Sezatoarea canadiana (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lorelaim, aniversare frumoasa a celor 4 ani de casnicie!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Simonna, as dori si eu linkul si parola pt. contul de poze, daca se poate, merci.
Despre botez, pot sa-ti spun mai multe, ca l-am avut recent. Nasii trebuie sa ia lumanarile, gata ornate, sau le ornezi tu daca te pricepi. Mai trebuie fasa, care e o bucata de panza alba (poti sa iei din cea la metru) numai ca trebuie cam 2 metri. Preotul unde am botezat noi a zis ca putem si cu un prosop alb, din acela mai mare, si a fost mai bine pt. bebe pt. ca a fost bine invelit dupa ce l-a scos din apa de botez si nu i-a fost frig. Noua ne-a mai cerut si o cruciulita cu lantuc pt. bebelus, pe care le sfinteste acolo in timpul slujbei de botez la biserica. Parintii trebuie sa ia panglica, cam 60 cm 1 m, ulei (din masline), vin (astea se sfintesc dar raman acolo) plus un sapun si un prosop care raman la preot (se spala si sterge pe maini de apa in care a ramas pacatul originar dupa botez). Noi am cumparat si niste cruciulite cu fundite care se pun in piept la invitati si cam asta a fost tot. Bine, se cere si o suma de platit la biserica, nasii trebuie sa o plateasca plus hainutele care ar trebui sa fie un trusou complet (iarna+vara). La biserica bebelusul e imbracat dupa botez cu hainutele nasilor, la fel acasa, dupa baia de a doua zi, deci trebuie sa ai in vedere doua costumatii complete, de la body pana la sosetele si caciulita.
Lumanare gata ornata, cruciulite si panglica gasesti la Astor Candles 514-274-4907 937, rue Saint-Roch , Montréal , QC H3N 1L9, iar in loc de cruciulite, am vazut niste bibelouri, ingeras, pe care poti scrie numele bebelusului si sa le dai la invitati ca amintire. Erau puse intr-un saculet de satin transparent legat cu niste margelute.
Si ca sa fie pomana completa , ca asa se spune, ca faci o pomana cand botezi un copilas , nasii mai trebuie sa ii ia ceva mamei, de obicei se ia un material de rochie care se pune la lumanare. Parintii nu sunt obligati sa ia ceva nasilor, tocmai pt. ca este pomana lor, iar pomana nu trebuie intoarsa.
Cam atat, daca mai vrei sa intrebi ceva, poti sa intreb, iti doresc un botez ca-n povesti si o petrecere reusita.
Carmençita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Eu nu stiu ce are calculatorul asta al meu, sau forumul, ca parca lucra in reluare, nu vad raspunsuri, dau click pe pagina 5 si-mi intra in 4, etc.

Carmen, depinde de context, probabil acela de i s-a intamplat sorei tale era unul f abstract (fara dovezi), eu stiu ca daca magazinul are inregistrare deu martori si furi si un mar de 25 centi de la Maxi ti se deschide dosar penal. Ce mai face perfectul tau ?

Eu azi iar am primit telefon de la gradi, ca are Sofia un pic de febra (37 cu 5). Daca nu scade va trebui sa chiuleasca Sibin de la scoala, ca eu nu-mi pot lasa elevii.

Ma doare capul de crap, cred ca azi-noapte a fost luna plina, ca dormeam cu intermitente. Adusera la scoala o masina din aia automata si buuuuna de facut cafea, si ultima data mi-am cumparat espresso, atat de tare incat m-a tinut si noaptea, nu mai fac prostia asta.

Va pup pe toate.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

, eu inca ma refac...

Am fost iar la cules de poze, multumesc, o minunatie!

Lorelaim, la multi ani pesonali si la multi ani comuni! Sa aveti sanatate si tot ce va doriti altceva!

Spicuiri culturale de Ontario, pt cine intereseaza: Cirque de Soleil mai ruleaza Kooza in TO pana pe 21 oct si inca mai au bilete, iar in perioada 16-21 oct este musicalul de broadway "Cats" (daca doreste cineva forwadez email cu reducere de 25%).

Va pupez!

Editez: mie sigur mi-a scapat ceva... asa ca La multi ani si tie Selena!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Selena-LA MULTZI ANI CU SANATATE SI NOROC PT DENNIS!PUPICEI DULCI!
IRA-clar a fost ceva azi noapte,nu stiu dc luna plina, ca eu dupa ce ca dorm 5h le-am dormit si prost
Legat de aparatul Simonei- eu am stat 5 min la inceput in sala si m-am dus sa hranesc plodul mic si am mai venit pe la 10.10 sa vb cu Roxana si ktrinel,apoi am disparut ca eram zombii.Am deci info zero, sorry ca am ratat-o pe Ira,sper sa o vad live si sorry ca nu pot ajuta,dar dau bani ca sa isi ia altul.
Va pup,ma cheama datoria.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Selena - La multi ani pentru Dennis! Sa fie sanatos si sa-ti faca numai bucurii!

Ira sanatate Sofiei!

Simonna - Am vazut ca ai primit un mesaj mai mult decat detaliat de la Carmencita, nu cred ca mai ai nevoie de info suplimentare de la nasa Isei. Vroiam doar sa-ti spun ca intamplator m-am intalnit azi cu cineva de pe insula care face lumanari pentru botez, daca te intereseaza iti dau telefonul ei.

Pe mine luna plina m-a facut harnicuta, asa dintr-o data! Azi am pus gogonele. Pentru prima data in viata mea! Sa vedem ce-o iesi de ele.

Editez ca am uitat sa va spun ca azi am primit de la mama al doilea CD Cantecele noastre, toate... scos de Jurnalul National (pe primul l-am pus putin la intalnire dar am vazut ca nu prea a acut trecere la voi) si cand l-am ascultat pe Gil Dobrica cu Hai acasa, m-au trecut fiorii, iar la Eternitate - George Nicolaescu... nu am mai rezistat...

Va pup si eu,
Roxana

Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani,
Iubeste ca si cum nu ti-ar fi facut nimeni niciodata rau,
Danseaza ca si cum nimeni nu te-ar privi,
Canta ca si cum nimeni nu te-ar auzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Multumesc mult pentru urari fetelor. Si ai vostrii sa creasca mari, sanatosi si cuminti.
Lorelaim multi ani fericiti alaturi de cel drag tie si normal de puiuta ta. Sa scapati cat mai repede de mucisori.
Eheeee luna asta bat-o vina, daia mi s-a trezit copilita toata noaptea si m-a strigat cand pe mine cand pe tati si a avut cosmaruri. Si eu credeam ca are cosmar din cauza gradinitei......ca saptamana asta a cam marait cand a lasat-o tati acolo, noroc ca fetele de acolo reusesc sa o inveseleasca si uita repede ca e singurica.
Va pupic si un week-end placut daca nu mai apar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

In primul rand sa va salut, ca am citi dar n-am mai scris de multisor.
Lorelaim, La multi ani si multi mai fericiti de acum incolo ! Si multumesc, stii tu pt ce...
Daca tot mergi la degustare de cioco, mananca portie dubla si gandeste-te si la noi amaratii care nu mergem...

Selena, sa-ti traiasca Dennis ! Si fetita pe langa voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ca sa vedti ca n-am, stat degeaba cat altii au petrecut la 1000 de insule, noi am achizitionat 1 van de familie ( bun si mare mai e !!! ) si vinerea trecuta am fost la interviu la Parmalat.
Nu credea neam de neamul meu ca ajung io la ei la interviu, dar uite ca s-a intamplat si azi l-am avut pe-al 2 lea...3 ore si turul plantului...daca le place de mine si de daruirea de care am promis ca voi da dovada ma cheama la interviul 3 , la head office in To ori ma angajeaza direct dar ne mai intalnim sa vb de avantaje, salarii si alte chestii .
Sunt asa mandra de mine ca dau pe-afara , cu toate ca asta inseamna munca in 3 schimburi, naveta cu masina, stress dar e meseria mea si imi place .

In alta ordine de idei, imi pare tare rau ca n-am luat parte la intalnire , data viitoare fac eforturi sa n-o ratez( mai ales ca avem acum masina buna sa mergem pe distante lungi...). Poate cineva isi face pomana si-mi trimite si mie parola si unde tre' sa ma uit, sa va vaz pe toate, frumoasele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Selena, La Multi Ani si tie si lui Dennis voinicelu' , sa fiti fericiti toti patru, sa va bucurati unii de altii. De-abia astept sambata sa-i tai carliontii aia blonzi tanarului . Vad ca fetele au inceput cu urarile destul de devreme, credeam si eu ca-s prima la ceva pe ziua de azi .

Angela, La Multi Ani si pt. tanarul James , Yasmine ii trimite pupici , ma intreaba cand se mai vad, ce te faci cu dragostea la varsta asta ....

Pitilache, wow....gogonele, m-ai impresionat , fetelor cand aveti voi timp de asa ceva???

Lorelaim, petrecere frumoasa sa aveti si la cat mai multi ani de casnicie

Ira, ii trimite acasa cand au febra asa mica? Intr-adevar, nu prea placut . Tu n-ai sick days la scoala ta? Pupici la perfecta ta si insanatosire grabnica . A noastra deocamdata nu e mucioasa, nici n-a racit. Cred ca s-a calit in primii 3 ani de daycare deja , sper sa n-o deochi acum...

Cirque du Soleil e un spectacol chiar bun, noi l-am vazut cand am fost in Las Vegas, si daca aveti ocazia, va recomand sa nu-l ratati . As mai merge si eu o data pt. fiimea .

V-am pupat pe toate ,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput