Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sar'na .... unducthablesi ralmar
buna ziua mi-ai dat .. belea ti-ai capatat .. si cate zile de abstinenta trebuie sa aibe sotulica ( minim cate zile si maxim , cate zile ???.. offf ... greu .. greu ...ma mai descurc

ralmar , mai ti minte cand sunai si nu raspundea la cabinetul dr t ... a venit randul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Eu iau deja SHECURE sirop , e indian , pentru fertilitate si chiar si pentru endometrioza mea , sa fie totul regenerat .

"Indicatii:
Tonic general, mentine si redă farmecul feminin. Infectii genitale - leucoree, gonoree, vaginite, endodermite. Tulburări urinare: infectii (cistite cronice, uretrite), disurie, litiază renală, fosfaturie, hematurie. Alte stări de imunodepresie. Reglarea ovulației si menstruatiei, amenoree, dismenoree, menstre neregulate, abundente, anemia feriprivă. Tulburări psihice usoare - anxietate, stări depresive, spleen.
"

se gaseste la plafar

"...Produsul este indicat într-o serie de infecții genitale - leucoree, gonoree, vaginite, endodermite și urinare - uretrite, cistite, infecții renale, asociate sau nu cu hematurie. Prezența oxidului și sulfatului de fier (Swarna makshik bhasma) asigură o bună protecție împotriva pierderilor de fier - ciclu menstrual abundent, alte sângerări - prevenindu-se anemia. Glicozizii alcaloidici - Withania somnifera, au acțiune tonică asupra sistemului nervos, având o usoară actiune sedativă. Produsul este util si în litiaza renală, fosfaturie. "

nu are ce sa imi faca rau , dimpotriva

puneti la google la cautare SHECURE SIROP si vedeti ce linkuri apar

Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Bebekom, super rezultat! Felicitari si de acum spor la treaba!

Maria08, Doamne ajuta! Atunci cand vreti voi, cand sunteti pregatiti, doar sa fie bine! Eu una am nevoie sa-mi spuna cineva (de preferinta, tutunica ) ca a reusit la FIV! De ex, KOra , ea o sa ne anunte in curand vestea cea mare! Doamne ajuta!

Fetelor, frumoase poze, sa va traiasca burticile si bebelusii!

Numai bine tuturor!

PS: Total de acord cu unducthable: dr. Matei este o dr. de nota 10+!!! Atentie, preocupare fata de pacient (fizic si psihic), profesionalism. Toata increderea in dansa si ii doresc tot binele din lume!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by georgia_c

sar'na .... unducthablesi ralmar
buna ziua mi-ai dat .. belea ti-ai capatat .. si cate zile de abstinenta trebuie sa aibe sotulica ( minim cate zile si maxim , cate zile ???.. offf ... greu .. greu ...ma mai descurc

ralmar , mai ti minte cand sunai si nu raspundea la cabinetul dr t ... a venit randul meu

Abstinenta intre 3 si 5 zile, sa incerce sa nu bea alcool, sa nu fumeze, sa nu manance condimentat. Succes si un rezultat beton!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

laboratoare IDS , unde o gasiti pe doctorita Matei , miercuri dupa-amiaza , vine obosita dar vine si are rabdare cu noi si se implica total in problema noastra ; plus Samabata dimineata o gasiti acolo

puteti sa sunati inainte sa intrebati daca vine, poate avea si FIV-uri in unele zile

ieri am fost la ea sa ma mai lamuresc , nu a luat nici un ban

Adresa si orarul de functionare
BUCURESTI,
Calea Dorobantilor nr.58, sector 1
Telefon : 021-211 58 63, 021-211 58 64
Fax: 021-211 58 62
e-mail: Office@ids-laboratories.ro
Luni - Vineri : 08:00 - 20:00

Sambata : 08:00 - 13:00

Duminica : Liber

http://www.ids-laboratories.ro/

Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

georgia eu as recomanda 3 zile de abstinenta. La noi la 5 zile a fost dezastru, iar la 3 zile a fost tot un dezastru, dar unul mai mic. Trebuie sa insisti cu telefonul si sigur vei reusi. Daca vrei, pot sa-ti cedez programarea mea, dar ma tem ca e cam tarziu (15 oct.).Sotul a inceput niste cursuri si nu mai poate veni cu mine la buc. si singura nu prea are sens sa merg, mai ales ca problema e la el. Asa ca, tot prin ianuarie ajung la inseminari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Dar inca nu ma las descurajata. Luna viitoare incep stimularile si mai vedem natural daca se intampla ceva. Nu vreau sa simt ca trece timpul si eu nu fac nimic.

Mergi la inceput

mercic , diana ....
mie dr t , mi-a explicat ca trebuie sa faca sotulica spermograma , in perioada cat sunt io la ciclu ... poate sa-mi explice si mie cineva de ce ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Frumoase mamici, bebici, burtici, cata fericire si bucurie emanati fetelor, ma bucur pt voi, a fost o placere sa va privesc.Tineti-o tot asa si nu lasati pe nimeni sa va strice fericirea

Mergi la inceput

sar'na ralmar, esti o scumpa ...

sper insa sa prind azi , si sa ma pot programa

Mergi la inceput