Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

La multi ani Roxana sa ai o viata plina de impliniri si daca e ceva ce sa-ti umbreasca viata acelea sa fie bucuriile.
Felicitari noilor mamici : Carpatina, Moldoveanca, Mada .
Adimercedes iti doresc sa fie precum visezi.
Noi am avut o noapte cam grea cu dureri multe, spre dimineata care persista si acum. Am ora la moasa , intru sa va zic dupa.

Dantje 37+ si Martijn( 19-04-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by devylla

quote:
Originally posted by andrruzza

Felicitari carpatina! Bun venit Ioana, sa ai viata frumoasa!

Annisia, hihi, e bestial in roz. Am mai avut si eu faze din astea cu Rares :) Ete aici avea vro' 7 luni http://family.webshots.com/photo/1502127161068727758lxgMBR

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Vaaiiiii,ce baiat frumos ai.M-am topit toata

japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La ora 13 am programare la Iosup, ultima eco s-o vedem pe Stefania. Iar luni merg la gineco, probabil vom/va stabili data cezarienei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata de la o alta mama zombie...

LA MULTI ANI ROXANA!...

SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE PUIUTII TAI DULCI; SA TI SE IMPLINEASCA SI CELE MAI ASCUNSE GANDURI!...

INCA O DATA FELICITARI NOILOR MAMICI SI TATICI SA FITI FERICITI LANGA AI VOSTRI BEBICI!

Pentru fetele care sunt in asteptare: profitati de timpul pe care il mai aveti; odihnitiva, incarcati-va bateriile ca o sa aveti nevoie...

ALBERT RAUL

Mirella
Albert Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Roxana, sa fii sanatoasa, sa te poti bucura de copii tai frumosi!

Felicitari Carpatina, refacere rapida si bebelus sanatos, cuminte si destept!

Aniversare fericita Adimercedes, la mai multi ani alaturi de sotul tau, sa va puteti bucura de minunea ce va sa vina!

Eu am dormit ca o purcica in dimineata asta, m-am trezit abia pe la 10. De obicei, pe la 7-8 trebuie sa ne trezim sa mergem la chemarea naturii, ca bebe nu mai are loc, dar in dimineata asta am dormit...si mai dorm si peste zi cam 1si1/2-2 ore. Iar bebe nimic. Se misca, dar nu tu contractii dureroase, nimic. Simt doar ceva schimbari cand beau ceaiul de frunze de zmeur.

Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Bine ai venit, Ioana! Tomasa, felicitari, mamico! Ieri pe la ora 22 (ora Belg) ea imi raspundea cu umor la SMS...!

Adimercedes, iar ne luam de manutze?! Azi noapte (si si acum un pic) am cam avut dureri ca la ciclu. Nu pot spune pe cuvant ca erau contractzii, dar erau neplacute bine si si acum am asa o stare cam nashpa... Si ca si tine, in somn, ma gndeam ca ar trebui sa vad de vin si pleaca regulat... Am dormit bine, totusi.

Cecilia, scria pe undeva ca baitza pe unii copii ii calmeaza si adoarme, pe altzii ii revigoreaza si agita; de aceea spuneau ca potzi face ritualul de baitza si dimineatza, de ex., daca vezi ca se incadreaza mai bine in stilul mcutzului... E o idee.
Ma gandesc sa nu faca oac cu lapticul, daca se agita in baitza dupa papa.

Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1424313690/in/set-72157602122148487/" target="_blank"> Rotunjimi de luna a 9a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

LA MULTI ANI,ROXANA!

alina+ANDRA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sa o luam pe rand:

la multi ani Roxana! Sa fii sanatoasa, fericita si odihnita!
te pup mami X 2 :)

Carpatina, sa-ti traiasca Ioana! Vezi c-ai scapat usor? iti mai e frica?? cand faci bb 2?:))))

Moldoveanca, refacere usoara si bun venit minunii tale!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA FI SANATOASA SI FERICITA!
Moldoveanca si Carpatine-bine a-ti venit in randul nostru! Sa fie bine si frumos totul si cei mici sa nu aiba colici!
Eu ii fac baie seara, dar se pare ca nu ii place ....tipa ca din gura de sarpe, am incercat totate metodele, cand simte ca e la pielea goala se pune pe un urlet de nu-l mai opresti....
o sa mai incerc odata si daca tot asa mi-l agita, o sa-i fac dimineata!
Nici noaptea trecuta nu am dormit, sper sa treaca cat mai repede perioada asta!Luca a racit....doarme dezvelit, cred ca in seara asta o sa-l ia mama la ea....incep sa-mi pierd rabdarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Al meu e innebunit dupa baita. Sta si savureaza fiecare moment. Doar cand il dezbrac face nitelus galagie... Apoi stie ca urmeaza cantarul si baieeeeee!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput