Pot da in ulcer ?

Pot da in ulcer ? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Este a 3-a zi in care nu reusesc sa mananc nimic. Absolut nimic. Dupa o saptamana in care abia am mancat cativa struguri, iar duminica am gustat dintr-o placinta si m-a durut stomacul toata noaptea, incat nu am dormit deloc.
Efectiv imi simt stomacul incordat si orice miros de mancare imi provoaca o stare de greata imensa.
Abia beau apa.
De obicei, cand sunt stresata sau nervoasa, rup usa la frigider, ei bine, acum nu pot sa vad mancarea (sigur nu sunt gravida!).

Credeti ca pot da in ulcer sau altceva ???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Daca o tii tot asa, poti sa fii sigura ca vine si ulceru' tiptil-tiptil...

Incerca sa iei debridat sau metoclopramid inainte de masa si sa incrci totusi sa maninci ceva. Apa bei?

Mie-mi suna a gastrita (stomacul incordat) sau criza biliara (mirosu de mincare= greata).

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, reusesc sa beau apa si cate o cana de ceai, dar mai greu ultima.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu e o problema fizica ci una psihosomatica. asa reactioneaza corpul tau in conditiile date. incearca sa mananci cate putin doar. o felie de paine. un strop de supa. si tot asa. cu cat nu mananci cu atat va fi mai greu sa reincepi. trebuie sa preiei putin controlul, ok?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Foame iti e?

Eu am experimentat amindoua afectiunile de care am zis mai sus.

La gastrita imi ra foame, dar de la un bob de strugure sau o gura de apa, simteam ca inghit bile de rulmenti. Ma durea stomacul rau si era ca un ghem, prin urmare nu puteam sa maninc nimic. Incearca cu biscuiti mici sarati.

La criza biliara, stomacu era binisor, nu durea prea tare, dar gretos nevoie mare... nu-mi trebuia mincare nici in poze...

Pe prima am tratat-o cu debridat pt copii, iar pe a doua cu nospa si cu rabdare. Si sa stii ca gastrita pe fond de stres am facut-o.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

NU mi-e foame deloc.
Repet, eu sunt o gurmanda si o grasuna, dar acum, nimic.
Niciodata nu am patit asa ceva. Sa nu-mi fie foame deloc-deloc, nu ma doare nimic, doar sa nu vad mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dar niciodata nu ai mai fost in situatia asta, nu?

Mergi la inceput

Nuuu
Never ever, Rox.
Sa mai pun si ca dorm noaptea foarte putin, de pe la 12 pana pe la 4, dar nu sunt nici obosita
M-am tampit de tooot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu ai si un gust amarui in gura? Poate e de la bila. Cel mai sigur e sa mergi la un doctor (enterolog).
Sanatate!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si eu cred ca poate fi o diskinezie biliara sau ceva de genul asta... eu ma tratez de obicei cu anghirol (inainte de masa cu 15 minute) si no-spa...

nu ai cumva si dureri de cap ?

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Nu ma doare nimic, de fapt sunt toata intr-o amorteala
Nu simt nimic.
Cred ca asta m-ar ajuta

Mergi la inceput