Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu aproape am terminat papa!!! de abia astept sa o pap, apoi ceva dulce, apoi un pahar de cola si la plimbarica cu noi!!!!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

flory, uf..nasol cu scoala asta..
eu am intrerupt anul 2..reiau la anul in septembrie..oricum e mai mult parte practica..nu voi sta asa mult la Bucuresti..ci cam 3 luni in tot anul. va fi mai greu cu examenul final, care e un fel de licenta...dar oi vedea cum fac cu piticotul.:)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

BB ..eu am nascut prin cezariana programata..azi m-am dus la control..si mi-a zis vino maine ca sunt de garda sa facem cezariana...lucrurile au decurs bine..nu au existat nici un fel de probleme..a doua zi m-am ridicat din pat si am mers, laptele mi-a venit tot a doua zi.. insa nu asta a fost dorinta mea...m-am simtit frustrata...pentru ca eu mi-am dorit sa nasc normal..si nu am avut macar posibilitatea sa incerc.Dr. meu era plecat in concediu si m-a recomandat altui dr. care a zis din start cezariana..Simo era prezentare pelviana.
Acum vreau sa vorbesc cu dr. sa il intreb ce parere are despre nasterea naturala dupa cezariana...

este alegerea ta..eu mi-am spus doar parerea.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

gianina, deci sa inteleg ca a fost totul ok, nu?? nu a fost asa de "groaznic" dupa cezariana??

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

BB yasmi si prietena mea care a nascut acum o luna prin ceza. a zis ca doar prima zi a fost mai nasoaladar mai mult din cauza ca nu te lasa sa mananci decat din a doua zi...cate ceva...iaurt....etc ...In rest lapte a avut repede aia mica e super ok...acasa a plecat a 3-a zi...si nu a avut deloc nevoie de cineva sa o ia pe aia mica in brate...

31+ ANDREI

AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

dany, cum spuneam totul depinde de organismul fiecaruia. eu in jurul meu nu am nici un exemplu bun de nastere prin cezariana..., toate au avut probleme dupa.

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

dany, cum spuneam totul depinde de organismul fiecaruia. eu in jurul meu nu am nici un exemplu bun de nastere prin cezariana..., toate au avut probleme dupa.

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Offf...hmmmm ma cam sperii si pe mine.....
Dar ce li s-a parut cel mai nasol....?

31+ ANDREI

AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

BB.... prima oara cand m-am dat jos din pat..si am incercat sa fac primii pasi ...a fost dureros.mi-a trecut prin cap gandul ca nu voi mai putea merge niciodata...dar treptat durerile au devenit din ce in ce mai suportabile ... dupa o saptamana nu ma mai durea aproape deloc..
acum operatia nu se mai cunoaste aproape deloc... a si a fost facuta cu 2 zile inintea DPN-ului....am tot asteptat sa se intoarca fata.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

am pus pozici cu o "balena"....

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Hai mai ca nu esti balena. Ai 34 de sapt,eu ce sa mai zic ca am 28 si sunt aproape cat tine. Burtica ta pare de baietel.. sigur nu ia crescut Yasminei intre timp ceva? Nu esti lata in solduri,de obicei la fetite te latesti din cate stiu.

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

dany2007, toate lumea imi spune la fel, ca am burtik de baietel..., e fetita in toata regula 100%, ieri ne-a arata putzica in prim plan, pe tot ecranul....
gianina, multumesc ac impartasesc cu noi din experienta ta!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput