Subiecte active
Cu toate ca nu am mai intrat pe forum de 4 ore (de ex.) si sus in bara scrie ultima vizita la 19:30, subiectele care imi apar ca fiind active sunt cu raspunsuri cu cel mult 2 ore in urma.
Se intampla de ceva vreme... cred ca de cand s-a facut modificarea cu 10 raspunsuri pe o pagina... probabil ati mai umblat si la alte setari si s-a dereglat ceva.
Raspunsuri
Liliann spune:
da, si eu nu am mAi intrat de cateva zile si am cateva subiecte active, ce se intampla?????
Ioana75 spune:
Si eu am observat, exact de cind s-a facut modificarea cu 10 raspunsuri.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
admin spune:
Nu are legatura cu numarul de postari. Ideea este ca in aceiasi zi am schimbat funtionalitatea de la subiecte active si am scos limitarea de maxim 300 de mesaje.
Probabil ca atunci cand am scos limitarea am facut si o greseala de logica. Verific si revin!
Numai bine
admin spune:
Este tarziu si nu gasesc nici o eroare. Am facut totusi o mica corectie. Va rog sa verificati inca o data si sa-mi semnalati in continuare situatiile neclare. O sa mai verific maine din nou.
Numai bine
elyanne spune:
Nu. E la fel... Sus apare ultima vizita la 21:33. Iar cea ma i"veche" postare din lista de subiecte active e la 22:55.
Daca aleg aleg "ultimele 2 ore" apar si subiecte cu postari la 22:01, de ex.
E aiurea pt. ca de multe ori n-am ce sa aleg la "subiecte active din/de..." pt. se intampla sa intru la 3-4 ore... nu la 2, nici la 6... sau la 8 ore... nu la 6, nici la 12... Daca aleg 12 sunt prea multe, daca aleg 6 nu sunt toate
Oana_B spune:
Nu stiu daca este acelasi lucru dar eu am observat alta problema la active. Cand apas pe butonul acela jumate albastru jumate galben care le marcheaza pe toate ca citite cand se refreshuie pagina sunt acolo ca necitite.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Gabbriela spune:
problema exista inca... ieri am asteptat fix 2 ore de la ultima vizita si am intrat iara pe DC... nu imi aratau toate mesajele active din ultimile 2 ore.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
desprecopii spune:
Admin crede ca a rezulvat acum problema aceasta.
sa ne spuneti daca vi se pare OK acum.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/