emotii

emotii | Autor: michete

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor.Am 38 de ani un copil de 14 ani si acum sunt insarcinata in 8 saptamani.Am un infinit de emotii si am trecut de la plans la bucurie de cateva ori pana acum.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

! felicitari!!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Michete sa fie intr-un ceas bun! Bine ai venit pe forumul DC .Te poti inscrie la odisee,eu de exemplu sunt inscrisa la mamici de martie-aprilie 2008.Daca vrei sa ni te alaturi te asteptam cu drag.Vei gasi acolo suport,intelegere,veselie si tot ce vrei.
Vezi ca primele 12-15 mesaje sunt moderate,asa ca pune-te pe scris ca sa scapi de moderare si sa putem vb in timp real.

mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Felicitari si bine ai venit pe ...sa ai sarcina usoara!
Si eu am aproape 37 de ani, dar sunt la primul bebe,asa ca iti inteleg fericirea.

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Felicitariiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Ah, ce-mi plac vestile astea!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Felicitari pentru sarcina. Mare curaj sa faci un bb la varsta asta. Repede la analize! Sper ca nu te superi , dar este mai bine pentru a naste un bb sanatos.
Inca o data felicitari , sarcina usoara , un bb sanatos si mancacios!!!

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by redai

Felicitari pentru sarcina. Mare curaj sa faci un bb la varsta asta. Repede la analize! Sper ca nu te superi , dar este mai bine pentru a naste un bb sanatos.
Inca o data felicitari , sarcina usoara , un bb sanatos si mancacios!!!

mamicutza lui David

...dar ce are virsta??intra pe sectiunea de la Asteptind un ingeras in viata noastra,la aspirante...acolo vei vedea ca virsta de 37 ani este considerata perfecta de a avea un bebe...de ex si eu am 37am o fetita de 17 ani jumatate si ma lupt pt bebe 2...
Michete felicitari pentru bebe...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/AGxPSMBHkj8NO-OhBH1s9z2o7tk7lwYq?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput