Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
pai.. sa tot fie, in ordinea deprinderii: franceza, engleza, italiana, germana, si o spaniola conversationala. cu mentiunea ca germana citesc, inteleg, traduc (din germana in romana) dar refuz cu desvarsire sa vorbesc, scriu sau sa "retroversionez" (adicatelea din romana in germana :)) ).
Respectele mele! Uite, asta trebuia si eu sa fac, sa invat limbi straine... si sa cant la pian.
Ce ne mai inveti azi? Baga cate o fraza pe zi (macar!) intr-o limba straina (de origine latina, de preferinta), sa ne stimulam si noi creierii cat vorbim de copii, mestecam in mancare si stergem muci.
Si legat de asta, revin (vreodata) cu o propunere, pentru cine doreste.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
chinico "vazut, dat din cap, nt, nt, se poate mai fetelor...
donia imi dai voie te rog sa balesc pe umarul tau putin...cu gandul la o tigara savuroasa la sfarsit de zi..of.."
Fie, ca si asa sunt plina de muci, dar pe umarul stang, te rog
Yagmur, asta o fi naturelu tau cu tensiunea. un doctor cu care am lucrat imi povestea de un pacient hipertensiv pe care de cate ori il trata cu hipotensive se simtea omul rau si trebuia sa le intrerupa. Asa ca l-a lasat in pace, si n-a mai avut omul probleme.
Da' chiar te resimti de la o cafea?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
OanaCat spune:
Buna
Nico a racit de ieri ii curg muci ca la robinet am fost la doctorul de sector azi si am ramas fara grai cand am vazut cata nesimtire si nepasare din partea lor fata de un copil de aproape 9 luni.
Sa va povestesc ca sunt plina da darci.
Am plecat cu copilul de acasa fara temperatura (de cand a racit nu a facut temperatura)cat am stat la coada a facut temperatura ma bag in fata cu scuzele de rigoare cu toate ca nu ar fi trebuit deoarece bb au prioritate ajung in cabinet si o rog pe asistenta sa-mi dea un termometru sa-i iau temperatura nici macar nu m-au bagat in seama cu toate ca si-au primit dreptul, sa nu mai spun ca doctora s-a uitat la mine de parca vorbeam limbi straine.Sa nu mai spun ca mi-a dat un medicament care nu este recomandat copiilor sub 2 ani . In fine a cantarit-o si a masurat-o are 7400 g si 70 cm si mi-a spus ca trebuie sa fac cu ea exercitii fiindca nu se va ridica in picioare din cauza ca are deficit de greutate.
Nu cred acest lucru nici sa mor am sa fac cu ea exercitii dar nu pot sa cred ca de aia nu s-a ridicat pana acum in picioare.Despre dinti mi-a spus ca tot din cauza acestui deficit de greutate nu au iesit si ca vor iesi toti odata.Nu stiu ce sa mai spun.
Am ramas fara grai.
Ma gandesc ori eu nu sunt o mama adevarata care nu stie sa-si ingrijeasca copilul ori ea este atat de proasta si invechita incat nu mai stie sa trateze.
Singurul lucru care ma deranjeaza este ca i-am spus de mii de ori sa-i schimbam laptele a spus nu si acum imi scoate ochii ca copilul este slab.
Mai am o doctora la Alexandrescu care mi-a spus ca copilul este bine nu este deloc slab.
Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=30
OanaCat spune:
La multe lunisoare bb nascuti azi!
Nicole Oana Cat
Votati pentru Nicole
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Ce pregatim/luam bun pt paturica de vineri?? Dianocica, Dandusa, Teutz, Raluca_u, Desiree, Aka, Ralumat, .., ..., ...?? Cine mai doreste, cine mai pofteste??!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ei.. iete.. ce sa zic... ofticati lumea, ce sa faceti si voi... ia va rog sa nu mai bagati astfel de spamuri la inaintare, da??? aaa... si sa nu uit.. la mine in zat zice ca vineri ninge, hi hi
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Buna
Nico a racit de ieri ii curg muci ca la robinet am fost la doctorul de sector azi si am ramas fara grai cand am vazut cata nesimtire si nepasare din partea lor fata de un copil de aproape 9 luni.
Sa va povestesc ca sunt plina da darci.
Am plecat cu copilul de acasa fara temperatura (de cand a racit nu a facut temperatura)cat am stat la coada a facut temperatura ma bag in fata cu scuzele de rigoare cu toate ca nu ar fi trebuit deoarece bb au prioritate ajung in cabinet si o rog pe asistenta sa-mi dea un termometru sa-i iau temperatura nici macar nu m-au bagat in seama cu toate ca si-au primit dreptul, sa nu mai spun ca doctora s-a uitat la mine de parca vorbeam limbi straine.Sa nu mai spun ca mi-a dat un medicament care nu este recomandat copiilor sub 2 ani . In fine a cantarit-o si a masurat-o are 7400 g si 70 cm si mi-a spus ca trebuie sa fac cu ea exercitii fiindca nu se va ridica in picioare din cauza ca are deficit de greutate.
Nu cred acest lucru nici sa mor am sa fac cu ea exercitii dar nu pot sa cred ca de aia nu s-a ridicat pana acum in picioare.Despre dinti mi-a spus ca tot din cauza acestui deficit de greutate nu au iesit si ca vor iesi toti odata.Nu stiu ce sa mai spun.
Am ramas fara grai.
Ma gandesc ori eu nu sunt o mama adevarata care nu stie sa-si ingrijeasca copilul ori ea este atat de proasta si invechita incat nu mai stie sa trateze.
Singurul lucru care ma deranjeaza este ca i-am spus de mii de ori sa-i schimbam laptele a spus nu si acum imi scoate ochii ca copilul este slab.
Mai am o doctora la Alexandrescu care mi-a spus ca copilul este bine nu este deloc slab.
Nicole Oana Cat
Votati pentru Nicole
mda.. e dobitoaca. mergi la aia de la alexandrescu, si fa-o uitata pe acesta... sanatate la puiuta!!!
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
ROG FETELE CU MEDITINURILE DE LA CHINICO SA/MI TRIMITA ADRESA SI CE EXACT SA LE TRIMIT, CA EU AM O PLASA DE CHESTII
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dianocica spune:
quote:ehe..la voi la constanta ninge...sa nu va puteti intalni...la bucuresti o sa fie soare si cald, taman bun de paturica...
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by ruxandra_sb
Ce pregatim/luam bun pt paturica de vineri?? Dianocica, Dandusa, Teutz, Raluca_u, Desiree, Aka, Ralumat, .., ..., ...?? Cine mai doreste, cine mai pofteste??!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ei.. iete.. ce sa zic... ofticati lumea, ce sa faceti si voi... ia va rog sa nu mai bagati astfel de spamuri la inaintare, da??? aaa... si sa nu uit.. la mine in zat zice ca vineri ninge, hi hi
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
in caz ca nu stiati, aelita ne scrie pe mailul comun. auzi, aelita din exil
oanacat o dobitoaca. sa nu mai calci pe acolo...iar bani...de la mine n ar fi vazut un leu..poate una dupa ceafa..ce nesimtita...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
a_deju spune:
bai frate.. motanu' ma mananca, la propriu!! se apropie si musca.. cand merge de-a busilea, face plecaciuni la podea si da sa muste din covor... cand se ridica de mobila, se apleaca si vrea sa muste de margini... de bibe musca, de suzi musca, de jucarii..nu mai zic... bre..si cand deschide gura, curg niste bale ca la rottweiler... sunt convinsa ca-i ies dinti, da' astfel de apucaturi n-a manifestat la ailalti... uffff...