Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Fetelor cum stati cu burtica?Adica se cunoaste ceva....ca mie mi se pare ca burtica mea a inceput deja sa se vada si mi se pare ca e totusi prea devreme...nu ca nu mi-ar place...abia astept sa o vad mareeeee Serry10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna seara randunici!

Abia daca pot tine pasul cu voi sa citesc ce mai scrieti.
Eu am sangarat si in sapt 5 dar f putin- in doua zile si in sapt 8 ceva mai mult si in vreo 3 zile. am vorbit cu asistenta si zicea ca nu e prea normal. In plus pe mine ma tot doare burta, dar ce sa zic o creste casuta lui bb sa aiba loc sa dea din picioruse.
Doctora m-a avertizat ca o sa mai sangerez si mi-a interzis contactul sexual.
Acum nu stiu daca toate simptomele astea pot fi un motiv de ingrijorare sau nu, daca ar trebui sa iau oaresce medicamente... De cand am sangerat sapt trecuta am observat ca nu ma mai dor sanii, nu ii mai simt umflati deloc. Asta ce semn o mai fii?

Tare ma gandesc sa fac o eco sa ma linistesc ca e bine bb, dar nu stiu unde. Doctora mea e in concediu ca faceam la ea.

Dana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Raluca - suma este de aproximativ 1000 euro. Mai este taxa anuala de conservare in jur de 120 lei, cre stiu ca se plateste integral pt 18 ani (nu stiu inca f sigur, trebuie sa ma interesez)

Ela
- noua ne-a dat azi dr un nr de tel de la Biogenis. Preturile sunt cam aceleasi cu CordBloodCenter. Ramane sa ne decidem...

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, fetelor, postati orice informatii aveti despre conditiile de recoltare a celulelor stem (ma refer si la preturi)
Va multumesc tutror pentru incurajari!!!
Mami_papatot, am fost incantata de avalansa de idei pe care ai dat-o, cred ca taaare te iubeste Florinelul ca esti asa plina de imaginatie si haz! Despre uterul retrovers iti confirm si eu ca stiam exact acelasi lucru-ca riscul e doar de a ramane greu gravida. Si uite, al meu se pare ca e foarte retrovers si din a doua luna de sex neprotejat am si ramas gravida
Cat despre , sa ne intelegem!NU utrogestanul contraindica sa faci alea-alea ci...motivul pentru care a fost prescris!!!(de regula in orice tip de sarcina cu risc). Si lichidul seminal intr-adevar da contractii. Eu aaam chef dar mi-a zis dra. "sa nu" ca risc contractii. Am "scapat-o" de vreo 3 ori si chiar m-a durut burtica, asa ca m-am cumintit...

naty 12+ cu f probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna seara,fetelor!cum o mai duceti?va mai amintiti de mine?nu am mai scris deoarece am avut calculatorul stricat.dar imi dau toata silinta sa recuperez tot,sa citesc toate paginile sa fiu la curent.
despre noi ce sa va zic,luni avem programare la ginecolog si abia apuc sa merg sa-mi vad ingerasul.au trecut 3 saptamani si mi se pare o vesnicie.nu stiu daca v-am spus dar cred ca o sa avem un baietel.sunt asa de bucuroasa,dar tre sa recunosc ca si ingrijorata.de fiecare data cand ma simt mai ciudat ,sau ma doare ceva gandul meu e tot la bebe si ma intreb daca totul e bine.
va salut pe toate si va doresc numai bine.

diana_g 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

vreau sa va rog sa modificati data presupusa a nasterii.e 1 martie,nu 6 martie.ultima ecografie zice ca suntem inainte cu o saptamana.va multumesc

diana_g 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

serry_ann, curaj, inca 1-2 mesaje si ai scapat de moderare! Si burtica mea e cam prea mare decat am mai vazut la varsta asta. Deci am trecut mai serios la miscare.
PIDANA Bine ai venit la odisee! Mie dr-a mi-a zis sa o sun la cea mai mica sangerare. Poate totusi gasesti unde sa mergi sa te vada daca mai e mult pana vine doctora ta?
diana_g tzuc randunina ratacitoare! Bafta multa luni la dr!

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Pidana incearca sa mergi sa faci un eco. Si eu am avut sangerari, pe la 10-11 saptamani intr-o zi foarte abundenta, si de atunci pana pe la saptamna 14 am avut aproape in fiecare zi cate putin. La mine cauza era un hematom care acum s-a resorbit si nu mai am nici sangerare de 2 saptamani. Probabil nu este nimic grav dar mai bine mergi la eco sa te linistesti. Multa sanatate si tie si lui bebe!

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Salutare, salutare ... randunici si mamici de ...martisoare

Alt capitol??waouuuu . Chiar ca se ciripeste de zor p-aici, dar asta-i bine mamici fericite bebici voiosi si sanatosi.
Stiati ca o mama cu cat este mai vesela bebe creste si se dezvolta mai frumos? Dar si nu numai, nasterea este mai usoara.
ririan
FELICITARI pentru baietel, te cred ca iti vine sa dansezi in nori de fericire. Si tatiiii...ce sa mai zic, o veste de milioane. Nu te mai gandi ca poate a gresit doctorita, de multe ori inainte mai greseau, dar acum eco-urile sunt performante si cred ca a fost foarte grijulie mai ales ca stia ca ai fete si nu a facut afirmatii
gratuite.Doamne ajuta si sa nu le lasi pe fete sa il rasfete prea mult ca o sa le planga cumnata si tie nora pe umeri apoi pt ca l-ati rasfitit prea cu zor.
Merci pentru urare, sper ca o sa fie o sarcina usoara , pana acum a fost (cu exceptia a catorva saptamani) Am auzit ca atunci cand ii creste parutul mai o sa am arsuri si greturi ...in rest nu de sarcina, de momentul nasterii mi-e o frica ....dar mai e ceva vreme, nu?

Adriana Iugan
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

mihutza11

Ma bucur ca ti-a placut povestioara, mie sincera mi s-a parut interesanta atunci cand am aflat ca sunt insarcinata. Noi suntem de cativa ani aici si daca vrei sa ciripim mai mult. Poti sa imi scri e-mail cand ai tu timp.

Zozela
Pupici pentru ca m-ai trecut in lista si scuze pentru numele alea ciudate. Si mie mi-a luat ceva pana le-am invatat... ha ha .
sovietica
"Pup toate randunicile! Eu inca incerc sa ma dezmeticesc, am avut o noapte de pomina, luna plina fiind. Ce m-am mai foit, ce migrene, ce junghiuri, ce cosmare! Aproape ca imi vine sa beu o cafiaua, da poate ma abtin."
Si eu te pup pe tine si cat despre migrene si insomnii... nu te impacienta este ceva normal pentru o gravida sa aibe dureri de cap si mai ales lipsa de somn. Pe mine sotzul mai sa ma puna cu forta in pat.... ca bebe o sa sufere, ca eu nu ma odihnesc destul ca ..lalala... Citeste articole despre sarcina si o sa afli ca e doar ceva normal sa ai perioade in care sa vrei sa dormi non stop si perioade in care sa nu ai somn. Nu te mai enerva, data viitoare incearca sa faci ceva care sa te faca sa te simti bine nu sa stai in pat si sa te chinui.
RalucaS
Mercic pentru primire si noi ne bucuram ca te gandesti la noi... si mai incet cu treabusoarele... Ai grija de tine .
nicol_conte
Ma bucur ca ti-a placut povestiora mea.
Felicitari pentru analize si calciul scazut la gravide e normal, foarte multe femei se confrunta cu asta.Insa sa fi foarte atenta, in special cand se osifica scheletutul lui. Sa vezi daca nu ai unghiile moi, daca nu ti se usuca pielea si mai ales MERGI LA DENTIST.... ca de multe ori cand gravida pierde calciu, dintii snt primii care sufera si cu ei si noi. Si de multe ori caria incepe in interior si nu pare asa de rau la vedere, numai dentistul isi da seama. Lactate si CA zilnic( mie asa mi-azis DR si aici ei baga CA
in lapte , adica il imbogatesc cu calciu )

Adriana Iugan
17+

Mergi la inceput