Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mami_papatot iti raspund si eu si la a doua nelamurire.Eu la prima sarcina am luat o perioada foarte mare de timp utrogestan,aproape toata sarcina si nu am avut nici o problema, nici interdictie de la medic,decat la un moment dat cand se scurtase colul,dar nu pe motiv ca iau utrogestan.Bine, ce-i drept e drept,medicul stie mai bine,daca asa ti-a recomandat...nu stiu ce sa zic...

Mie altceva mi se intampla acum,nu prea am pofta de...daca ar fi dupa mine, o data la 2 sapt ar fi suficient,dar Bogdan..el e tare pofticios...ar vrea si dimineata si seara daca ar fi dupa el..Voi cum stati cu apetitul?

mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mami, nu-ti fa probleme cu uterul restrovers pentru ca in cursul sarcinii el revine la normal. Eu am uter retrovers si am avut si la prima sarcina. Se spune doar ca ramai mai greu insarcinata, atata tot.
Si privind sexul eu am lasat-o mai moale spre disperarea sotului dar sambata cand merg la doctor o sa intreb daca este vreo problema caci parca n-as mai sta pe tusa...

Kya, felicitari pentru miscari de bebe!

Fetelor dragelor, si la mine misca bebe, la suprafata il simt usor de tot, dar simt foiala lui din interior, uneori parca ma electrocuteaza asa. Dragul de el, imi da de stire ca se face mare si o sa ma tot deranjeze Abia astept sa-l vad la eco sambata!

Numeioana, foarte frumos din partea mamicii cu hainutele de bebe. La sarcina cu Razvan am primit foarte multe lucrusoare si m-am bucurat de fiecare in parte. Conteaza mult sa sti si sfatul meu e sa le primesti cu inima deschisa.

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sovi, maica, tu crezi ca merg acolo sa ma uit? Ridic, dar cu bratele nu cu burta. Glumesc, lucrez finut, doar bratele, pectoralii si picioarele.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mami "care papa tot", stai linistita, ca uter retrovers inseamna ca este intors uterul, in niciun caz ca nu se dilata... Are aceleasi proprietati ca un uter normal, deci nu sunt probleme pt sarcina. Poate prietena ta are un uter bicorn sau infantil sau altceva...

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

sarumana mult nicol abia astept sa-l intreb si pe doctores ... dar pana pe 10 oct mi se pare asa de mult ... si m-a lovit asa din senin sa-mi aduc aminte de treaba asta ... oricum , doctora care mi-a spus treaba asta (mie mi s-a parut total neprofesional gestul ei, motiv pt. care am si hotarat sa renunt la serviciile ei) a facut o fata lunga (eram la ec endovaginala) si mi-a spus "Vaaaaaaaaaaaai!!! nu v-am spus?" zi "nu, ce anume sa-mi spuneti" (si in secunda 2 aveam ochii plini de lacrimi ceea ce nu a parut sa o impresioneze f tare)"Vaaaai, dar aveti uter retrovers!" ... bineinteles ca nu mi-a dat nici cea mai mica explicatie despre ce inseamna asta, mai putin o balbaiala si a ei si a asistentei, cum ca ar fi o patologie a normalului ... dar se balbaiau amandoua ca nu intelegeam daca a normalului sau a anormalului...hai ca am dat-o din una in alta ... dar trebuie sa spun ... si dupa ce tip de 2 luni o vizitasem de vreo 5 ori, doar cu analize, controale si ecografii necesare inaintea unei sarcini, ma intreaba tamp "Dar ce, dumneavoastra vreti sa ramaneti insarcinata?"(asta dupa ce isi aruncase in fuga ochii peste analize si asta pentru ca eu ii atrasesem atentia sa o faca - analize facute la recomandarea ei)"Nu, planuiesc sa merg pe Luna, dar am auzit ca ar aduce noroc sa-ti faci si niste analize specifice sarcinii"... si uite asa am plecat la Dl. Dr. Parvu ... si nu pot sa uit cand la primul control , mi-a spus ca am uterul putin marit si cand a vazut ca m-am intristat, m-a mangaiat si i-a spus sa nu ma supar degeaba ca si eu si bebele su ntem bine, doar ca trebuie sa facem si o eco ... asta este ... oameni si oameni...

mami_papatot 11+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

Clau, m-am bucurat pt hainute, desi mi s-a parut devreme sa primesc... Unele sunt ataaaaaaat de mici, parca niciodata n-am vazut bebei asa mici. O sa fac niste poze sa va arat O sa mai primesc si de la cumnata mea si ce-o sa mai primesc noi... Eu o sa cumpar rochite pt la vara

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

numeioanaacum stiu ce inseamna ca m-am documentat ... si nu atat eu cat floinelul meu care mi-a dat de lecturat ... dar uite asa,ganduri prin cap ... ca vorba mamelor si bunicilor noastre ... offfffffffff, ca numai mama sa nu fi!

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

cat despre pofta pentru uta, uta, valeu mama ... ca aici e baiul ... ca parca m-as impiedica mai des, vorba bancului (scuzati babaiala)!sssssssssssst, vedeti sa nu mai spuneti nimanui ... ramane secret...

hai ca de cand vorbim despre asta a inceput sa ma supere prin burtica ... dar e o durere usoara, asa ca la ciclut ... sau mai bine spus parca m-ar strange elasticul de la pantaloni... nici nu stiu cum sa zic...

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

Am facut pozici la niste hainute primite de la mamica sa vi le arat... In poze par mai mari, dar sunt fffff mici!

Ioana
18+
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fugi maica si intinde-te putin, ai sa vezi ca trece.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput