Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

BB,
Dany26, tu nasti tot la Municipal...si avem DPN-ul apropiat ..poate ne intalnim.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Acuma si cu cezariana asta,depinde de organism,cum ziceati si voi,de cat de repede te vindeci si cat de bine suporti durerea.
Eu de exemplu,cand am fost operata de apendicita,in 2001,mi s-a parut tare nasol.Desi am avut o operatie mica,de vreo 3 cm.Bine,primele zile e nasol,ca orice operatie...durere mare,ameteala...doar dupa 2 saptamani m-am simtit bine,adica in sensul ca am mers la facultate...Deci 2 saptamani te misti ca o babuta...si numai in casa stai,dar nici n-ai de ce sa iesi afara cu bebe mic...dupa aceea trece repede...Fiecare cu organismul lui.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi ne bagam sa papam!!!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by gianina

BB,
Dany26, tu nasti tot la Municipal...si avem DPN-ul apropiat ..poate ne intalnim.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Da???Super!!!!!

31+ ANDREI

AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

BB, ma bucur ca bebelina-i bine.

Ieri a venit mami meu la mine si pleaca azi, acuma tocmai imi face o ciorbita de legume, pune si sfecla-n ea. Asa cum scrie pe un body pe care l-am cumparat ptr bb: yammy yammy, in my tummy!

In rest, eu zic ca e normal sa avem o oarecare frica de nastere, dar sa nu uitam ca toate suntem femei si deci de la natura construite in asa fel incat sa putem naste! Nu-i asa?

Adina 27+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Gianina deci noi ar trebui sa nastem in sapt 5-10 noiembrie nu??!!Tu cam cat crezi ca trebuie sa dam dr din Municipal???

31+ ANDREI

AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Buna fetelor,

... dar sa nu uitam ca toate suntem femei si deci de la natura construite in asa fel incat sa putem naste! Nu-i asa?

Adina 27+

ai cea mai mare dreptate!@!!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sa fie cu noroc noul capitol! Doamne ajuta!

Noi am luat azi rezultatul de la analize, totul e ok... mai putin faptul ca sunt anemica ...asa ca de luni trec pe perfuzi! De luni, ca atunci vine dr. meu si el o sa ma lase sa le fac acasa fara sa stau in spital, ca azi la spital toti si-au dat cu parerea si cica am luat prea putin in greutate .. 11 kg. pana acum! Si culmea ... eu mi-am luat cuminte vitaminele .. dar se pare ca Tustele papa tot!

BB nu te stresa cu cezariana, daca incepe travaliul mai repede tot cezariana iti face! Si nu-ti mai pune atatea semne de intrebare!

Merg sa citesc din spate!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

pussi, draguta, nu te stresa cu anemia, de obicei asa iese in analizele din timpul sarcinii. si mie mi-a iesit la fel!!!!
mai ia cineva calciu cu vitamina C???
pussi stiu ca si dc incepe travaliu iti face cezariana dar eu nu vreau sa ajung pana acolo, tocmai asta incerc sa evit, travaliu, contractii, dureri......

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pussi, imi pare rau de perfuzii! Dar ce valoare ti-a iesit de esti asa anemica?

BB, iti inteleg nerabdarea sa-ti vezi printesa, dar iti spun eu ca n-o sa nasti tu pana la 38-39 saptamani. Lasa, ca in definitiv, fiecare zi in plus in burtica este benefica pentru bb. Eu una m-am obisnuit cu ideea ca voi fi poate chiar ultima care va naste, cel putin de la fetele active la noi (mai sunt unele cu DPN-ul dupa mine pe listuta, dar nu le citesc niciodata). Si nu cred eu sa nasc mai devreme, nu-mi pot inchipui! Dupa teatrul de la prima sarcina, unde eram stresata cu saptamani inainte de termen ca voi naste, ca deh... asa zicea toata lumea, nu? Si eu asteptam zi de zi sa se intample ceva, telefoane peste telefoane ca unde-i bb... Acuma stau linistita si ma voi bucura daca se naste inca in 2008. Nu-mi mai fac eu stresul de atunci!
Sunt patita, sa zic asa :-))

Adina 27+

Mergi la inceput