Cam la ce suma se ridica un divort???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

suntem impreuna de 10 ani si, de 2 si casatoriti, avem o pitica minunata de 9 luni dar nu il mai suport. Nu vreau sa il mai vad, vine acasa si se aseaza la calculator si se joaca pana la 3-4 noaptea zi de zi, m-am saturat sa il vad cum tot sta. Nu spala un vas, nu ii da copilului sa manance, nimic, nimic, nimic...doar joc, joc si iar joc. Copila a fost bolnava si este inc ontinuare, cum se trezeste noaptea si tipa el se baga la culcare desi pana atunci se jucase. Nu vrea sa renunte deloc la joc asa ca vreau sa divortez dar am o serie de pb: casa e luata pe credit, eu nu am bani suficienti pt rata (pe cartea de munca sal meu era de doar 4 mil cand am i ntrat in cic, iar al lui de 30 mil), eu nu vreau sub nici o forma sa plec din casa pt ca banii de avans sunt banii parintilor mei, copilul sub nici o forma nu am de gand sa il las cu el, desi sigur va face pe afectatul si il va vrea. Ma gandesc ca e mai bine sa cer divortul acum decat mai tarziu, acum inca mai alaptez si sigur nici un judecator nu il va da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cristiana, el va avea sanse minime (aproape de zero) sa primeasca custodia copilului.
Cel mai bine sa vorbesti cu un avocat - sigur te lamureste si care ar fi optiunile cu casa...
In orice caz, copilul va primi pensie alimentara cam 1/4 din salariul sotului.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput