Pot da in ulcer ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Poate sa fie si pe baza nervoasa, o oboseala cronica. Nu poti merge cateva zile sa te relaxezi?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Nuuu
Never ever, Rox.
Sa mai pun si ca dorm noaptea foarte putin, de pe la 12 pana pe la 4, dar nu sunt nici obosita
M-am tampit de tooot

Daria & GIULIA(2004 08 16)

nu te-ai tampit deloc. cunosc bine de tot faza. cand ajungi la -4kg sa-mi zici si mie . acu glumesc.
deci te rog incearca sa aplici metoda spusa de mine dimineata. cate un pic de mancare. un strop, ceva. si peste o ora altceva. si tot asa. trebuie sa deblochezi cumva parghia aia intepenita din creieras, ma-ntelegi? deci...asculta la baba. bea apa si ceai, nu cafea, nu coca cola, nu pepsi, nu red bull. ceai verde si de ghimbir sau ce iti vine in minte.
ai grija de tine te rog, nu ai nevoie de vreo criza de anorexie acum, da?

R

PS: si raspunsul la intrebarea din titlu este DA. si e tare periculos si nu cedeaza la medicamente cu una cu doua, fiind pe fond psihosomatic. de aia insist si te bat atat la cap. pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Am patit acelasi lucru pe fond de stres. Nu puteam inghiti nimic, totul parca era rumegus. Am reusit incet, incet sa mananc compot de piersici decojite (vreo 2 zile) si apoi banane, branza de vaci... pana am revenit la normal.
Eu zic ca te-ar ajuta acum ceva compot, nu prea dulce, mai diluaza din sucul gastric si te hidrateaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu iti zic ca nu e bine deloc, si daca mai continui asa, bine nu ajungi. Eu ma gandesc ca ai ceva probleme care te-au adus in starea asta si asta e modul in care reactionezi. Oricare ar fi problemele, eu zic sa te aduni si sa incepi sa mananci cateceva, frumusel, asa de regim, paine prajita cu putina rosie, branza de vaca, ceva ce-ti place, si ia si niste metoclopramid inainte sa-ti treaca greata.
Da mai intai de toate gandeste-te ca orice probleme ai avea, faptul ca nu mananci si nu dormi nu te va ajuta in nici un fel, ba din contra, la astea se vor adauga si niste probleme dragute de sanatate.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cand te doare dupa ce mananci? Imediat , sau la 3-4 ore dupa?
Unde anume te doare ?
In est (scaun , urina) ok?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

pai bine mai DARIA eu pe la celalalt subiect arunc tone de flori de bucurie ca fetele au inceput sa-si revina si tu ce-mi faci?pai imi tai macaroana asa...dintr-o data? problema ta este de natura psihologica.esti suparata , obosita psihic ,stresata etc.incearca sa mananci cu Giulia la masa,cate putin si ceea ce de obicei iti place. daca o sa continui sa stai nemancata atunci chiar o sa te inbolnavesti si este ultimul lucru care iti trebuie acum.du-te cu fetita in oras si rasfati-va putinel amandoua ,mananca ceva impreuna cu ea,bucatarisiti voi amandoua ceva bun si apoi rasfatati-va.fa-o pentru tine si pentru ea ca are nevoie de tine sanatoasa!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu 7 zile nu am putut manca nimic (am slabit 6 kg), insa eram racita. Primul lucru pe care l-am putut manca dupa saptamana aia a fost un iaurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumesc pentru sustinere.
M-au imbiat colegii cu fructe si am reusit sa mananc un mar micut. Parca as fi mancat 3 kg de mancaruri, asa imi simt stomacul. Sa stiti ca nu ma simt nici obosita, nici nu ma doare nimic.
Xio, scaun regulat in fiecare dimineata la ora fixa, urina la fel de cateva x / zi.
Sper sa-mi revin. Am dormit 6 ore azi noapte :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Multumesc pentru sustinere.
M-au imbiat colegii cu fructe si am reusit sa mananc un mar micut. Parca as fi mancat 3 kg de mancaruri, asa imi simt stomacul. Sa stiti ca nu ma simt nici obosita, nici nu ma doare nimic.
Xio, scaun regulat in fiecare dimineata la ora fixa, urina la fel de cateva x / zi.
Sper sa-mi revin. Am dormit 6 ore azi noapte :-)

Daria &
GIULIA(2004 08 16)

Mamagiuliei, scuze ca intreb, dar cum poti avea scaun zilnic daca tu de o saptamina nu maninci nimic? Eu cind maminc mai putin am scaun mult mai rar.
Incearca sa pregatesti mincarea ta preferata si sa gusti putin, poate iti va veni pofta de mincare, ce zici? Si apropo: nu te mai gindi ca nu poti sa maninci, caci subconstientul tau o va lua de buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Mamagiuliei,
am trecut si eu prin asa ceva in urma cu un an, pe vremea razboiului...eram atit de stresata ca nu eram in stare sa maninc nimic ...doar apa cit incape.Eu nici nu gateam din cauza situatiei asa ca tot ce se putea manca in casa era doar hrana rece. Dupa citeva zile insa mi-am dat seama de starea lucrurilor si pur si simplu ma fortam sa maninc de citeva ori pe zi citeva inghitituri adica ca si copiii mici ...soldatei ...si uite asa reuseam sa maninc o felie de piine cu un pic de brinza telemea (asta toata ziua)si in rest apa....parca nu-mi ajungea apa(eu oricum bea destul de multa apa).
Am slabit enorm adica de la 52 de kg la 46 doar in 2 saptamini.Nimic nu-mi facea placere. La doua zile dupa ce s-a terminat razboiul sotul a insistat sa mergem la restaurant japonez...abia am reusit sa maninc 2 sushi. De atunci mi-am revenit insa daca trec prin stari stresante am obervat ca asa se manifesta ...nu pot sa maninc...nici macar nu am senzatie de foame.
Deci trebuie sa te fortezi sa maninci macar putin in fiecare zi.Sint sigura ca esti foarte stresata(am citit de problema ta) si inconstient asta se intimpla.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput