Strumfi de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mami de Alexandru foarte frumos ai scris.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Alina, imi pare bine ca ai scris si, ca de fiecare data, dai explicatii clare si, mai mult decat atat, profesioniste.
Cum ai remarcat si tu, hotararea mea e luata.
Pentru ca ne-am lamurit pe deplin cu toatele, fiecare stiind ce e bine si ce nu pt. copilul ei, propun sa incheiem subiectul asta pana la momentul in care toti copiii vor fi implinit 6 luni si atunci sa participe toata lumea la discutie din pozitii egale (macar teoretic).

N-am spus-o niciodata pana acum, da simt ca sufoc daca nu spun ce am pe suflet, in ceea ce priveste forumul asta: atitudinea asta de "cine nu e cu noi e impotriva noastra" este extrem de deranjanta. Am incercat sa scriu mai rarutz (ca-i mai dragutz) - si multe fete cred ca fac treaba asta nu neaparat din lipsa de timp. De fiecare data, cel putin juma dintre noi trebuie sa sara in capu cuiva, cu ton, cu ironie, cu nuante periorative. Nu sufar de mania persecutiei, dar, desi se sustine cu tarie ca aici se raspunde "din placere", vad ca se raspunde si din "obligatie". Bisericutele sunt deja formate, nu e cazu sa reamintesc. Nimeni nu trebuie sa fie mai cu motz, desi cred ca se lucreaza inca la "top popularitate" (parca asa-i zicea, nu?). Inteleg ca fiecare este mandra de copilul ei si ca-i vrea tot binele din lume, dar cred ca ar fi bine sa ne pastram in limitele tonului politicos si echidistant. Normal ca exista simpatii si antipatii, dar cand ele sunt atat de evidente, atat de "subliniate" devine suparator. Fiecare cred ca vorbeste in nume propriu, deci la persoana I, asa ca acest pronume/adjectiv nu trebuie scris cu majuscule.
Prin urmare, cine doreste poate sari postarile mele!

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Voiam sa intreb daca stie cineva care e diferenta intre vaccinurile gratuite si cele cumparate?sunt mai bune?

Mergi la inceput

Parerea mea personala,si sa nu aruncati cu pietre.Cred ca ar fi bine,sa punem intrebari numai daca nu suntam lamurite cu ceva in privinta bebelusului,astfel sa nu se mai ajunga iar la discutii interminabile.Si ar trebui scris,in chestia aia-sa nu radeti am un lapsus acum-care a facut-o Jadi,cand incepe diversificarea,cu ce...sa fie acolo,sa cautam cand avem nevoie.Si in rest s-o intreb personal pe Anya cand avem nelamuriri.
Fost-am coerenta?ca de plansul lui bebe nu prea imi dau seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

olgutza raspund, pentru ca toate exemplele date de tine se gasesc intamlator sau nu in postarile mele, dar si pentru ca eu una citesc ceea ce scrii tu din placere, si nu din obligatie sau curiozitate.

1. placerea/obligatia raspunsurilor cred ca e clara. e un forum, fiecare raspunde la ce vrea si cum are timp, cum stie, nu e un site profesionist la care raspund oameni in domeniu, platiti. deci daca am raspuns la ceva am facut-o din placere, nu pentru ca ma simt obligata.

2. era miss popularitate, si mai ales era o gluma daca ai fost atenta atunci.

3. am scris cu majuscule pentru a sublinia cum spui si tu de altfel, ca fiecare alege ce-i mai bine pentru copilul ei, fara sa oblige pe nimeni sa-i urmeze.

Imi pare rau ca ai inteles gresit, nu asta a fost intentia mea, de a te pune la zid, dar de acum, la indemnul tau, am sa sar postarile tale, pentru a nu-ti mai rasunde daca asta te deranjeaza.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Tzop, Tzop, Tzop, iaca iepurasul hop! O intrebare am si eu, putem incepe diversificarea direct cu carne? .

Mama ce v-ati aprins, sincer sa va zic eu cam incepusem sa ma plictisesc pe aici .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu am ales sa vin pe forumul asta nu din dorinta de a auzi de bine ci de a asculta pareri si ideei. Nu din dorinta sa ma aprobe cineva in ceea ce fac ci din potriva sa-mi atraga atentia cand gresesc, politicos binenteles si mai ales sa ne ajutam una pe alta cu sfaturi. Daca doream sa ma aprobe toata lumea imi alegeam doar doua fete cu care sa discut dar nici atunci nu as fi fost aprobata 100%.

Si inca ceva, faptul ca am fost impreuna 9 luni ne face sa personalizam persoanele cu care vorbim, sa ne pese cu adevarat de puiutii celorlalte fete. De aceea Olgutza ai primit sfaturi, pentru ca mie personal imi pasa de Olguta ta, altfel puteam sa-ti zic "bravo, felicitari" si sa schimb subiectul. Si daca tu asta iti doresti de fapt ok, pot sa ignor toate postarile care dpmdv fac anumite greseli si sa nu ma mai deranjez sa spun nimic. Insa asa cum se spunea suntem datori sa ne informam inainte de a lua o decizie si eu cred ca tocmai site-ul asta e un site de informare,nu? Altfel haideti sa vorbim despre pantofi si fashion.

Mada vad in ce ape se scalda al meu poate scap si eu o noapte, depinde de ce zice si Alexi. Desi totusi mi-ar fi dor de odrasla cea mare.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

M-ati facut sa deschid Capraru ca se pusese praf pe el si am citit claaaaaaaaaaaar ca nu recomanda diversificarea cu sucuri la 2 luni. Vedeti ca Capraru asta e si el actualizat periodic, eu am editia VI si poate nu e ultima!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Oanabbb, sanatate multa baietelului tau!

Fetelor, ma apuc sa caut si eu bilete pe 19 . Mama ce ma frig talpile sa vin si eu, chiar si fara copil!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ah, si am uitat, faza cu bisericutele formate ma face sa rad, faptul ca mai multe fete impartasesc aceeasi parere nu inseamna ca sunt bisericute ci ca poate ca la fel ca tine s-au informat si au ajuns la aceeasi concluzie. Hai sa lasam supararea si sa incercam sa fim deschise la sfaturi fie ele chiar si altfel decat ne asteptam.

Chiar am sa citesc si eu Capraru acum sa vad unde scrie de sucuri.

Va pup

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput