Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Annisia-am inteles, dar aici e special pt bebelusi!
uita-te un pic pe site-ul lor:activecenter
Baiatulo prietenilor tai tot acolo a fost?
Se pare ca pun nu stiu ce substante in piscina inainte de programul pentru bb!
O sa ma mai interesez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebelasi, sa fie mancaciosi si necoliciosi!
Rabdare si curaj celor care se apropie de marea intalnire cu minunile lor!

Noi nu am mai putut intra pe net asa ca am pierdut firul evenimentelor si nu prea e sansa sa recuperam...ne pregatim de botez si ne luptam cu colicii care ne rapesc somnul si ne chinuie, ma intreb cat mai dureaza colicii astia ca parca noptile sunt zile la noi...
In rest suntem sanatoase amandoua, eu sunt refacuta complet nici nu zic ca am nascut, printesa este mancacioasa, am san din belsug si nu trebuie inca sa ii dau completare, ia in greutate peste 200 g pe saptamana, deci suntem bine!
fetitza mea e cea mai fericita cand iesim la plimbare...ii place nemaipomenit de mult sa o plimb cu caruciorul...
Sper sa reusesc sa intru mai des si sa vad ce mai faceti!
La multi ani sarbatoritelor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Pinacolada... Da mai, la Hotel Bucuresti... Aveau profa o tipa pe care am tot vazut-o si la tv. Cica ii placea rau in apa. Numai ca nu aveau personal care sa se ocupe de bebelini. Pur si simplu parintii intrau cu ei in apa si ii tot plimbau prin piscina. Piscina nu este doar pentru bebei. Nu au ceva special amenajat... Acum tu faci ce doresti, desigur. Ti-am spus numai ca se poate intampla si asa...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, multumesc de raspuns.Ma gandisem sa fac asta, dar imi era frica sa nu vomite.

Fetele care ati mers sau mergeti azi la baby expo, sa ne spuneti si noua ce se gaseste frumos pe acolo pt bebelini. Eu o sa ajung abia sambata sau duminica, in functie de programul lui tati.

AAAAAAAa nu v-am spus am fixat si noi botezul, pe 10 noiembrie, tb sa mai vb la biserica si sa stabilim ora.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina si Moldoveanca felicitari, refacere usoara!
Ioana si Vlad Dominic bine ati venit pe lume!

Cecilia, Antonia mea e foarte cuminte la baie, mai face scandal la imbracatul dupa baie, dar plange de foame, se linisteste imediat cum o pun la san. Dupa baie suge cam 10 min, dupa care cade lata, daca nu a papat suficient, se trezeste in juma de ora, papa restul, si doarme vreo 3-4 ore. Daca e mancata cand vine ora baitei, eu o mai las 30 min pana sa ii dau baita.

Si noi ne pregatim de botez, l-am fixat pe 10 noiembrie, pentru ca atunci vine si surioara mea in tara la un congres.Pinacolada, multumim pentru listuta cu necesarul de botez.

Andruzza, ai o scumpete de baiat, ce buze si gene frumoase!

Annisia, am semnat si eu petitia pentru animale. Ii sta bine lui Yannis in roz

Noi suntem bine, nu mai avem colici, doar dupa-amiaza dupa 5 nu avem somn si vrem la san des.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana La multi ani!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

NANA , MADA , MOLDOVEANCA SI CARPATINA FELICITARI , SANATATE PUIUTILOR!

LA MULTI ANI ROXANA !

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Pinacolada

Annisia-am inteles, dar aici e special pt bebelusi!
uita-te un pic pe site-ul lor:activecenter
Baiatulo prietenilor tai tot acolo a fost?
Se pare ca pun nu stiu ce substante in piscina inainte de programul pentru bb!
O sa ma mai interesez!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

functioneaza ca un club cu circuit inchis si este cam scump dupa gustul meu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Annisia cum adica, de sase ani cumperi haine de bb? Nu inteleg.

Ma duc la carefour ca am bagat frigiderul in bezna si vine copilul de la gradinita si nu mai gaseste nimic!!! Cum o fi traficul la ora asta?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Incerc si eu sa pun cateva poze cu printzesa mea sper sa fi reusit! sa imi spuneti si mie daca se vad ...daca nu va rog sa imi spuneti cum sa le fac sa poata fi vizionate...va multumesc!

http://community.webshots.com/album/559992573sxfdbt

Mergi la inceput