Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 17
CriPOD spune:
Khristin, cre'ca ala e sindromul McGuilty
...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
carmen77 spune:
Ira, sanatate Sofiei!
, lasa ca trece si asta, sunt ei mai rezistenti decat credem noi. Si distractie placut cu sora ta, o sa ii dea viza sigur, intotdeauna e greu pana o obtin prima data, dar daca a venit si si-a respectat termenii de viza prima data, acuma cred ca ar putea sa trimita doar pasaportul cu DHL-ul daca ii convine mai mult, ca i-o dau sigur ... am o prietena buna care si-a chemat sora deja de 2 ori si a 2 a oara a trimis doar pasaportul si invitatia .. ma rog, si taxele de viza
.
Cand e ziua Sofiei? Perfectul meu face 4 ani in 10 zile ...

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
ange spune:
buna dimineata doamnelor.
nu am avut net
am prajit modemul si pana mi-a trimis moscaitii de la "bell" altul a durat ceva
Cum a fost la intalnire? m-am gandit la voi sambata si duminica in timp ce ma plimbam cu pensula pe pereti![]()
Unde vad poze,povestiri,amintiri?![]()
ica,da Maia e la privata inca de la maternelle aici langa casa in Laval.Marti am examen cu Robert la aceeasi scoala.Sper sa-l accepte ca altfel chiar nu stiu ce vom face cu el.Va fi aiurea un copil la o scoala si altul la alta...
simona,eu merg din an in paste la biserica de pe Laurentides.Acolo am si botezat in vara.Este dragut si preotul este tare simpatic.Si chiar tanar![]()
dana,sa-ti traiasca copii si sa-ti aduca numai bucurii.La multi ani cu intarziere mare...
ira,sanatate copilei.
merg sa rasfoiesc pag. din urma.
sa aveti o zi faina 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Simonna spune:
Neata, mesdames!
Problema mea nr. 1 pe forum este ca, pe cind termin de citit mesajele, nu mai tin minte cine ce-a scris si nu pot sa raspund frumosel la toata lumea. Asa ca nu imi iese nici figura cu la multi ani si felicitari, desi, pe moment, cind citesc, imi spun ca neaparat sa nu uit sa felicit si eu persoana in cauza. Asa ca: la multi ani tuturor celor care sarbatoresc ceva! :)
Ira, am dat, dom'le!, drumul la caldura, e ingrozitor, ma depreseaza toamna asta de toata kkoa! Trebuie sa imi pun tempo-ul, in 2-3 saptamini, macar scheletul ala de metal, alta porcarie, ca se umple strada cu ele si se face uritaaaa!!!
Ai grija de Sofel, in mod normal antibioticele or sa o puna pe picioare, altceva nu prea ai ce sa-i faci.
Show-ul tau ala din Pierrfond e azi sau vinerea viitoare?
cge, o sa merg sa ckeck out restaurantul, multumesc de link. Inca nu ne-am hotarit ce vrem sa facem dupa botez. Auziti, credeti ca poate preotul sa-mi sfinteasca tabloul? In loc de hainute de copil? Ca mamica face cu mine fix ce-am facut eu cu nasa lui Atomix, adica nu vrea hainele mele, ca are deja, cumparate special de rudele din Ro, cele care nu pot veni la botez. Cerceii la fel! I-am zis ca-i cumpar haine pt. anul viitor, ce sa fac si eu... Adevarul e ca hainutele alea sint asa de frumoase incit, pe cuvint de onoare, nu stiu unde as putea sa gasesc ceva similar aici! Drept ca nici n-am cautat intentionat hainute de fetita!
Ange, brava, fata!, cu casa si cu toate alea! Tinem pumnii lui Robert! Unde e biserica pe Laurentides? Ca acolo mergem si noi, teoretic..., daca e biserica libera.
Dana, harnicutul tau nu face si niste benevolat? Hai ca eu am o singura camera de copil... :) Abia astept pozele cu culorile! Si da, am vazut "dedicatiile", tot nu-s sigura daca e de plins sau de ris :)
Da' ma confesez, intilnirea mi-a facut teribil de bine, m-am relaxat, pur si simplu, pina in fundul creierului, ca sa zic asa, mai tre sa facem de-astea.
Ok, acu' plec la munca, doamnele cu pozele, trec in revista si trimit parole.
Lorelaim si Donia, pe parcursul zilei va trimit pm-uri, incerc acum, de dimineata..
Edit: Rox, o sa vreau si eu CD-ul ala, cred ca o sa-l vreau si pe primul, am doar caseta si pot s-o ascult doar in masina, mie imi plac cintecele alea, le-am ascultat de mi-au iesit pe ochi si pe urechi copil fiind, mergea radioul, ca n-aveam alta cintatoare, zi lumina la mine in camera, cred ca le am in plasma!
Trimis parole poze la Laura, Magdone si Ange. Am sarit pe cineva?
Ica, vine si raspunsul cu scoala, da' aubiectul cu scoli in Ca si USA, era pe prima pagina sapt. trecuta la vacante etc, l-ai vazut?
O zi buna!
S.
Ira spune:
Carmen, la multi ani perfectului in avance, pana la ziua Sofiei mai e muuuuuult, sper sa apuc sa traiesc pana atunci, in feb. face 5 ani.
Merci tuturor de urari de sanatate.
Fetelor, sa va mai zic una, ce-am facut, sa nu patiti si voi ca mine
, mai ales cele care va mutati la o alta casa si o faceti vara
. Ca desteapta de mine dupa ce-am investit cateva sute de$ in imbracatul ferestrelor cu perdele, acuma tre' sa le schimb cu jaluzele sau cu alte perdele scurte, ca sa nu le arda calorifelele. Stranse, legate sau indoite arata ca naiba. Of doamne ce balamuc, cand o mai auzi si asta Sibin cred ca fuge de acasa.
+ ca daca vine sor'mea tre' sa cumpar si un pat, saltea, ceva orice, ca nu mai incape in pat cu Sofelu', deci va trebui sa facem ravagii in conturi
, si eu care speram ca mergem cu voi in Cuba.
Edit, ca uitati si eu
, Simona, azi am show si nu ma intersectez cu Sibin, tre s=o las pe Sofie vreo 30 minute la mama colegului meu de trupa, sper sa n-o dispere in minutele acelea...
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Magdone spune:
Simonna, multumesc de-abia astept sa ma uit deseara pe poze!
Si noi am dat drumul la caldura, ca nu se mai putea, am pus piciorul in prag, ca al meu sot are calduri tot timpul si eu inghet de frig. Ce-mi place ca se face cald instantaneu. Noi nu avem calorifere, avem un fel de aerisiri in podea pe unde vine caldura, asa ca nu am probleme de perdele, nu ca as avea...perdele
ca n-am ajuns inca acolo, la anul perdelele, hehe
Sanatate Sofiei, Ira!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
nelia spune:
Ira, sanatate Sofiei! Pai nu poti sa le indoi sus, sa vina ca o draperie o treime din perdea? Si eu va trebui sa cumpar perdele in scurt timp, dar nu mai ajung la cumparat accesoriile si finisat casa din cauza altor probleme si a scolii. Sper sa o fac pina cind nasc macar...
Simonna, pai stii cum fac eu cind vreau sa scriu un mesaj mai detaliat!?! Deschid doua ferestre, in una citesc si in cealalta raspund la fiecare imediat dupa ce citesc.
Asta nu inseamna ca tot nu sar sau nu uit cite ceva... De exemplu:
La multi ani pentru sarbatoriti: copiii Selenei, Angelei si perfectului lui Carmen!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Nu pot sa le indoi, dar o sa iau ceva care sa le agate in lateral, tot la Bouclair am vazut. Niste accesorii din metal in forma de fluturasi, flori, numa' ca o sa se uite toata iarna vecinii la noi, ca jaluzele tot n-am cum sa iau, mai ales la usa de la patio care se deschide in lateral si jaluzelele vin de sus, vertical...Oricum, dupa ce i-am innebunit cu intorsul, pe alde Bouclair, ca ba perdelele inghiteau lumina, ba miscorau spatiul, ba nu erau sufucient de lungi, ba nu-mi placea culoarea, in fine...Belea mare cu decoratul, trebuie sa ai nervi de fier ca sa iasa bine si sa cumperi o data in viata.
Merci inca o data pt. urarile de sanatate. Sofia e bine.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
khristin spune:
mQQm, ce sa zic acuma.....works for me, cu ziua libera adicatelea ![]()
Ira, sanatate perfectei, am vazut-o ca era cea mai cuminte de-acolo, despre casa asta-i tot fun'ul, ba trebuie sa schimbi una, ba alta....economii ioc; eh lasa noi sa fim sanatosi, in rest bafta mare la concert 
Va pup pe toate, un weekend fain s-aveti 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
Emilly spune:
Buna fetele, n-am mai scris de o viata si si acum sunt pe fuga...
Ira m-am gindit azi la tine, mi-a tras-o si mie Brick-ul, ma suna azi ca miine nu-mi poate face livrarea dupa ce am platit cash acu o luna, ma duc sa imi pag picioarele azi in comanda lor ca sunt pachet de nervi, stau cu casa goala asteptindu-i, p...mamii lor!
In legatura cu termostatele din perete eu stiu ca toti prietenii mei mutati pe la case si-au luat de alea programabile mai destepte ca alea rotunde obisnuite merg pina le opresti tu, degeaba pui pe 20 de grade ca el iti face 25, de exemplu.Eu cu draperiile m-am desteptat la timp si mi le-am pus la nivelul caloriferului si e ok si estetic.
Roxana help!!! stii vreo garderie p-aici in Ile Perrot? trebuie sa o mut pe fiica-mea ca nu mai suport, e foarte departe acum si face cite o ora jumate pe drum si zau ca mi se rupe sufletul.merci!
vreau si eu poze de la intilnire, Simonna, da-mi si mie un PM, merci mult!
fug si poate mai revin pina plec la munci, bleah!