Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)
Raspunsuri - Pagina 7
nicol_conte spune:
Frumoase poze mami_papatot....
Heeeee..randunicilor, a venit timpul sa-mi iau zborul catre casa, ca am muncit azi de m-am rupt('da de unde?' ca am stat toata ziua cu voi la ciripit).
Va pupic dulce pe toate si ramane sa ne vedem maine
PA PA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)
sovietica spune:
Vera,bine ai venit la odisee! mai ai 4-5 mesaje si scapi de moderatie. Sa ai sarcina usoara si bebik sanatos!
Ela, Vera ne da datele ei la pagina 3
sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK
clauclau spune:
Vera, bine ai venit printre randunici si sa ai o odisee frumoasa!
CLAU 17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
aditi spune:
Adriuta, draguta povestea cu aeroportul.De obicei am grija ce mint ca mi se intampla ulterior(la concediu medical) dar nu m-am gandit niciodata la chestia asta , poate ramaneam mai repede gravida
mami papatot multumesc pt. raspuns. De cand l-am vazut miscandu-se in burtica ma gandesc ca poate il simt daca stau linistita intinsa in pat, mai ales ca sunt foarte slaba.
la randunici!
Roxana Claudia spune:
Mami papacioasa – si eu am uter retrovers. Am ramas insarcinata rapid si la prima si la a doua sarcina. Am nascut super usor. Sarcina a decurs f bine. Uterul retrovers nu da probleme decat arareori; este o “malformatie” comuna asa ca nu te sresa…Cat despre intimidate: lasa totul sa decurga normal; toate cred ca avem contractii dar nu exagerat. Important e sa ai chef (mie-mi lipseste) vorba lui Nicol. De stiut ca lichidul seminal da contractii.
Naty – sa faci tratamentul pt ca este important pt tine si bebe.
Ioana – dragut gestul olandezei; sa pastrezi hainutele si poate iti vor prinde bine. Eu n-am avut decat hainute noi pt ca nu am avut de la cine sa iau purtate. Oricum la prima sarcina eram prea snoaba sa fac asta, oricat de bine intretinute erau hainutele…
Azi am fost la dr si am intrebat despre celulele stem; ea recolteaza de multa vreme sin e-am convins ca sigur vom face asta. Ramane sa luam legatura cu firma. Alta discutie a fost depresia post-partum, f severa in cazul meu, si m-a sfatuit sa intrerup alaptarea daca voi mai fi diagnosticata cu asa ceva si sa iau medicatia specifica..
Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
numeioana spune:
Mami papa tot, sa stii ca mi-au placut mult ideile tale, dar e cam tarziu sa le pun in aplicatie... Mai am doar maine sa pregatesc cadoul... si in orasul meu nu gasesc sa procur sampanie sau altceva personalizat... Nici tort bebe n-am vazut sa se faca pe undeva...
Ma mai gandesc pana maine. Mersi pt idei!
Ioana
18+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
midasnu spune:
Kya, mersi frumos de adresa, o sa trimit si eu niste carti pe-acolo, dar sa-mi fac putin timp, deocamdata am descarcat.
pup toate randunicile! somnic usor!
Elena 10+
zozela spune:
Uff..inaripatelor-am avut o zi superobositoare si o sa incerc sa fiu cat mai scurta
Multumesc Sovi pentru atentionare!
Bun venit Vera!Sarcina usoara ca un puf de randunica si un bebelush sanatos tun!
Naty-cu incredere in D-zeu si rabdare si..totul va fi bine!
Ioana ce mamica draguta!Ti-a daruit niste hainute foarte frumoase!!Frumos gest!
Off..nu stiu ce sfat ti-as putea da in privinta cadoului.. Un ceas frumos?Un body pt.BB dintr-ala pe care scrie "Eu si mami il iubim pe tati"?!Sincer-chiar nu stiu ce sa-ti spun!
Delphinas te-ai pus pe treaba,nu gluma!!
Vorbeati mai devreme despre sex-pana la 12saptamani nici n-as fi vrut sa aud macar!Dupa 12 sapt...s-a schimbat treaba!!
Wooow Clau!!!Felicitaaaari!!L-ai simtit pe BB!!Vezi?!!Acum chiar ca vin cu peste tine-ca prea nelinistita erai!
Gaghi ma bucur tare ca acum-totul este bine si sunt sigura ca va fi din ce in ce mai bine!Stai cumintica,nu face efort..Pupicei bebelusului jucaus!
Kya multumim pentru pont!Abia astept sa arunc si eu un ochisor!
Olgutza!!Ce bine ca ai gasit-o pe noua Dr.!Ma bucur ca o simti aproape tie!
Roxana voi la ce firma v-ati hotarat?!Noi inclinam spre Cord Blood Center..Daca ai mai multe informatii si ni le-ai impartasi..ti-as trimite un stol de pupicei!
apasati intregului stol!!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
serry_ann spune:
Buna seara randunici...nu stiu cate mesaje trebuie sa mai scriu ca sa apara mai repede...dar nu conteaza...sa stiti ca va citesc in fiecare zi chiar daca nu scriu asa des..Felicitari tuturor gravidutelor care au aflat deja culoare caruciorului si nu numai lor...tuturor randunicilor de pe forum.Raceala mi-a mai trecut un pik si abia astept sa merg la eco peste 2 saptamani sa vad ce face bebe Imi plac foarte mult pozele voastre...am incercat sa imi fac si eu album dar nu reusesc,poate ma ajuta cineva...Va pupik si va doresc o seara frumoasa. Serry10+