Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Dianarus, Dolores, imi pare rau dar nu stiu ce sa raspund. Nu pot decat sa va urez sanatate multa!
Marani, da' voi chiar traiti la limita extrema mey...normal ca ai zis pas...da' fara bubamara ai fi facut-o?
Dayanara, eu cred ca m-am pierdut pe drum...despre ce bucati masurate vorbesti tu? Am vazut pozici cu voi, Ivan e un dulce, iar tu...jos palaria!
La multe lunisoare fericite pentru sarbatoritii de astazi, sa cresteti mari si frumosi!!! Ehehe Veronici, ce petrecere am facut noi aici de ziua lui Rares!!! Chiar daca voi ati fost in lipsa, noi tot am sarbatorit!!! Iar cu tava ce sa zic, destept baiat...stie el ce stie!!!
Fug ca am clienti...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

poate va plictisesc, inca una si ma duc, nu inainte de jap-jap mie ca latzesc pagina!

azi pe site-ul protv-ului cititzi:

Doi turi#351;ti au v#259;zut-o în Maroc pe micu#355;a Meddie, feti#355;a disp#259;rut#259;

http://www.protv.ro/stiri/international/doi-turisti-au-vazut-o-in-maroc-pe-micuta-meddie-fetita-disparuta.html

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by danutz

Neatza,
Dianarus, Dolores, imi pare rau dar nu stiu ce sa raspund. Nu pot decat sa va urez sanatate multa!
Marani, da' voi chiar traiti la limita extrema mey...normal ca ai zis pas...da' fara bubamara ai fi facut-o?
Dayanara, eu cred ca m-am pierdut pe drum...despre ce bucati masurate vorbesti tu? Am vazut pozici cu voi, Ivan e un dulce, iar tu...jos palaria!
La multe lunisoare fericite pentru sarbatoritii de astazi, sa cresteti mari si frumosi!!! Ehehe Veronici, ce petrecere am facut noi aici de ziua lui Rares!!! Chiar daca voi ati fost in lipsa, noi tot am sarbatorit!!! Iar cu tava ce sa zic, destept baiat...stie el ce stie!!!
Fug ca am clienti...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

danut , ziceam de bucatele de legume sau fructe sau biscuiti..paine, sa invete sa mestece
multumim si voi sunteti scumpi tare ;)

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

vajjjjjjjj,vajjjjjjjjjjj...citit..

vazut, dat din cap, nt, nt, se poate mai fetelor...
donia imi dai voie te rog sa balesc pe umarul tau putin...cu gandul la o tigara savuroasa la sfarsit de zi..of..

dianarus multa multa sanatate voinicilor tai. imi pare rau ca nu au ajuns inca la tine naturistele-homeopatele. mama o asteapta inca pe flore...
in ceaiul de ceapa sa pune mar, nuca, ceapa si miere. daca scoti mierea? ..nu stiu cum e cu nuca, dar poate mai intrebi pe cineva mai priceput si te indruma..

FLOOREEE!!! unde-i mai biciul ala ca daca nu l-am folosit pana acum il incerc pe spinarea ta!

bine ai venit noii mamici de fulgulet..mai daca ma duc acum inapoi sa vad ce nick ai pierd tat..vorba asizei, spune si tu un nick pentru nick

au revenit si veronici cu ditamai flacaul, sa-ti traiasca, si kokorina cu sandokanii ei...willkommen mai, willkommen.

din pacate nu am ajuns sa vad nici o poza, la mine iar e tralalalalai, vine mosafirul pleaca mosafirul...

pe dolores am tot zarit-o. ma bucur, sincer, ma bucur ca ai revenit.

ma intorc acusica, am numa' de muncit putin.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
... etc

Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
...etc

Stiu pe de rost, pot sa ies in pauza? Lectii pentru acasa nu ne dai? pe bune, eu sunt in forma. Ce limbi mai parlesti?

Uite unde statea mandria nationala... ai uitat sa-mi reciti ca mucu-i frate cu romanu Hai sanatate!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

pai.. sa tot fie, in ordinea deprinderii: franceza, engleza, italiana, germana, si o spaniola conversationala. cu mentiunea ca germana citesc, inteleg, traduc (din germana in romana) dar refuz cu desvarsire sa vorbesc, scriu sau sa "retroversionez" (adicatelea din romana in germana :)) ).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

quote:
Originally posted by dianocica

sa fie rare bucatelele, sa nu prinda mai mult de 1-2 in lingurita. pt inceput.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. [b]Pentru Darius

merci , la asta chiar nu m.am gandit, cand i.am dat borcan cu bucatele, i.am dat o lingura plina si de asta i se facea sila, daca ii dau doar 1 2 bucatele in lingura posibil sa nu i se mai faca greata
si ideea cu fructe sau legume taiate fasii...lunguiete o s.o incerc, pana la urma sper sa reusesc, daca nu o sa mai incerc cand o sa ma inteleaga bine de tot cand ii zic sa mestece :))
ah sau ar mai fi una, ma duc si.i dau in curtea spitalului in fata la urgente :))

http://community.webshots.com/user/dayannara

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza.. tot pe fuga...
Am apucat sa citesc cate ceva din capitolul trecut..
Dolores, il pup dulce pe Davidutzul sa-i treaca tusea, repede, repede
Donia, in jur de 160 cu 100, cam pe aici e tensiunea mea.. e esentiala, adica mosternire de familie...
Roxana, inca un fulguiet mergator... URA!!!
Si acum am nevoie de ajutorul vostru; nasa lui Luchitza are un bebe mic acasa de abia 2 saptamani... si doreste sa stie cat sugeau ai vostri copii in prima luna; ca eu i-am dat lapte praf si el baga si peste 60 ml... va rog mult, cele care ati alaptat imi puteti trimite si mie cantitatile??? Vrea sa-si faca iarasi proba suptului.. ieri a reiesit ca 10 ml ar fi baut si mie mi se pare cam putin... Merci
Revin dupa pranz....
PUP

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

fetili minunatili, hai sa va impartasec nitelus din intelepciunea mea post-mucoasa (), ca poate ajuta si la alte case:
- am mai zis si intr-o alta postare, dar nu-i mai tineam minte numele: pulmex baby, este o crema cu balsam de peru, eter de eucalipt si eter de rosmarin, cu care se face un masaj usor pe piept si pe spate, desfunda nasu', incalzeste local, e super super (in plus, ramane un iz de-asta ben-gayesc cam in toata camera, combinat cu apa care sta in castron pe caloriferul electric dat la minim.. taman la fix ca sa respiri bine toate noaptea :)) ).
- nazomer, sterimar, humex..... frectii la picior de lemn. seru' fiziologic sa traiasca, singurul care i-a inmuitat/curatat nascul corespunzator!!
- pentru sters nasul, am folosit servetele umede (de la pampers, ca de-astea folosesc in general..). a fost foaaaaarte ok, nu s-a iritat, nici macar o bubita la nasuc, in conditiile in care il stergeam de douasutesaptej' de ori pe zi (minim..).
- mancarea a fost mai..de regim sa zicem.. adica mai un piure de cartof cu pui, mai un pilaf cu pui, o mamaliguta cu branza, de-astea.. insa la piureuri am fiert si cate o ceapa intreaga, iar zeama in care am blenduit a fost o lingurita de le ceapa (..hai ca am scris cu ditai pruna in gura.. adica o ceapa intreaga, marime medie, fiarta seaparat, adaugata la pasat cu rstul de legume, blenduit totul intr-o lingura de zeama de ceapa). ceapa fiarta e foarte buna la raceli, etc etc, stiti voi, nu e cazul sa-mi bat gura...
- am cumparat de la farmacie otet aromat, special pt facut masaj in caz de gripa, stari nasoale de febra (implicit bun de inmuiat sosetele, in ideea ca asta e exact ce trebuie la raceala, nu mai trebuie diluat cu nimic, si unde mai pui ca miroase si-a trandafir... :))))) ). nu l-am folosit insa ca n-a fost nevoie, n-am ajuns chiar asa de rau, dar l-am pus la pastrare pentru data viitoare, care sigur va fi, dar sa speram cat mai incolo :).

cam asta. daca imi mai trece ceva prin cap, dau de stire :) sper sa foloseasca!
dorim multa multa multa sanatate puilor bolnaviori, sa treaca repede!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yagmur

Neatza.. tot pe fuga...
Am apucat sa citesc cate ceva din capitolul trecut..
Dolores, il pup dulce pe Davidutzul sa-i treaca tusea, repede, repede
Donia, in jur de 160 cu 100, cam pe aici e tensiunea mea.. e esentiala, adica mosternire de familie...
Roxana, inca un fulguiet mergator... URA!!!
Si acum am nevoie de ajutorul vostru; nasa lui Luchitza are un bebe mic acasa de abia 2 saptamani... si doreste sa stie cat sugeau ai vostri copii in prima luna; ca eu i-am dat lapte praf si el baga si peste 60 ml... va rog mult, cele care ati alaptat imi puteti trimite si mie cantitatile??? Vrea sa-si faca iarasi proba suptului.. ieri a reiesit ca 10 ml ar fi baut si mie mi se pare cam putin... Merci
Revin dupa pranz....
PUP

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

dupa parerea mea, proba suptului e o maaaaare tampenie, menita sa puna si mai rau pe jar o proaspata mamica care oricum abia daca mai are habar pe ce lume se afla... mi-aduc aminte la inceputurile noastre ca mamici, cand la cateva zile dupa ce nascusem am reusit si eu sa intru pe forum, si tot citeam de cat ml baga fulguletu' x, cati fulguletu' y si-am inceput sa dau telefone la toate cunostintele cu copii ca nu stiam ce ecuatie de gradu' cinshpe sa aplic sa aflu cati ml bea copchilu' meu (..in conditiile in care el sugea un tzatz, si-mi dormea 3-4 ore dupe.. da' ce vrei, ml erau problema :)) ).
eu zic sa stea linistita si sa se ghideze strict dupa comportamentul copilului. adica sa-l puna la san de fiecare data cand plange, sa observe cam cat sta linistit dupa fiecare supt, daca adoarme dupa fiecare supt, cat tine somnul... cu cat copilul suge mai des, cu atat ste mai stimulata productia lactata. sa manance si ea corespunzator, sa bea suficiente lichide, si eventual sa se mulga daca considera ca laptele nu este suficient (dar si asta e cam alta aberatie, pt ca daca pui copilul la san LA CERERE, dureaza maxim doua zile pana cand productia lactata se va instala ca lumea...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianarus, nu mai stiu pentru ce fel de tuse erau Ambroxol si Eurespal :(. La noi nu a avut efectul dorit nici un sirop de tuse.
Stiu ca am incercat si cu Mucosin sau Mucosolvan (sunt cam acelasi lucru), dar iar nu stiu pentru ce fel de tuse :(.
Si da, la aerosoli se punea si ventolin (acum facem doar cu ser fiziologic). I-am dat si ventolin sirop. Din cate stiu eu ventolinul dilata bronhiile ca sa poata respira. Nu stiu cat efect are asupra tusei.

Despre Stodal, am cautat pe net si este si pentru tuse seaca:
http://stiri.acasa.ro/stiri/Siropuri_naturale_care_trateaza_tusea_--s20482.html .

Tot de pe net, pentru tuse seaca: Paxeladine si Humex (dar pe astea nu le-am incercat).

Multa sanatate!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput