Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
a_deju spune:
hai c-a cuvantat si fi-miu: "ca caaaaaa", pe un ton foarte expresiv si incantat... si cum nu puteam sa nu impartasesc inaltatoru' sentiment care m-a lovit...v-am anuntat :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danita spune:
servus fetele ,
noi tot fonfaitzi si augmentin scrie pe noi . eu am renuntat la antibiotice dar mai bag una alta ... cam fara program si fara rezultat . pana la vara ......ne-o trece ;)
sa ma sfatuiesc cu voi !! l-am anuntat pe tov sotz ca de ziua si de mos nicolae si de totzi mosii , iepurii care vor urma in urmatorul an ..... io renuntz ! dar nu asa eftinnnn .....ci fata doreste masina de spalat vase !!! s-a saturat fata de tona de vase la care presteaza zilnik si iaka asa ia venit pe chelie. apropo, dandusa imediat mis e vede chelia in ritmul asta de cadere a parului.
deci intrebare intrebatoare: ce tip de masina de spalat vase sa achizitionez ??
pupici si astept si astept ......sa mi-o ia odata !!
D
dayanara spune:
donia, da asa e , invatasem si eu la cursuri prenatale ca vinovati sunt crenvusti carnati...etc taiati rondele care se opresc fix in gat si astupa tot acum ii dau firmituri de paine si vad ca mananca, miez doar
oanacat stiu f multi copii pe aici cu o greutate aproximativa cu a fetitei si toti sunt bine sanatosi, pediatra mea spune mereu ca fiecare copil are ritmul lui si daca e vesel si activ e ok
felicitari adeju pentru cuvinte :)
http://community.webshots.com/user/dayannara
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bai frate.. motanu' ma mananca, la propriu!! se apropie si musca.. cand merge de-a busilea, face plecaciuni la podea si da sa muste din covor... cand se ridica de mobila, se apleaca si vrea sa muste de margini... de bibe musca, de suzi musca, de jucarii..nu mai zic... bre..si cand deschide gura, curg niste bale ca la rottweiler... sunt convinsa ca-i ies dinti, da' astfel de apucaturi n-a manifestat la ailalti... uffff...
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Si la noi e la fel, doar ca in loc de bibe trage de sfarc, sa vezi distractie.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
doradora spune:
luly si miro - uite ce diferente intre bebei! a mea sta in genunchi in fata jucariei si se joaca a la long, pe cand karina o foloseste ca premergator!
kokkorina-
gardulet am vazut si la tcm, da` nu m-a interesat atunci daca e extensibila sau cat costa. noi folosim o insula, o chesti din aia de la canapea, daca stiti despre ce vorbesc, pt simplul motiv ca nu mai suport sa mai dau absolut nici o gaura...nu mai vreau moloz si alte alea, de abia nu mai mishuna nici un muncitor prin casa, las totul exact asa cum e.
danita-ca proaspata posesoare de masina de vase, am o singura recomandare, si aia din toata inima: indiferent de marca, sa fie mare, pt 12 persoane!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
lizzy spune:
flore, dat pm cu adresa
chinico, te rog sa-i spui lui flore care cine ce tre sa primeasca. io nu stiu ce-i pe-acolo. vreau din toate. si mai vreau sa-mi spui cui dau banii, cat exact... merci
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
la prima problema vreau sa subliniez in numele natiunii ca mai indicat e un strigat dupa Arhitecta, asta daca nu e ocupata cu tutunu' si alte necuvenite de-astea...
Pai arhitecta ori ma ignora, ori nu stie. Aaa, sau nu se sesizeaza din oficiu? De unde iau eu o cerere tip?
Eu de fapt strigasem dupa Profesoaraaaa! la modul generic, oricine stie cum se cheama o felie de cerc e binevenit sa raspunda, sa lamureasca natiunea... canadiana... ca dupa ce aflu eu o sa zic si la altii, sa educam masele.
Si uite ca din aproape in aproape ajung la ceea ce vroiam sa va propun. Si anume o tema!
Steinhart povestea, parca, despre felul in care detinutii politici isi petreceau vremea in inchisoare. Fiecare le vorbea celorlalti despre ceea ce stia mai bine, unul recita poezii in diferite limbi, altul facea demonstratii matematice, altul vorbea despre religie... in felul asta isi imbogateau cunostintele, isi mentineau mintile active, luptau impotriva uitarii, isi petreceau timpul afland lucruri noi si refuzau sa se lase indobitociti de regimul de viata la care erau supusi.
Acum nu compar viata detinutilor politici cu a noastra, dar recunoasteti ca avem mai putin timp sa citim, sa mergem la un spectacol, sa scultam o muzica, sa ne stimulam sufletul si mintea. Ce ziceti sa incercam sa impartasim ceva frumos sau interesant sau util in fiecare zi? Orice, poate facem cu randul. Uite cum s-a nimerit ieri ca atat eu (cu poezia Papusica ), cat si a_deju (cu traducerea corecta a cuvantului bamboletta = papusica, bamboa = papusa) am imbogatit cu ceva fondul cultural al mamicilor de fulguleti
Poate vreti sa impartasiti ceva interesant din profesiune voastra, ceva gen Stiati ca..., sau aveti o poezie preferata, sau ati gasit o poza faina pe net, sau ati vazut un film, sau va place mult un cantec... Eu sunt tare deschisa sa aflu ceva ce voi credeti ca ar merita spus si altora. Poezie sigur nu imi fac timp sa citesc in viata reala, dar daca pune aici cineva o poezie frumoasa sigur o s-o citesc si asta ar fi o chestie buna. Seara nu ma culc pana nu citesc cateva pagini, de obicei imi propun un capitol, dar la ultimile pagini fac sfortari sa tin ochii deschisi, iar dimineata nu prea mai stiu despre ce era vorba. Asa ca mi-a placea sa citesc un pasaj preferat de voi dintr-o carte.
Ca petrecem aici destul timp, poate intre doua retete de mancare si doua siropuri de tuse sau regimuri pentru diareee mai putem sa ne si inseninam fruntile cu ceva.
Uite, a_deju s-a oferit sa ne invete limbi straine, eu mai stiu cateva poezii pentru copii (e una faina cu Tanu'... meserie! ), poate apare Profesoaraaaa! (oricine ar fi ea) si ne invata cum se cheama felia aia lipsa din pizza... cine se mai ofera?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
chinico "vazut, dat din cap, nt, nt, se poate mai fetelor...
donia imi dai voie te rog sa balesc pe umarul tau putin...cu gandul la o tigara savuroasa la sfarsit de zi..of.."
Fie, ca si asa sunt plina de muci, dar pe umarul stang, te rog
si eu si eu...,plizzz
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!
Donia spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Sunt cam intoarsa pe dos zilele astea.. si stau mai retrasa. Roxanica, Donia .
Ce pregatim/luam bun pt paturica de vineri?? Dianocica, Dandusa, Teutz, Raluca_u, Desiree, Aka, Ralumat, .., ..., ...?? Cine mai doreste, cine mai pofteste??!!
Doua chestii vreau sa spun.
La punctul 1: si hai mai repede pe metereze!
La punctul 2:
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:ehe..la voi la constanta ninge...sa nu va puteti intalni...la bucuresti o sa fie soare si cald, taman bun de paturica...
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by ruxandra_sb
Ce pregatim/luam bun pt paturica de vineri?? Dianocica, Dandusa, Teutz, Raluca_u, Desiree, Aka, Ralumat, .., ..., ...?? Cine mai doreste, cine mai pofteste??!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ei.. iete.. ce sa zic... ofticati lumea, ce sa faceti si voi... ia va rog sa nu mai bagati astfel de spamuri la inaintare, da??? aaa... si sa nu uit.. la mine in zat zice ca vineri ninge, hi hi
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
citindu-va pe voi...,am realizat ca de ziua Crinutei s-ar putea sa ninga pe bune...si daca tot avem vremea asta superba...,ce-ar fi daca i-as face ziua vineri?...,am rezolvat si cu locatia...,stam la paturica...,iau de toate si serbam primul anisor al Crinutei...,hmm,ce ziceti?
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!