Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca daca tot mi-am dat drumul la limba, si implicit, bagat picioarele in traducere, mi-a mai traznit ceva din amintiri..
nu mai stiu (sorry....) cine avea probleme cu scaunul de masa, copilu' se ridica in picioare.. sa fie dia??? nu mai stiu, scuze daca incurc borcanele :) oricum... cum dom'le se ridica in picioare??? ca nu prishep... adicatelea.. pe ce se sprijina de se ridica????
la noi scaunul este montat in felul urmatoriu: spatarul indreptat la maxim, centura o folosim doar in 3 puncte, ca avem alergie si nerv iritat la bretele pe umeri, tavita o folosim doar cand e rost de joaca, ca altfel mai mult ma incurca, iar suportul ala de picioare e pe ultima pozitie (ma refer la bucatica aia de plastic pe care trebuie sa ajunga ei cu talpile, dar asa cum e acum... drum lung pana sa ajunga el acolo...). deci daca ai vostri se sprijina pe acest suport si se ridica (ca altfel... nu-mi dau seama cum...), suportul se poate si scoate..si atunci..chiar nu mai au cum sa se ridice... dar poate exista si alte metode de ridicare pe care imaginatia mea nu le intrezareste si ma luminati si pe mine, ca sa stiu la ce anume sa am grija cand o fi sa fie :)

editez ca n-am scris ca e vb de scaun chicco polly, ca sa stie lumea la ce suporturi, centuri si tavite ma refer :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Yagmur, proba suptului se face in cel putin 24 ore, pentru a se vedea cantitatea de lapte consumata intr-o zi. Nu e relevant doar la un supt. E deranjant pentru copil sa-l tot cantaresti mai ales noaptea. Eu am incercat in conditiile in care ea regurgita foarte mult, dar am reusit doar ziua sa o cantaresc si manca cam de aprox 100 g(asta era mult). Ada manca noaptea la 3 ore si ziua la 2-3 ore. Asa cum spune si A_deju cel mai bine e sa il puna la san ori de cate ori cere copilul.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

a_deju, de unde iau balsamul ala??? ma duc si cer la marmacie? de care? la sensiblu? la una locala, de-aia cu laborator propriu? in bucuresti oare gasesc? (sotzu' e acolo pana vineri)

chinico, astept cu nerabdare un semn de la flore. merci pt favor. amu' chiar mi-ar prinde bine alea... flore!!!!!!!!!!

stodal (homeopat) are vreun efect peste antibiotic pt otita (ceclodyne)???

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

yagmur NU PROBA SUPTULUI. e un rahat, o tampenie, o porcarie. Alaptat la cerere. Nu exista lapte prost. Nu da completare. daca vrea sa alapteze, evident...sanul produce atat cat i se cere. de aceea se alapteaza la cerere. ca sa stie corpul de cat are nevoie. la 2 saptamani nu poate avea probleme cu cantitatea de lapte dar pot incepe colicii.... daca vrei da-i nr meu de tel.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la david eu nu am facut proba suptului

quote:
Originally posted by Yagmur

Neatza.. tot pe fuga...
Am apucat sa citesc cate ceva din capitolul trecut..
Dolores, il pup dulce pe Davidutzul sa-i treaca tusea, repede, repede
Donia, in jur de 160 cu 100, cam pe aici e tensiunea mea.. e esentiala, adica mosternire de familie...
Roxana, inca un fulguiet mergator... URA!!!
Si acum am nevoie de ajutorul vostru; nasa lui Luchitza are un bebe mic acasa de abia 2 saptamani... si doreste sa stie cat sugeau ai vostri copii in prima luna; ca eu i-am dat lapte praf si el baga si peste 60 ml... va rog mult, cele care ati alaptat imi puteti trimite si mie cantitatile??? Vrea sa-si faca iarasi proba suptului.. ieri a reiesit ca 10 ml ar fi baut si mie mi se pare cam putin... Merci
Revin dupa pranz....
PUP

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

a_deju, de unde iau balsamul ala??? ma duc si cer la marmacie? de care? la sensiblu? la una locala, de-aia cu laborator propriu? in bucuresti oare gasesc? (sotzu' e acolo pana vineri)

chinico, astept cu nerabdare un semn de la flore. merci pt favor. amu' chiar mi-ar prinde bine alea... flore!!!!!!!!!!

stodal (homeopat) are vreun efect peste antibiotic pt otita (ceclodyne)???

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

de la farmacie, eu am luat de o la o farmacie ozone, ca e singura din cartier (ma rog, era, am aflat azi de la luly de una noua). deci nu este preparata in laborator, se gaseste la tub, in cutie de carton, ca si tubul de bepanthen... cutia este galbena.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

a_deju, voi cauta si eu balsamul ala..

david se ridica in picioare in scaunelul lui...se intoarce mai intr-o parte, practic ajunge sa stea cash..cu un umar rezemat de spatar si unul spre tavitza daca intelegi..si se tot intoarce, isi muta picioarele, se prinde cu mainile de spatar si se ridica..eu l-am gasit asa can imi faceam treaba f linistita..noroc ca am trecut pe langa el sa pun la spalat si mi-a stat inima...acum se apleaca intr-o parte..sa cada in cap nu alta

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Minunatele mele mamici,
Va multumesc mult de raspunsuri..... si ea va pupa dulce...
As mai sta, dar sta expatul langa mine, sa-mi termin treaba

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

proba subtului e mare tampenie,dar am practicat-o zi si noapte (am venit acasa si m-am repezit la carnetel...) cam o luna. din motive x.

daca o linisteste cu ceva, uite cifre orientative:

la doua saptamani bea sugea intre 60-110 ml san + completare sticla 50-90ml.
la trei saptamani a ajuns sa completeze cu pana la 100 ml sticla, dar eu aveam tot mai putin tzat.
la o luna: maxim 50 ml tatz si maxim 120 ml sticla.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

fulguletilor ce azi au mai implinit o luna!!!

Teutz multumim !

David e mult mai bine azi - nu mai lacrimeaza aproape deloc - avem picaturi(Nettacin) de pus in ochisor din 2 in 2 ore.Plus seara inainte de culcare putina Kanamicina.

Pupici la toate mamicile de fulguleti,

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput