Piticlonti de iulie-august 2004 (231)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !! Din ciclul de povestiri horror "Tales from the traffic", azi iar am facut aproape doo ore pina la birou !! Deci nu tre sa ma mai ingrijoreze sammitu de anul viitor, ca stiu la ce sa ma astept !
Ioana, bravos pentru diminetile far de lacrimi !! Vezi ca se poate ?? Mi-a placut faza cu menii in blec pe retina, neaparat cind mai trece Base pe la Universitate ma duc si io, poate mai vede si retina mea ceva aratos !! Pupici mindrei, ca tare-i scumpa !
Roxi, un sa treaca durerea de cap !
Gabi, io una nu stiu daca e valabila zicerea asta, dar tot citesc paici pe forum ca daca ai greturi, e de bine ! Acum nu pot sa si validez, ca greturi eu una nu am avut nici un pic, dar o sa fie bine, ai sa vezi !! Nu iti mai face ginduri stresante, toate au o rezolvare !! Pupici si lui Stefanel si sa aiba o excursie minunata !
Olivia, eh, ce sa zic ? Ma interesez de pasapoarte si spun daca e ceva ! Sinteti hotarati sa reveniti in patrie, vad eu ! Acum traficul in Constanta cred ca e mult mai lejer, asa ca puteti sa luati si masina linistiti !
Carmen, sa treaca repede perioada de plinsete ! Poate da si Ilinca in extrema cealalta, ca Mateiul, care vrea acum la gradinitaaa !!
Roberta, multe pentru tine !! Suna faina deplasarea voastra, asteptam poze !
Io aseara nu am mai beneficiat de partea a doua a conferintei cu hazbandu si asta pentru ca eu am venit de la birou si el a disparut brusc in neant spunindu-mi ca are ceva de facut la masina !! Si "ceva-ul" s-a prelungit pin pe la orele 11 pm (cred ca nu a vazut nici meciul cu steaua), asa ca m-am dus linistita la mama, ca fu ziua fratelui meu mic si am socializat oleaca la o bere !
Daria, pe unde esti ? Iar ai trebi ??? Lucrezi la statuie ?
Si vad ca Lia tot nu a aparut ! Brei, fatooo, ce-i cu tine ?
O zi linistita va doresc ... sint pe aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

La ce e bun psihiatrul:

O pereche intra in cabinetul terapeutului.
Terapeutul: Ce pot face pentru dvs. ?
Barbatul: sinteti asa de bun si sa ne priviti in timp ce facem sex ?
Terapeutul se uita minunat la ei dar aproba. Cind perechea a fost gata, terapeutul face remarca: Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la dvs. si cere onorariul de 80 E pentru sedinta.

In urmatoarele saptamini se repeta povestea: de doua ori pe saptamina vine perechea, fac sex, platesc 80 E.
Peste citeve saptamini intreba terapeutul: Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati dvs. sa descoperiti ?
Barbatul: Nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem. Eu sint casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 E pentru o zi, in Radisson 360 E, pe cind daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 E si mai primim de la asigurarea medicala 67,50 E inapoi...

Si altul:

La circ, anunt ca se angajeaza dresor de lei. Se prezinta un tip si o tipa (foarte bine). - Directorul: s-o lasam pe domnisoara intii... Si, catre ingrijitor: -Baga ma leul ala abia primit din Bengal. Tinara se duce in arena, leul intra si el, ea nu-l slabeste o clipa din ochi si incepe sa se dezbrace. Goala pusca se aseaza in fund, desface picioarele, si, cu degetul aratator cheama leul catre ea. Acesta se apropie si incepe sa-i linga talpile. Tinara adreseaza leului citeva sunete necunoscute. Acesta incepe sa o linga pe picioare, din ce in ce mai sus, pina ce ajunge "acolo", unde se pune pe lins serios. In extaz, directorul circului il intreaba pe celalalt candidat: - Ia zi, tu poti sa faci asa ceva? - Sigur ca da, numai scoateti leul din arena!

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Noraa, interesanta ideea cu psihiatrul !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

alice darling...pai zi-i asa husbandului: daca tu la 30 si...de ani si nu pricepi ce zic io si nu faci asa,ce pretentie mai ai de la copilul de 3 ani?Deci are cu cine semanaCat despre conferinte...io zic ca mai bine ca a fost asa...te-ai si distrat si nici nu te-ai enervat.asa incercam si io conferinte si 'discutii serioase' (moama...ce alergie a capatat la expresia asta de cand o tot citesc pe forum...brrrr... )cu primul sotz...si am ajuns la concluzia ca sunt inutile.daca sunt ambitii si incapatanare si nervi...degeaba discut.Acum am constat ca nivelul meu de toleranta a scazut dramatic.Inca nu am motive de discutii,dar cred ca nici nu as mai aplica metoda decat la modul: 'ai ceva sa-mi spui?Te supara ceva la mine?Nu-ti convine ceva?...ok...ce doresti de fapt si ce solutii ai"...fara convingeri si fara 'lupta' (alte termen alergogen)In plus...cred ca as taia macaroana mult mai rapid si la mai putine motive de divort decat inainte.Sa dea Domnul sa nu ajung vreodata acolo.Cum e vb aia: 'ptiuuu ,nu fie de deochi,acum e bine'
Jocuri din alea io nu am vazut...ori n-am cautat bine.Vad vesnicele puzzle-uri si cuburi...atat.

Olivia...io sper ca luni sa-l pot duce.Tuseste mai putin,dar ii curge nasul la greu.Tare greu mai trec mucii astia.La ce preturi vad in tara...as zice sa o aduceti oricum,numai sa puteti face RAR-ul...parca asta era problema.M-a lovit tunsul pt ca era parul foarte degradat...statea ca o matura.

Roxa...multumesc de re-primire...bine ca n-am gasit lacatul pe usa.Totusi...ai cam des dureri de cap...de la ce ti se trag?Ce misto suna "frumosul Doamnei"......cred si eu ca s-a indragostit Doamna de el..

Roberto...bine ca v-ati relaxat,aveati mare nevoie.Cat despre stres...el e cauza ,iar efectele sunt multiple: de la stres,devii nervos si agitat si iritat--->te certi cu consoarta--->cearta creeaza distanta in relatie si nervi---->preocupari diferite si incercarea de evitare a conflictelor prin petrecerea timpului separat--->racirea relatiei tot mai mult si indepartarea de celalalt--->nervi mai multi--->nu mai gasesti puncte comune--->distrugerea relatiei
Se poate iesi din cerc,dar trebuie sa doreasca amandoi asta si sa constientizeze ca stresul nu duce la nimic bun.Nervii legati de joburi si credite,se lasa la usa...asa ar fi ideal.Uite...intr-o zi amandoi puradeii s-au inteles sa-mi faca nervii franjuri.Si tocmai atunci nu stiu ce zice husbandul (ceva nevinovat ) dar mie imi sare tandara si ii raspund iritata.Realizez ca am sarit calul si m-am dus si i-am zis: "Iarta-ma...dar m-au capiat copiii...nu vrei sa fugim la un hotel?"...si s-a destins atmosfera.Na...ca am scris un roman...sorry

Ioana...bine ca s-a rezolvat cu mandra...si eu cred ca era ambitie...stii tu: care pe care
Auzi...ai grija cu man in black aia pe retina...ca poate ma prinzi odata in negru si ma trezesc cu tine ca-mi pici in brate..nu de alta,dar io n-am pectorali ca SPP-istii

Gabitzule...si io auzisem ca greturile inseamna ca s-a prins bine...dar io la fata nu am avut deloc si la baiat am crezut ca mor.Si mai degraba era sa pierd baiatul...la fata am incercat si n-am pututDar am facut injectii cu metoclopramid pt greturi si reuseam sa supravietuiesc.
Cu excursia,as zice sa ai grija si sa-l trimiti numai daca esti sigura ca e sanatos,sa nu-i fie rau pe acolo.Multa sanatate!!

Carmen...ai nostrii s-au luat de mana...asta e atac sub centura: ne dau senzatia la inceput ca e totul perfect si cand te relaxezi si te bucuri ca e bine...jboaaang...urlete...sa iti treaca relaxarea.
Cu Ionut...ca sa te incurajez ..tot e bine...stai sa vezi ca il vei impinge sa idsi faca lectiile si el va dori sa stea pe net sau pe jocuri...si stie lectiile dar nu le face( sa vezi ca iar imi spune ca am consolat=o de toti banii)

De o vreme am dat in cumparaturi la greu...azi am fugit de la serviciu si mi-am luat un...paltonas subtire...cambrat un pic in talie...si un sacou scurt...cred ca husbandul ma fugareste pana la urma

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

alice...nu-i asa???asta ziceam si io sotului....hmmm...sper sa nu-i fi dat idei...looool

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sunt alive, au venit mesterii de dimineata de au schimbat tevi la calorifer, apoi baietii de la RCS si cam atat.
Fuuug.
Revin cum pot !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Noricico io zic ca treaba cu psihiatrul o poate aplica mai degraba Oliviaca la noi mai greu sa gasesti...meii bag de seama ca tu scrii doar cand ii sefa plecata...btw ai gasit ceva reduceri la haine,zi repede ca acu' ma invoiesc si eu....noi avem nunta mare in familie la sfarsitul luni,da' io trebuie sa ma pregatesc psihic inainte de a merge la cumparaturi,musai rochie,pantofi si alte alea pentru mandra,costum pentru sotzior,eu macar dresuri sa apuc sa-mi cumpar
Daria spor la treburi si te asteptam sa scrii mai pe larg!!!!
Leeloo si eu am inteles ca daca ai gretzuri e de bine!!
Alice te-ai distrat singura si sotzul a muncit,ntz,ntz,ntz

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Daria, !
Nora, spre surprinderea mea placuta, ieri Andrei a fost tare incintat de joculetul pe care l-am gasit si toata seara ne-am distrat cu el ! M-am bucurat ca in sfirsit am nimerit ceva care sa ii placa, la cite jucarii am cumparat si stau aruncate pe ici pe colo !
L-am gasit intr-o doara, ca plecasem (ca si tine, la cumparaturi, de la job, hahaaa) dupa ingredientele pentru reteta data de Gabi, cea cu vinetele. De ajuns am ajuns in Kauflandul de linga firma si cum pe acolo au si raion cu diverse dracii pentru copii, am gasit jocul asta. Si nu a fost nici scump, doar 5 RON.
Si sa stii ca iti tin companie la achizitionat obecte de imbracat ... asa, ca sa nu fii singura ! Io-s la categoria "jachete si pulovare care se asorteaza cu fustele pe care le am" !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Reporter cristalina transmite de pe frontal de est!..
Andries, leeloo, sa nu cititi mesajul ca nu face bine la burtici !

Credeam ca mai rau ca Maria nu se poate (in ceea ce priveste mancatul si dormitul !). M-am inselat!
Sa va povestesc din ciclul “una calda si mai multe reci”, ca vaz ca in ultima vreme am parte de reci cat pentru toate caldele de asta vara din concediu
Ieri la 5 dimineata ii dau Oanei sa manance si ca o mama constiincioasa incerc pe la 8 sa ii dau iar sa manance, inainte sa plec la servici. Mi-a zambit cu toate gingiile dar nu a vrut sa serveasca nimic.
Intre timp de la 7 la 8 o tinusem numai intr-o “shashaiala” pe Maria. Are viata de caine cateodata bietul copil, ca Oana adoarme greu si noi ne tinem de capul Mariei “mami...” “shhh!” “tati...” “shhh!” “fac pishu!” “SHHHH”
Asa ca ii las lu’ tanti Ioana un biberon si plec la servici sa ma relaxez si sa va povestesc ce fete cuminti am...:))

La 14 viu acasa plina de elan. Aia mare canta din toti plamanii in timp ce se chinuia John sa o adoarma iar pe cea mica o alerga tanti Ioana cu biberonul pentru ca mancase sub 100ml si dormise numai juma’ de ora! Era chioara de somn si rupta de foame asa ca imi suflec manecile si intru in actiune! Ha! De abia la 15.30 reusesc sa o adorm si sa-i bag o tzitza in gura dupa care cad epuizata nervos pe canapea.
John imi trimite bezele din usa si-mi zice “vad ca sunt linistite, eu plec la servici!”
Au fost linistite 15 minute in care am reusit sa mananc o ciorba (noroc ca bag en-gros la servici!...:))) pentru ca au inceput sa joace bambilici cu mine “mamiii” “uaaaa” “mamiii” “uaaaa”...Se trezeau una pe alta, alergam dintr-o camera in alta, le leganam pana le adormeam si incepeau sa urle iar de-mi venea sa le arunc pe geam pe rand!

In fine, la17 s-a trezit toata casa si inceput programul mai relaxat (schimbat Maria, mancat Maria, schimbat Oana, alergat cu tzitzi dupa ea...:)), imbracat Maria, trimis Maria la plimbare, imbracat Oana, scos carutz cu copil afara, alergat 1 ora ca sa nu se plictiseasca, transpirat la greu ca sa nu se apropie vreun copil mucios de ele ca sa faca schimb de virusi...)
La 7 ne-am intors victorioase in casa...(dezbracat Maria, dezbracat Oana, alergat Oana cu tzitza, alergat Maria cu castronelul...mancat pe genunchi, vazut 5 minute de film...:)))
La 20.30 a inceput simultanul (suntem la concursul “imbaiat-imbracat-dat lapte la copil” in fiecare seara ca sa vedem cine strange mai multe puncte...hahaha)
La 21.30 reusisem sa o adorm pe Oana si Maria se indrepta spre dormitor cu John....

Credeti ca s-a terminat!? Neah...de abia acum incepe show-ul!
Maria a inceput sa urle ca nu voia sa doarma iar bebe s-a trezit si din spirit de fronda, evident, a inceput sa arunce cu suzeta prin patut si sa urle!
Maria ca sa ne demonstreze ca ea e seful a dat-o’n vome cu jetul plimbat de a umplut tot dormitorul asa ca mami si tati s-au revigorat facand cu schimbul... unul stergea vomele si schimba copilul mare si altul legana bebelusul sa se linisteasca si o alerga cu suzeta...:))
Am amenintzat-o ca o culcam singura de acum incolo pentru ca-si provoaca voma si ne santajeaza....dupa 15 minute jelea cu vorbe “tatiii, iata-ma!!!!”

La 23 am reusit sa le culcam si eram foarte mandri de noi ca le-am linistit inainte sa bata de miezul noptii....:))))
La 2 noaptea eu o alergam cu tzitzele pe Oana care ma trata cu refuz si Maria urla din dormitorul ei “ mamiiii! mamiii!” “mami doarme” “MAMIII!” ca sa fie sigura ca o aud...:))
S-a auzit si un “trosc” dupa care a tacut de am crezut ca a dat-o John cu capul de marginea patului...
Se uita mirat la mine azi dimineata cand o cautam prin cap...hihihi...N-am gasit nici un cucui si nici un semn de agresiune iar copilul era vesel asa ca nu e cazul sa-i chem pe cei de la protectia copilului....
Problema a fost ca nu am mai indraznit sa maia prind luminile prin casa de la momentul ala asa ca ii cam bagam titzele in urechi Oanei si eu cand fusei la toaleta ma cam dadui cu capul de usi....
Si uite asa ne distram noi....:))))

Aaa si ca sa va zic una haioasa, ca m-a binedispus....:)))
Azi dimineata suna telefonul pe birou:
"doamna enculescu?!"
"da"
"sunt georgescu de la autoritatea nationala pentru cercetare stiintifica"
"buna ziua" zic cu voce tare iar in gandul meu "hait, vin astia cu auditul peste mine si io's capie si nu o sa iasa bine"
"ati depus pentru dosar pentru premiul de excelenta la tineri cercetatori?!"
"da" la momentul asta mi s-a ridicat tensiunea la 20
"dupa voce observ ca va incadrati in acest modul, va uram succes!"
Ce era sa zic "multumesc domnu georgescu!"

Hai ca ma duc sa vaz ce ati mai scris ca azi sunt cam buimaca si nu am chef de munca...:)))
O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristaaaall, is supt birou

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput