Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 16
Ica 1975 spune:
laurajr, felicitari, asteptam sa ne spui cum a fost a 3-a oara
Dana, ai primit PM meu?
Roxana, bravo, eu inca nu m-am aventurat sa pun gogonele vreodata
Noi
Magdone spune:
Simonna, as vrea si eu daca se poate sa vad pozele ori pe PM ori pe mail cum e mai usor; magdone2u@yahoo.com
La multi inainte Lorelai!!!si sa fiti sanatosi!
felicitari Laura si multa bafta in continuare! si sa stapaniti sanatosi masina, pana la urma ce marca ati ales? ca si noi o sa cam trebuiasca sa luam dar la anul poate, ca acum suntem pe minus rau.
La multi ani pentru Denis, Selena!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
oanagabriela spune:
Pentru mamici cu copii sub 2 ani din Canada su USA : mai multi fabricanti de medicamente din USA (si din Canada) au retras in mod voluntar de pe piata medicamente contra guturaiului destinate la copii sub 2 ani. Santé Canada recomanda sa nu se dea la copii sub 2 ani medicamente contra tusei sau guturaiului, fara recomandarea medicului, datorita pericolului de supradozare si a altor efecte secundare.
http://www.cyberpresse.ca/article/20071011/CPACTUALITES/71011207/6730/CPACTUALITES
Lorelaim,
La cit mai multi ani de casnicie...
Cricor spune:
Oana, ti-am simtit lipsa la intalnire.
Ce mai faceti? Cum e cls. a II a? Ca pe mine ma terminca clasa I..
Doamnelor cu copii trecuti de clasa I cum ati supravietuit? Ca eu una in fiecare zi imi vine sa plec de acasa.
Astazi asa de bine a citit... si cand i-am zis "Bravo, mami, ai citit foarte bine" mi-a zis ca el poate sa citeasca foarte bine daca vrea...eu credeam ca vrea tot timpul, doar nu-i reusea .
Corina
nelia spune:
Cricor, la mine merge bine cu lasatul singura la lectii si apoi doar verificatul impreuna. Pentru ca daca stau linga ea, mi-e teama ca sparg frumusete de birou ori cu pumnul meu, ori cu capul ei... ei, nici chiar asa, dar am exagerat ca sa intelegi ca te inteleg...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Podeanu spune:
Buna seara doamnelor,
De cind cu intilnirea asta e asa animata sezatoarea..de abia prididesc cu cititul. Asta si ptr ca nu mai am nici pauza aia de o ora de lunch in care va citeam cu nesatz.
Noi (eu cu sotzul meu harnic care a zugravit deja cele trei dormitoare)mergem miine la concertul cu J Lo si Marc Anthony.De abia astept, mie una imi place tare mult de ea de cind am vazut (de vreo 7 ori) filmul Selena.
Al meu sotz a facut niste dormitoare superbe la copii cu culori traznite, o sa pun poze dupa ce le aranjam.
Ica, scuza-ma ca nu ti-am raspuns, l-am primit dar exact inainte sa ne luam zborul spre intilnire si n-am mai apucat sa-ti raspund. Fug acum inapoi la mesaj.
Selena sa-ti traisca frumosul de baiat ce-l ai.
Lorelai, la inca multi ani impreuna fericiti.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Lemoni spune:
Am vazut si eu pozele cu voi si tare am fost bucuroasa ,macar sa va vad daca nu am putut sa fiu cu voi. Sunteti toate mortale si frumushele iar copii ce sa zic, am vazut atitea fetitze frumoase ,fimiu sigur pleca de acolo indragostit lulea de una din fetele voastre ne faceam si cumatre ce sa mai.
Imi pare rau de incidentul cu aparatul am ramas fara cuvinte!
khristin spune:
Lemoni, ai vazut c-ai scapat ocazia de a-ti cunoaste potentialele nurori? Sa nu mai ratezi a doua oara ocazia
Podeanu, asteptam pozele cu dormitoarele
Eu intrasem sa va spun ca in urma alegerilor ontariene de ieri se pare ca McGuinty ne-a facut cadou o zi in plus libera pe an, si anume cea de-a treia luni din februarie, cand vom sarbatori familia . Cititi mai multe aici: http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20071011/ont_mcguinty_071011/20071011?hub=TopStories
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
cge spune:
Simonna, noua ne-a placut f. mult la singurul botez la care am fost in Ca si care a fost la localul:
http://www.restoauthentique.com/
Sa iti traiasca finuta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ira spune:
Buna, Sofia are nu's ce streptococ si stau cu ea acasa, o sa ia antibiotic 10 zile. A facut febra mica si avea stare letargica, dar la doctor cand s-a uitat pe corpuletul ei avea pete pale rosii, ca o mica alergie si doctorul a zic ca asta e streptococ. Profitam sa ne pupam si pufosim la maxim. E asa de dulce si tristuca in patut, nu a mancat nimic toata ziua si a slabit groaznic in numai 1 zi, e a 2-a oara cand ia antibiotic in Canada.
Maine am show si o s-o luam cu noi la colegul meu pana cand incarcam sistemul de sunet dupa care o sa vina tati s-o ia la 17h30 de la casa colegului. Sper sa se amuze pe drum.
Am uitat sa va zic ca de Craciun iar vine sor-mea pe la mine 2 saptamani, o sa facem si revelionul impreuna, sper sa fie frumos. Eu i-am trimis invitatia abia ieri, nici nu stie daca are viza, insa si-a luat bilet. Pe 12 ajunge in NY si pe 18 in Mtl.
Alte vesti nu mai am, decat ca am dat drumul la caldura. Voi ? Stiti, am remarcat ca aici in casa asta caloriferele merg non stop, ca si cand nu ar avea termostat desi termostatul e in perete. Aveti idee de ce se intampla asta
Merci.
Selena, Angela, la multi ani pt. copiii vostri. Eu de-abia astept ziua Sofiei, doamne ce chef o sa fac.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.