Piticlonti de iulie-august 2004 (231)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by alice2004

quote:
Originally posted by speel
..e,nu am gasit nici un chitibus la femeia aia.Cit se poate de autentica si de profesonista.A si spus ca e o meserie foarte grea dar o face din suflet,nu se vede facind altceva.

Pai, Dana, aici cred eu ca este secretul !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Nu e chestie numai de suflet. neamtu-i neamt pana la capat. pai poa' sa se scoale Frau cu durere de 5 masele intr-o dimineata ca ea tot profi o sa fie la gradinita. Sau poate sa aiba n-spe probleme in familie ca la job n-o sa se simta. Sotul meu a trait in Germania un an jumatate, stiti ce imi spunea? Ca daca iarba la gazonul public nu e fix 5 cm in tot orasul, pe neamt il doare capul si sigur suna la primarie

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lool, parca a-i vorbi de mine, deja am inceput sa fac rost de numere de telefon:)) luni seara fu dezastru al mare, il intrebam despre teme daca asta are de facut si singurele raspunsuri care le primeam erau "nu stiu" "nu-s sigur" "s-ar putea". pina la 7 cind veni pasa de la sedinta cu temele in avans pe toata saptamina le terminase si pe alea care le avea de facut pentru a doua zi si pe alea care le incepuse in clasa da` nu le terminase;))

quote:
Originally posted by speel

Carmen cum mai e cu Ionut?Stii,nu te superi daca vin cu un sfat ca sa zic asa.Daca intra in categoria celor mai aerieni eu zic sa-l ajuti macar la inceput cit poti si cit iti permite timpul.Si sa nu te enervezi ca nu rezolvi nimic.Sora-mea toata clasa intai a sunat colegii copilului sa intrebe temele ptr. ca nepota-meu habar nu avea ce teme are.si ea se enerva de numa,tipa si urla la copil si nu a reusit decit sa inhibe copilul.Ptr. ca ajunsese la capatul puterilor.......a dat la psihologie...de risu curcilor.Anul asta termina si spune ca abia acum a inteles ca greseala a fost foarte mare vis-a vis de comportamentul ei fata de copil.Acu....nu tre sa dai si tu la psiho....da sa stii ca cu calm cu rabdare si cu consecventa poti sa rezolvi problemuta.Ca nu e o problema,e abia la inceput si mi se pare normal sa fie nitel debusolat.in timp o sa intre in ritm.pupicei multi.....si apoi ce atita scoala soro?la cit e de frumos ionu tau rupe inima la vreo milionara si s-a scos!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Eu una sper ca Victor sa il lase pe bb2 sa doarma si sa fie cuminte. Victor nu este violent cu noi, nu tipa la noi si nici nu se tavaleste pe jos, dar vorbeste ... te toaca la cap mai rau ca picatura chinezeasca pana obtine ce isi doreste. Daca nu ii dai azi, te tine minte si incepe si a doua zi. Daca i-ai promis e vai si amar sa nu executi, baga niste texte de genul "ca eu imi doream mult, si n-aveam, ceilalti copii au, vreau si eu, daca as avea as face cutare, mami dar eu te iubesc mult de ce nu vrei sa-mi iei/faci/mergi cu mine etc. ca eu n-o sa mai am niciodata, samd" Dupa ce epuizeaza cu noi, trece la restul familiei, cere cadouri si la telefon, ne paraste daca nu ii luam ce vrea el, e un speculant de prima clasa. Singura data cand a cedat (pentru ca eu instruisem toata familia sa nu cumva sa ii cumpere si a doua masina de pompieri) a fost cand isi dorea o masina de pompieri pe care a vazut-o intr-un magazin, in conditiile in care tati ii mai adusese de la Berlin una foarte misto, cu furtun, rezervor de apa, scara extensibila, pompieri si toate cele (a fost 50 euro masina aia si cica existau si modele mai scumpe ). Ei bine dupa vreo 2 saptamani vede si la noi ceva asemanator, 200 RON masina, mai sa fie.... Incepe circul: o vreau si pe aia!! Eu da-i si explica-i ca are deja una.... doua saptamani ne-a tocat pe toti cu masina aia... pana la urma l-am convins.

Andries

Mergi la inceput

Si cel mai tare ma enervez cand incepe in public (de obicei in magazin) sa ne explice ca el vrea cutare si ca n-are si ca noi nu ii luam, in conditiile in care noi i-am luat tot ce si-a dorit, de nu mai are unde sa le puna...acum o saptamana alerga prin parcare pe la carefour dupa un nene care avea niste cartofi de la mac in mana, sa-i dea si lui... mi-a fost o rusine, ce-o fi zis omul ala? Si stie ca ii iau pana si cartofi de la macdonalds si suc si tot ce vrea, dar...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Andries,ai pus punctul pe i,nu cumva neamtu ala de care povestea sotul tau e barbata-meu?
nu e el neamt get beget,da cu iarba cam asa e.Nu suna la primarie dar imi toaca creierii ca astia cind mai tund domnule odata iarba pe marginea strazii!Desi ptr. mine e scurta,la el cica trebe taiata.
Si da,cind am spus autentica m-am referit la modul in care vorbea,gesturi,mimica,sedinta s-a intins pina la 11 din noapte,deci in trei ore n-am prins-o cu nici un mic gest de plictiseala sau oboseala.Desi era de dimineata de la sapte ocupata cu ai nostri copii.Are si doua ajutoare cei drept niste fete extraordinar de dragute,in timp ce doamna vorbea ele puneau pe un perete planse elocvente ca sa lamureasca auditoriul.Cred ca ceea ce-i caracterizeaza cel mai bine pe nemti in general este lucrul bine facut pina la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by Andries
...acum o saptamana alerga prin parcare pe la carefour dupa un nene care avea niste cartofi de la mac in mana, sa-i dea si lui...

Simpatiiic foc !! Si Andrei face la fel, in sensul ca daca sintem in parc si vede pe cineva pe banca stind si mincind din vreo punga de pufuleti sau altceva, se duce direct si intreaba daca poate sa ia si el !! Si io ma fac miiica si ma ia cu raceli ca ma gindesc ce cred oamenii aia despre mine ... deunazi era o bunica alaturi de o fetita si femeia a scos o banana sa ii dea copilului. Gizmoul a reperat-o rapid si s-a dus intins la femeie si a rugat-o sa ii dea si lui, ca vrea si el banana !!
Dana, apoi succese maxime in noua functie pentru Mario !! Io ii invidiez categoric pe nemti pentru treburile facute bine si pina la capat !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaaa...Maria a prins-o de ceva timp p'aia cu "da si mie!"
Se duce la lume si cere de mancare! Iar acasa daca ii dai cartofi prajiti zici ca vrei sa o otravesti...
Si de obicei i se da, ca bate de doo ori din gene si gata, te-a terminat.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI ANCA,SA FI SANATOASA VOIOSA SI FERICITA!!!
Noi azi am fost fara bona din motive medicale asa ca a fost copilul pana la pranz la tati la servici dupa care l-am preluat eu,pentru indopat si culcat...
Discutie de dimineatza "hai sa te imbrac ca pleci cu tati la servici!","da' tata a zis aseara ca maine mergem,azi este maine?","da,azi e maine"..sta se gandeste "bunica Geta cand vine?" "maine vine"...iar se gandeste "da' io nu vreau sa o iau pe bunica Geta la servici la tati!"'da' nu ti-am zis ca vine maine?.."da,dar mi-ai zis ca azi este maine"....io-s deja cu neuronul frant cand ajung la servici
Olivia deci daca gatesti te ingrasi si daca nu, slabesti...un algoritm care trebuie tinut minte foarte bine
Cristal rabare si tutun ,stai sa vezi cand vei deveni arbitru intre Oana si Maria...si a mea este intr-o perioada de incapatanare maxima,urla daca nu faci cum vrea ea si mai si spune"nu tac pana nu-mi dai"...eu ii explic odata de ce nu-i dau si o las sa se exprime,daca vede ca nu are succes ,tace...
Dana,nemtzii is nemtzi...pe mine ma mira totusi de unde atatea fonduri...
Meiii si a mea este o pofticioasa si deci si o cersetoare "imi dai si mie?".. da' zice frumos "multumesc!"..cand este cu mine,daca vede ceva incepe "da-mi si mie bani sa-mi cumpar niste chestii patrate si mici de care manca fetitza aia si pe care uite asa le baga in gura!"
revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

... si cu Gorodica zece, care-i si intrece !! Moamaaa, e tare de tot mindra, Ioano !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou again! Am prins o secunda libera, de citit va citesc eu, dar cu scrisul e mai greu...

Pot sa zic si eu de gradi?
Matei are doua educatoare- intr-o tura una mai in varsta, despre care se zice ca e cea mai buna din unitate. Eu una nu o suport, e asa de falsa si am impresia ca e doar omul interesului... In tura cu ea e o infirmiera gen "fata de cartier", pe tua ei a racit copilul lasat ud, pe tura ei face pe el de fiecare data, de nu mai stiu cum sa procedez.
Cealalta educatoare are cam 26-27 de ani, mie mi se pare un monument de rabdare, gingasie si tact cu copiii. Infirmiera de pe tura ei e painea lui Dumnezeu. Educatoarea cea tanara ne-a laudat copilul, precum ca e cel mai comunicativ, ca s-a integrat perfect, cu ea Matei spune poezii, canta, a zis cap-coada "Cei trei purcelusi".

Astazi am anchetat o juma' de ora tura "rea" sa incerc sa aflu de ce numai cu ele Matei face pe el si dadeau din colt in colt.
Astazi avem sedinta cu parintii, poate mai aflu si de la altii daca tot asa se manifesta diferit copiii.

Cam atat, in rest sunt cam in faze naspa...again cu sotul si de aia nu prea am chef de vorba. Dar va citesc si imi face bine!

Mergi la inceput