Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dolores
a_deju, voi cauta si eu balsamul ala..
david se ridica in picioare in scaunelul lui...se intoarce mai intr-o parte, practic ajunge sa stea cash..cu un umar rezemat de spatar si unul spre tavitza daca intelegi..si se tot intoarce, isi muta picioarele, se prinde cu mainile de spatar si se ridica..eu l-am gasit asa can imi faceam treaba f linistita..noroc ca am trecut pe langa el sa pun la spalat si mi-a stat inima...acum se apleaca intr-o parte..sa cada in cap nu alta
dolores si David Cristian -22.11.2006-
pai io de-acilea deduc ca mister david nu e legat in centurica, ceea ce nu e bine.. incearca macar cu ea in jurul mijlocului, ca stiu ca alea de umeri sunt nasoale, motanu' nu le accepta nici la carut (nu ca le-ar fi iubit vreodata..). ma mir ca in scaunul de masina sta cu ele linistit si nu se agita... iar cu tavita, ti-am zis, noi nu prestam, ca ma enerveaza de mor :) eu o gasesc utila pe mai incolo, cand i-oi pune sarmaua in fata si i-oi zice pofta buna, si el s-o servi singur (pe la optshpe ani, cred... ).
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danutz spune:
Yagmur, proba suptului nu e recomandata fiindca nevrozeaza mama(si implicit si copilul).
Nu am facut-o niciodata, Rares a supt la cerere in prima sapt de viata, dupa care la cerere dar nu mai devreme de 2 ore jumate de la ultimul supt(sfatul pediatrului).
Atentie, suptul se calculeaza de cand incepe de suga nu cand termina, fiindca unii bebelusi sug greu si trec si 30-40 min pana termina de supt, deci, de fapt, intre supturi , sunt 1 ora si jumate daca calculezi de cand termina bebe pana la suptul urmator.
Doamne...oare ai inteles ceva?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
a_deju spune:
aha, yagmur, mi-am mai adus aminte ceva pt prietena ta. nu e nicio ingrijorare daca bebe suge 10 ml la o masa, la urmatoarea poate suge tot 10, sau 110. bebe alege cat si cum doreste. de-aia se numeste la cerere. oricat am insista sa le facem program, nu rezulta decat nervi si de-o parte si de ailalta. cu intelegere, programul si-l fac singuri, ca in scurt timp ei se prind care-i faza cu mancatul, cat sa traga ca sa se sature...
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Ktrinel spune:
neatza, la mine.
AMR 4 days!
am facut ceva cumparaturi. mai caut pantofi maro si/grena.
bamboletta, trebuie sa pui garduletze din alea pt copii...nu stiu daca la voi sunt....scaunele sunt periculoase...le poate darama pe ea. daca nu stii cum sunt gardurile alea o sa iti fac poze, eu am 3 puse...din cauza de scari
Ktrinel spune:
neatza, la mine.
AMR 4 days!
am facut ceva cumparaturi. mai caut pantofi maro si/grena.
bamboletta, trebuie sa pui garduletze din alea pt copii...nu stiu daca la voi sunt....scaunele sunt periculoase...le poate darama pe ea. daca nu stii cum sunt gardurile alea o sa iti fac poze, eu am 3 puse...din cauza de scari
luly spune:
Salutare fetelor!
Bravos A_dejule asa faci mataluta treaba. Treci la munca! Profiti ca-i soacra la tine si-ti faci de cap pe forum. Oricum ca ne-ai dat informatii pretioase ca-ti dai seama ca la mine roza-scleroza e in floare si pana acasa binenteles ca am uitat cum se cheama.
Mirona parca la tine am vazut jucaria www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzQ2MDEmZmhfdmlldz1kZXRhaWwmZmhfbG9jYXRpb249Ly9xdWVsbGVfcm8vZGVfREUvX2FjdGl2ZT57MjAwNjEwMDV9L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9yb30mZmhfcmVmdGhlbWU9cHJvbW9fNzUwMzQ1NDYsc2VlYWxsLC8vcXVlbGxlX3JvL2RlX0RFL19hY3RpdmU ezIwMDYxMDA1fS9jYXRlZ29yaWVzPHtxdWVsbGVfcm9fMTY3Ml9xdWVsbGVfcm99JmZoX3JlZnZpZXc9c3VtbWFyeQ==/" target="_blank"> asta. Poate poti sa-mi dai mai multe relatii despre ea. Cum e? Merita? Ii place Karei? Are stabilitate, poate fi folosit ca un premergator?
Cu informatii despre siropuri de tuse din pacate nu va pot ajuta dar invat de la voi. Din fericire deocamdata nu e cazul si sper sa nici nu fie .
Yagmur eu n-am facut niciodata proba suptului la nici una din fete. Mi se pare o sursa de stress, si la cum aratau ele (chit ca aveam perioade cand le alaptam si la ora sau chiar mai des - mai ales pe Di ) nu mi-am facut griji de cat mananca.Si eu nu le-am dat niciodata supliment de lapte.
Va
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
a_deju spune:
ktrinelu', da' stiu ca vrei sa fii sigura ca s-a receptionat mesaju'... :)) am inteles, amr 4 zile, sa traiti :))
auzi, da' pe tine chiar te cheama catrinel??? ca e unul din umele mele preferate de fata. catrinel, ilinca, diana si hannah (ultimul era inlocuitor de eric, in caz ca...). o sa am in curand o finuta ilinca, ehhh...abia o astept :) ma rog, oricum te-ar chema, sa-ti traiasca :)
doradora spune:
quote:
Originally posted by luly
Salutare fetelor!
Bravos A_dejule asa faci mataluta treaba. Treci la munca! Profiti ca-i soacra la tine si-ti faci de cap pe forum. Oricum ca ne-ai dat informatii pretioase ca-ti dai seama ca la mine roza-scleroza e in floare si pana acasa binenteles ca am uitat cum se cheama.
Mirona parca la tine am vazut jucaria www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzQ2MDEmZmhfdmlldz1kZXRhaWwmZmhfbG9jYXRpb249Ly9xdWVsbGVfcm8vZGVfREUvX2FjdGl2ZT57MjAwNjEwMDV9L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9yb30mZmhfcmVmdGhlbWU9cHJvbW9fNzUwMzQ1NDYsc2VlYWxsLC8vcXVlbGxlX3JvL2RlX0RFL19hY3RpdmU ezIwMDYxMDA1fS9jYXRlZ29yaWVzPHtxdWVsbGVfcm9fMTY3Ml9xdWVsbGVfcm99JmZoX3JlZnZpZXc9c3VtbWFyeQ==/" target="_blank"> asta. Poate poti sa-mi dai mai multe relatii despre ea. Cum e? Merita? Ii place Karei? Are stabilitate, poate fi folosit ca un premergator?
Cu informatii despre siropuri de tuse din pacate nu va pot ajuta dar invat de la voi. Din fericire deocamdata nu e cazul si sper sa nici nu fie .
Yagmur eu n-am facut niciodata proba suptului la nici una din fete. Mi se pare o sursa de stress, si la cum aratau ele (chit ca aveam perioade cand le alaptam si la ora sau chiar mai des - mai ales pe Di ) nu mi-am facut griji de cat mananca.Si eu nu le-am dat niciodata supliment de lapte.
Va
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
noi avem jucarie din asta. se joaca cu ea, ii place, dar ca premergator inca nu am lasat-o sa o foloseasca, pt ca i-ar trebui copilului o anumita stabilitate pe care pisi inca nu o are. dar se ridica tinandu-se de ea, doar ca nu o las sa o impinga, ar cadea in nas rapid de tot. in rest, jucarelele de pe ea, butoanele, si alte zdranganele o atrag si ii plac.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Mirona spune:
quote:
Originally posted by luly
DA. La noi ai vazut.
pai nu prea stiu ce sa-ti spun.
De placut ii place. Se joaca cu ea. Din start iti spun ca scartaie - cam cum face plasticul pe orice suprafata. Merge cu ea ... stabilitate are - insa nu ia curbele - si tre sa fiu in permanenta aproape. Ea mai are tendinta de a se lasa pe spate - si deci daca nu sunt in spatele ei s-o prind ... cade si ia si jucaria peste ea. In rest - jucarelele din mijloc (cifre si litere) nici nu le-am desfacut din folie - inca sunt acolo - mi se par prea mici pentru (pericol de inghitire) si plus ea oricum nu stie inca sa le bage in fantele respective. Desi e 4 in 1 - noi folosim doar una din posibilitati - adica sta in picioare si merge cu ea - cand sta in fundulet ... mai mult de juma de minut nu-si cauta treaba la aceasta jucarie. Io stiu ce sa zic?
Eu am luat-o din germania - m-am gandit ca e lucru mai de calitate - pret 1 mil - deci tu daca o scoti la 500 - zic ca merita.
Incearca - dar apoi daca nu va place ... sa nu ma injuri, plizzz.
Miro
dianocica spune:
fetele, vreme frumoasa...ne bagam la o fulguiala in grup in herastrau? vineri?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius