Gravidute&mamici de Timisoara (6)
Raspunsuri - Pagina 4
pussi spune:
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">POZE ACHIZITII IERI
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pussi toate sunt frumoase!! sa le foloseasca printesele santoase!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
apropo v-ati gandit la un restaurant/sala pt botez???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
mihaser spune:
Yasmi ce dragute lucruri ai cumparat pentru printesele Ana si Elena!
La noi in Lipovei Burgundul e destul de ok...a facut o prietena botezul acolo.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
bb_yasmi spune:
miha[/b], pussi are 2 printese, eu am doar una...
[b]miha stii cumva ce preturi au cei de la Burgund...eu stau exact aici langa.... stii cumva cat e un meniu???
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
Ashera spune:
Miha, Bacila e la Cioata lunea, la Grigoras miercurea si mai e la Medicis, dar nu stiu in ce zi. Sa sti ca e super, si ca medic si ca om. Cat am stat in spital dupa nastere, a trecut zilnic pe la mine sa vada cum ma simt si sa-mi schimbe pansamentul (eu am facut cezariana). Daca te pot ajuta cu info despre el, sa ma intrebi.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
bb_yasmi spune:
ashera, spune-mi mie te rog cum a fost cu cezariana!! cum te-ai simtit dupa? ai facut epidurala? ti-ai revenit greu dupa? mai multe detalii te rog!!
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
Ashera spune:
Si pe mine ma intereseaza sali si meniuri ptr botez . Burgundul e ok, dar e cam departe de mine. Ar mai fi Valery, macar ptr gradina. Niste prieteni au facut la Hotel Perla si a fost ok. Eu asi vrea ceva mai micut, ca nu ma insir cu tambalau. Doar ceva prieteni apropiati.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
pussi spune:
miha, BB multumim!
BB eu am niste verisori care isi tin diferitele evenimenete din familie la CLASIC, e langa Aurora ... chiar la statia de tranvai! Stiu ca au aceleasi preturi ca si la terasa Nora( adica preturi foarte bune) si restaurantul e super elegant si frumos! Noi mai mergeam in weekduri acolo si luam pranzul cu toate felurile + desert + suc, bere si totul era cam 70 RON.
Eu nu caut inca!
ashera bine ai revenit, la fel ca BB si eu vreau detaliiii despre nastere ...!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
ashera te rog cand poti sa imi dai detalii!! despre ce te-am rugat.
noi suntem 70% hotarati sa facem botezul la rest CACTUS din complex. am mai fost acolo la vreo 3 evenimente si ne-a placut. o sa mergem zilele astea sa vb mai serios, eventual sa rezervam.
mai am in vedere si sala unde canta cumnata mea (este a ei),doar ca la ea nu se face mancare acolo ci o aduce o firma de catering. mai am in vedere si rest TINECZ.
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!