mamici cu tatici departe
Raspunsuri - Pagina 11
hobi spune:
Ma alatur si eu clubului.Mie si copilului ne este foarte greu fara el, dar vorbim mult la telefon si se mai compenseaza.
tuinea spune:
Ma bucur ca mamicile fara tatici sunt curajoase! Nu lasati pe nimeni sa va puna inima la incercare. Sotul meu este tot ferm pe pozitie asa ca aveti si un barbat alaturi de voi si in situatia voastra. Nu este nici o diferenta!
Eu va spun doar sa fiti puternice, cu incredere iar cele care nu au incredere sa-si lase sotii sau sotiile sa-si vada de cariera sau sa aduca banii necesari acasa sau mai stiu eu din ce motive mai plecam noi romanii pe afara - spor la pazit sa nu va calce stramb. Eu sunt convinsa ca ochii care chiar daca nu se vad nu se uita si ca poti sa fi si cu el de mana sau ea daca are in cap sa te insele sau sa faca nefacute tot le face.
Pupici fetelor!
Fania spune:
La noi s-a implinit deja un an de cand suntem fara tati, dar numaram deja saptamanile pana in Decembrie cand vine acasa..
Vorbim si ne vedem in schimb in fiecare seara pe skype sau mess si ne povestim toate nimicurile asa incat ni se pare mai "usor" in conditiile actuale.
Sa le dea D-zeu sanatate celor din IT pentru progresele facute de a ne " uni" peste ocean.
In rest absolvim cls. I, asteptam Euro 2008 lipind fotbalisti in album si bineinteles asteptam ziua de maine cu MARE INTERES!(doar e ziua puilor nostri, nu?)
[poze]
KULTA spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
pai nu puteti sa mergeti si tu cu copii in anglia cu el, KULTA?
Din fericire am un servici bun si am ales sa ramin in Finlanda pentru binele copiilor nostri.
A plecat luni si il mai vedem peste 3 saptamini.
Asta e viata. Trebuie sa rezistam.
KULTA spune:
Ce mai faceti, fetele cu soti departe?
V-ati acomodat?
La noi a intrat in rutina. E greu dar asteptam cu sufletul la gura sa ne vedem.
Ultima oara cind a venit, i-am facut gratar la 12 noaptea:). I-as da si face orice:).
pupici
ruscus spune:
buna fetelor, la noi e deja rutina, desi mai sunt momente cand pur si simplu simt ca nu mai pot, dar din fericire sunt rare si nu ma tin prea mult
in rest suntem bine, incepem pregatirile pt camin, cu cumparaturi, bine ca le fac singura ca daca ar fi scumpul meu aici ar iesi cu , uite un plus ca e departe, nu ma luati in serios, fac si eu haz de necaz
multa putere tuturor
"viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim."
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara
crinuta spune:
Noi suntem foarte aproape sa fim impreuna, dar, eu sincer m-am obisnuit singura, si mi-e foarte bine asa.
N-as fi crezut ca vine ziua sa spun asta, dar asta simt. Mi-e dor de el, dar sunt ok si singura.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm