Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
devylla spune:
OOOOOOAnnisio ao dat de belea.Lasa baiatu',nu-i mai baga in cap prostii cu fundite si rozuri mai
Multi ani traiasca,Multi ani traiasca,Laaa multi ani!!!
La multi ani Roxusa fi fericita,iubita alaturi de familie si prieteni!
off: nicole ti l-am vazut pe kevinutz,e un scumpic,sa-ti traiasca,seamana cu tata lui sau mi se pare?Se vede ca esti in culmea fericirii,radiezi in poze,esti mai frumoasa ca oricand
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
mami25_7 spune:
ROXANA LA MULTI ANI FERICITI!SA FI SANATOASA SI IUBITA ALATURI DE COPII SI SOT!
Am avut o noapte de cosmar cu dureri de oase si muschi,cred ca am trecut de suta de kile.
40+
Roxana_G spune:
Neataaaaaaaaaaaa. Sunteti absolut minunate, va multumesc din suflet pentru mesaje si urari, si pentru cele de pe forum si pentru cele pe telefon. x 1000 ori Sincer mi-ati facut o mare bucurie, a venit dupa o seara foarte foarte grea cu cei mici si o noapte nu tocmai odihnitoare. Azi va fi o zi cam la fel, analize BB, Baby Expo, musafiri. Voi cere cadou pentru la noapte sa stea cineva cu copiii. Corect?
Hmmm...Tccmai m-a anuntat sotul ca e racit...deci pica noaptea libera. Ma rog, s-a scos cu florile superbe pe care le-am primit asta noapte.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Mesaj de la Carpatina de asta noapte:
"Marea noastra iubire mica: Ioana, 27.09.2007, 1:30, am 3580 gr, 49 cm".
Felicitari Carpatina si refacere rapida! Bine ai venit Ioana, sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa, sa ii bucuri pe parinti!
Iacata ca Ioana s-a nascut de ziua mea. Ultimele mesaje cu Carpatina erau la un tonus bun, dupa anestezie statea si se belferea la TV de vorba cu anestezistul. I-am oferit sa schimbam locurile, sa stea cu teroristii mei si sa nasc eu in locul ei. Pe la 11 ora noastra era dilatare 6 si astepta pe micuta Ioana.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Raspund iar din 2 in 14 ca ma grabesc sa imbrac fata si sa pregatesc baiatul de mers la dr. Plus bagaj pentru baby expo, ca ii voi lua vreo 3 biberoane cu noi, nu se poate cu fomila asta.
Cecilia, si la noi cade lat BB dupa baie. Am mai postat, ba chiar m-am vaicarit de asta. Aseara nu i-am facut nici baie ca ma simteam rau, si el urla si urla, si totusi tot asa a cazut lat fara sa pape. Dar dupa baie nu e chip sa il hranesc, am trantit obiecte sa se trezeasca si nimic. Insa al meu doarme mai mult chiar si asa.
Adrianaolimpia, imi pare rau ca aveti atatea probleme. Ai grija cu buricul, stiu ca tu tot in Municipal ai nascut. Cand cade fa-i o secretie din el. Sa stii ca la noi nu a mers Sab, ba ii dadea crampe si mai violente. Tii ce dulce e bebe!
Sim, imi pare rau ca si voi aveti scandal ziua. Poate ne vedem azi.
Annisia, zapacita esti mai cu poza aia!
Gata, va pup din nou. Incepe inca o zi nebuna pentru mine, desi e ziua mea.
Rox ,
Poze
slippers76 spune:
La multi ani ROXANA! Iti doresc in primul rand liniste si odihna, si apoi ce oi mai vrea tu
Carpatina, Moldoveanca, felicitari si sa va traiasca comorile!
Noi raportam o noapte agitata, mami zombie si bebe suparat rau. Si culmea, nici macar din cauza colicilor, ci din cauza nasului suuuper infundat.
Annisia, cred ca o sa te injure fi-tu cand o fi mai mare. Roz, mai fata? La ditamai macho men?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Andries spune:
La Multi Ani!! ROXANA, sa fii fericita si sanatoasa!!
Felicitari noilor mamici!! (pe care spre rusinea mea nu am apucat sa le felicit pana acum) Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puisorii vostri!!
Bble meu sta cuminte in burtica, mai da el din picioruse, dar nu ceva exagerat, asteptam cu viu interes sa se termine luna octombrie sa ne vedem si noi la ochisori (ca mi-e asa un dor de el...) si intre timp ii explicam celui mare ca din pacate nu va putea sa se joace fotbal cu el, cel putin nu imediat, mai are de asteptat vreo doi ani (fi-miu Victor crede ca il fac de vreo 3 ani si 15 kile, deja invatat sa dea pase ).
Imi pare rau de noptile voastre nedormite, eu ma chinui sa dorm, sa adun energie, stiu ca imi va trebui dupa ce nasc.
Oau... aveti chef si de Baby expo!! Eu am fost cam dezamagita editia precedenta, cred ca mi-e prea lene sa ma misc pana acolo.
Cred ca ma incearca si pe mine o mica raceala, sper numai sa fie ceva usor. Si ma incearca o mare foame, din 3 in 3 ore, ca la bebelusi cred ca pun pe mine in ultima luna cat n-am pus in primele 8 la un loc!!
Andries
Andries spune:
Apropos' de fotografia lui Yannis in roz (acum am vazut-o): cand era Victor mic mie mi se parea ca ii sta cel mai frumos in galben puisor, avea el o salopeta galbioara in care il scoteam afara, era si la par blond puisor si cu ochi albastri si toata lumea ma lauda ca am o fetita foarte frumoasa!! acum e blond ...nu stiu cum sa spun nici auriu dar nici culoarea nisipului, ceva intre, ochii ii are caprui inchis si se vede de la o posta ca e o puslama mica!!
Andries
mihailescu teodora spune:
La multi ani,Roxule drag!!!!!
Mamaaaaa,ce precipitare de evenimente!!!!!!
Nana,scumpo,felicitari din suflet pt.bbAndrei!
Moldoveanca,sa-ti traiasca flacaul,dar te chinuisi fata draga!
Carpatinooooo,ce facusi nazdravano?Doar nu ti s-o fi rupt apa la interviu?Gata!Ai scapat!Sa-ti traiasca minunea mica,Ioana,sa va umple sufletele de bucurie!Apucasei sa-ti faci bagajul,ca miercuri dimi il aveai in plan!
Io am facut okisori,aseara am fost la o alta intilnire forumista,cu fetele mele vechi de la aspirante,a fost asa de dragutz:eram -utze,cu shtrumfite....si fetele care incepusera FIV!
M-am simtit tare bine si am venit acasa pe la 22:30!
Abia astept sa merg la babyexpo,sa le intilnesc pe Sim si pe Rox cu bb-ii!
Vremea tine cu noi,se pare ca va fi tare cald si astazi!
Teodora 37 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Annisia,e mortal Yannis in roz..Dar se cunoaste ca e baietel din fizionomie!
Teodora 37 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou