As innebuni daca ceva s-ar intampla...
Sunt paranoica deja...Imi vine sa plang continuu,fiecare minut care trece ma gandesc...Daca s-ar intampla ceva cu fetita mea??Are 8 luni si jumatate..Frumoasa lui mama...vioaie,atat de plina de viata...Atat de mult o iubesc,nu exista secunda sa nu ma gandesc la ea,ingerasul lui mama,dorit atat de mult!Seara cand ma pun in pat,cu atata frag ma uit la ea,imi vine sa o iau din patutul ei,s-o strang la piept,sa o iubesc,sa o smotocesc..V-am spus,sunt paranoica.De multe ori imi trece prin minte??!!!Daca se intampla ceva cu ea,nu as mai putea trai,sigur as ajunge la gandul sinuciderii..Va rog,spuneti-mi ca sunt normala,sa nu-mi mai fac griji,ca toate treceti prin asta,si va ganditi ce as face daca...!!??
Raspunsuri
Lorenyy spune:
Maru,nu stiu ce sa zic,ma simt foarte bine in tot ceea ce fac,dar cand sant departe de ea,(la servici de ex,5 ore)atunci ma ajung gandurile cele mai negre.Sunt o fire foarte deschisa,foarte plina de viata,la inceput am fost deprimata,obosita,dar a trecut...Numai gandul asta ma doboara..Daca as pierde-o,cumva,accident stupid,boala...etc...etc...Ani de zile nu am ramas insarcinata,mai exact 6,ingerasul este un miracol..Doua sarcini pierdute cu 10 si respectiv 8 ani in urma..
maru spune:
draga mea, ce cred eu:
intr-un fel e normal, eu am temerile astea si acum, cu toate ca are 11 ani!
dar ar trebui sa gasesti un grup de mamici, cu care sa va intalniti, sa schimbati pareri, sa faceti activitati in comun
pe de alta parte, tin minte cand Andrei era mic, nu suportam filmele in care copiii sufereau, so...
Doamne'ajuta!
J G spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Ar ajuta un al doilea copil,daca e posibil.
In ce fel?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
ralualexandrei spune:
Nu cred ca esti paranoica si eu imi fac griji,ceas de ceas, asta e meseria de mama .Imi depasesc gandurile negre insa avand in vedere lumea in care traim recunosc ca nu reusesc intotdeauna asa ca fie ca au 11 ani cum are Robert sau 3 ca Maria sau 6 luni ca Edy eu imi fac griji si o sa-mi fac tot restul vietii mele pt ca o sa fiu mama lor toata viata si dincolo de ea.Pupici si alunga gandurile negre,copiii nostri vor creste frumosi si sanatosi si vor trai multi ani dupa ce noi nu vom mai fi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Annie80 spune:
cred ca e ceva normal, din moment ce eu am sarit sa-l tund pe cel care la tuns gresit pe "piul" meu...(la luat mult mult mai scurt decat iam spus) deci doamne fereste la ceva mai grav, nu stiu cum as reactiona
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
bird70 spune:
La mine s-a rezolvat cu al 2-lea copil . Scade semnificativ presiunea de pe copilul mare dar nici pe copilul cel mic nu mai e asa mare presiune pentru ca esti mama cu experienta, ai mai crescut un copil inainte, nu te mai agiti din nimicuri, nu mai ti socoteala mililitrilor pe care copilul i-a mancat, nici nu iti pierzi somnul pentru ca copilul vecinei a zambit prima data la 12 zile si al tau la 14 .
Lorenyy,
nu iti strica viata gandindu-te la scenarii negre. O sa treaca anii si o sa-ti para rau ca in loc sa te bucuri de copil si de viata ti-ai petrecut vremea cu inima cat un purice.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by bird70
La mine s-a rezolvat cu al 2-lea copil . Scade semnificativ presiunea de pe copilul mare dar nici pe copilul cel mic nu mai e asa mare presiune pentru ca esti mama cu experienta, ai mai crescut un copil inainte, nu te mai agiti din nimicuri, nu mai ti socoteala mililitrilor pe care copilul i-a mancat, nici nu iti pierzi somnul pentru ca copilul vecinei a zambit prima data la 12 zile si al tau la 14 .
Lorenyy,
nu iti strica viata gandindu-te la scenarii negre. O sa treaca anii si o sa-ti para rau ca in loc sa te bucuri de copil si de viata ti-ai petrecut vremea cu inima cat un purice.
M-ai scutit de o explicatie catre JG.
betiana spune:
Atunci cand te uiti la puiul tau este bine sa te gandesti la un viitor frumos pentru el si sa nu pui gandurile negre sa-ti invadeze planeta iubirii.