Inca o viata in Emiratele Arabe
Raspunsuri - Pagina 8
Luna75 spune:
Vicky,cu putin timp inainte ti-am citit si eu jurnalul si bineinteles am ramas impresionata de talentul tau de naratoare si rabdarea/luxul de amanunte cu care relatezi despre Emirate si viata ta.
Am observat ca nu ai reusit sa te acomodezi deloc aici si ai un dor de tara foarte intens.
Nu trebuie sa te simti vinovata si nici sa iti ascunzi sentimentele si bineinteles nici impresiile negative despre Emirate
Nici tu,nici adiereamarii nu meritati sa fiti puse la zid pentru ca parerea voastra difera de cea a majoritatii
in ceea ce ma priveste,impartasesc punctul de vedere al initiatoarei topicului(rhea)si pot spune ca ma simt in Emirate ca acasa si in cei 6 ani de cand sunt aici nu mi s-a intamplat sa fiu jignita,umilita,nu s-a uitat nimeni urat la nimeni,nu am avut experiente negative.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ache spune:
Fetelor, LA MULTI ANI!, sa ne auzim cu bine in 2008!
Sa fiti fericite oricunde alegeti sa traiti!
Vichy, nastere usoara! Cred ca se apropie momentul . Sa ne povestesti cum o sa fie.
anca
17+ bb Adam
rhea spune:
LA MULTI ANI DIN ROMANIA ! E atit de frig acasa , si ninge asa de frumos ...si ce frumos e Craciunul pe la noi !
Am incercat anii trecuti niste seri romanesti de Craciun in Emirate dar chiar daca am colindat si am mincat sarmale, vinul fiert nu s-a potrivit deloc cu clima , iar mirosul de brad si atmosfera de sarbatoare a cam lipsit . Asa ca ma bucur ca am petrecut sarbatorile in tara si mi-am adus aminte cum se colinda si cum se merge cu Plugusorul.
Va doresc tot binele din lume tuturor si implinirea tuturor dorintelor acum la inceput de an !
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by rhea
LA MULTI ANI DIN ROMANIA ! E atit de frig acasa , si ninge asa de frumos ...si ce frumos e Craciunul pe la noi !
ce norocoasa!
Vacanta placuta in continuare!
ache spune:
Fetelor, voi stiati ca Bush e in vizita in Emirate? De 2 zile, maine merge la Dubai. La angajatii de la ADNOC-ul de vis-vis de Emirates Palace le-au dat liber, la toti...norocosii. Si cica si in Dubai nu se lucreaza maine, e adevarat?
Ma miram ce tot ne zapacisera cu elicopterele de cateva zile, baziiau zi si noapte. Ma prindeam daca aveam o zi off, dar nah...ca fuse in week-end.
Si venii si ploaia deodata cu el...o fi semn bun?
anca
19+ bb Adam
dodo spune:
Si daca ramine bushu fara benzina, cine-i mai pune? Ca le-au datara liber..Sau le aduc camile? Si l-au lasatara sa se joace si cu soimul regal, poate vineaza si el frun iepure...Si cred ca ploaia fu stirnita de prea multe elicoptere, ar fi bine sa practice mai des treaba, poate inoveaza un nou dans al "paparudelor"
hannen spune:
Da,cred ca niste benzina i-ar trebui bushului la radacina!
Sa vedeti ce frumos o sa infloreasca.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ache
Si cica si in Dubai nu se lucreaza maine, e adevarat?
Intr-adevar toti angajatii statului stau acasa - s-au inchis o multime de strazi,poduri
bine ca nu s-a oprit si mersul avioanelor
l_carmen2003 spune:
Noi vom ajunge ca turisti pentru cateva zile in Dubai. Strict ca turisti insa citind ce ati scris pe aici mi-a cam pierit entuziasmul... cam de tot... In fine, asta e.
Sincer peceam un grup de 4 familii si stam 5 zile. As fi vrut sa vedem cat mai multe, vreau si shopping si mai ales vreau sa ma odihnesc putin ca nu mai am putere... atat cat se poate normal...
Vreau sa iau o camera video performanta pentru sotul meu - e cadou deci mergand impreuna nu vreau sa o vada pana acasa!- si sa luam verighete noi... si cadouri pentru cei de acasa si nu in ultimul rand vreau in piata de textile pentru ca in mai cunun si vreau sa fac cadou pentru mireasa materialul rochiei si nu in ultimul rand pentru mine sa imi iau ceva deosebit... daca tot ajung sa imi dau la facut rochia si ma accepta cu materialul meu la atelier macar sa fie ceva deosebit! Cu adevarat deosebit...
Unde ne recomandati sa mergem in materie de shopping pentru cele de mai sus... am citit cate ceva dar nestiind decat engleza... poate puteti fi mai exacte.
Nu sunt prea mare admiratoare a arabilor din pacate si nu cred sa devin vreodata... dar as vrea sa nu fac gafe in tara lor...e chiar recomandat...
Va multumesc.