiasca.

Ce folositi voi ptr colici si cu ce schema: sab si bonisan nu dau rezultate la noi.
Dupa 3 saptamani si 3 zile noi nu am scapat de buric si nici de icter fiziologic. Ce riscuri sunt cu buricelul? Stiti cev despre analizele din buric?
Coca mea isi da aerul afar in timp ce suge la san(la fiecare supt)voua vi se intampla?
Voi dati ceai puilor? Pediatra mea spus nu-i dau in prima luna. Ce parere veti?

Felicitam mamicile si bafta celor care mai au putin.

Multumesc ptr ajutor.

Adrian Adrian (3 sept 2005) & Gabriel (3 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Scuzati greselile. BB e in brate intr-o criza de colici si tastatur nu-mi bate bine a si s. Iar eu scriu la taste dupa metoda oarba cu ambele maini, deci e cumplit sa tastez cu o mana.
Multumesc ptr intelegere.

Adriana & co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by adrianaolimpia
Ce folositi voi ptr colici si cu ce schema: sab si bonisan nu dau rezultate la noi.
Dupa 3 saptamani si 3 zile noi nu am scapat de buric si nici de icter fiziologic. Ce riscuri sunt cu buricelul? Stiti cev despre analizele din buric?
Coca mea isi da aerul afar in timp ce suge la san(la fiecare supt)voua vi se intampla?
Voi dati ceai puilor? Pediatra mea spus nu-i dau in prima luna. Ce parere veti?
Felicitam mamicile si bafta celor care mai au putin.
Multumesc ptr ajutor.

Noi folosim doar Sab Simplex si ne ajuta, insa Yannisa nu plange, se scrme/geme sa traga parturi.
Ceai cica nu se da la bb alaptati, eu am incercat insa se stramba toata si dupa ce inghite sta sa vomite, asa ca m-am lasat pagubasa. Am incercat caci vroiam sa-i lungesc durata dintre mese, dar nu s-a lasat pacalita.
Si a mea printzesa da cate o data aerul afara cand e la tzitzi dar nu mereu, ca de cele mai multe ori adoarme cu tzitzi in gura dupa ce suge foarte putin.
Dspre buric nu stiu ce sa-ti spun, al nostru a cazut la 10 zile. Despre analize?!?! La noi scrie doar valoarea PH de la nastere 7,25.
Intrebare: bb dupa ce suge si da aerul afar la cateva minute da putin lapte afara. Iar uneori daca e dupa mai mult timp e branzit. Ce sa fie oare? Si cat e normal sa dea afara si cat de des? Am abia pe 2.10 programare la dr si poate ma ajutati voi. Merci!

YANNISA MILENA
24.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by georgi_ana25

Incerc si eu sa pun cateva poze cu printzesa mea sper sa fi reusit! sa imi spuneti si mie daca se vad ...daca nu va rog sa imi spuneti cum sa le fac sa poata fi vizionate...va multumesc!

http://community.webshots.com/album/559992573sxfdbt

georgiana si Andreea Cristina

aveti o scumpete si o dulceata de fetita.sa va traiasca si sa va bucurati de ea !!!

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

offffffffff mai fetelor,puneti si ptr. mine ceva majorete la treaba ptr. micuta mea sau ceva gajii,poate nu vine fiindca asteapta fanfara.la Nana a mers faza cu majoretele :)))
nu am nici un simtom de nascare si nici o durere nimic,parca au disparut ca magarul in ceata

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

quote:
am venit sambata din spital, dar am o durere de cap care ma tintuieste la pat, alaptez, il schimb pe bebe si inapoi in pat, daca ma ridic simt ca-mi explodeaza capul, fruntea si ceafa... se pare ca sunt efectele negative ale epiduralei... desi doctorii zic ca trebuia sa-mi apara durerea imediat dupa nastere, insa mie mi-a aparut la 2 zile...

Rodica, si eu am avut dureri identice care au cedat dupa ce am baut o cafea super supr strog (3 plic de ness intr-o cescuta cu cafea). seara nu mai aveam nimic.

ROXANA
MULTA SANATATE SI FERICIE ALTURI DE FAMILIE

Lia, 3 saptamani - Runa Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Danielle, draga de tine ! Uite pentru tine:

Sau poate Ebonee vrea flori, ca e fetita .
Hai Danielle!!!!!!!!!!! Hai Ebonee!!!!!!!!!

Carmen 38+ Andrei
AMR 5 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Adriana, eu ii dau Gripe Water pt colici. Si al meu da aerul afara in timp ce suge. Despre buricut, poate stie Roxana mai multe ca a avut ceva probleme cu bb Andrei. Ceai nu ii dau si nici nu am de gand. Atat timp cat il alaptez exclusiv nu am de ce sa ii dau.
Marunzika, si al meu mai face asa cu lapticul, dar nu cred ca e bai atat timp cat nu vomita.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput