Durerea unei pierderi de sarcina ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara!
Irene – inca o data LA MULTI ANI! Si multe impliniri!
consi_s – LA MULTI ANI! Si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Eu am luat rezultatul de la HCG – 1163. Acolo spune ca sapt. 3-4: 1110-31500. Dupa CM (31 zile) meu ar fi trebuir sa fiu in 5 sapt. Dar dr. aseara m-a intrebat daca mi-a mai venit si la 35 zile. Ceea ce s-a mai intimplat. Inca nu am reusit sa vb cu dr. i-am trimis un mesaj cu valoarea mea. Incerc mai incolo la telefon. Poate imi raspunde. Si eu steam ca trebuie sa fac din nou HCG inca o data pt a vedea daca se dubleaza parka, dar nu mai stiu la cat. La 24 sau 48 ore?
Pupici si multumesc tuturor pt incurajari!
Revin mai incolo cu noutati!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Am reusit sa vorbesc cu dr. Ne prea e bine
Mi-a spus sa vin maine din nou la control. A zis ca la valoarea asta ar trebui sa se vada. Nu mai inteleg nimic. Ieri nu a vazut dar maine se va vedea?
A spus sa verifice sa nu fie extrauterina si sa intervenim la timp daca se dovedeste asta.
Offf DE ce ???

Va pup! Va spun maine ce e. Trebuie sa ma duc pe la 18-19.00

myry

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Myry, iti tin pumnii maine sa fie bine! Nu te ingrijora pana nu stii sigur ce e si cu atat mai mult nu mai plange!!!
Curaj si totul va fi bine!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Myry, draga mea, daca era extrauterina de ce nu ar fi vazut ieri?

BHCG e inca ok. S-a dublat fata de valoarea trecuta. La 48 de ore diferent le-ai facut nu? Asa se face.

Stii prea bine din toate povestile fetelor de pe forum ca doctorii au niste reactii cam ciudate si ca spun chestii pe care n-ar trebui sa le spuna (cum a fost ideea asta cu extrauterina... nu putea sa te verifice mai intai si apoi sa lanseze vreo idee-bomba??)

Sa stii ca la cate saptamani ai este inca perfect posibil sa nu se vada nimicutza la ecografie!! Asa ca orice va incerca sa vada doctorul asta maine... ideea buna este sa mai astepti inainte sa incepi sa te ingrijorezi de ceva sau Doamne fereste sa intri in panica. Doctorii nostri NU SUNT SANATOSI. IN loc sa incerce sa protejeze cat mai mult mamicile si starea lor psihica - factor foarte foarte important in sarcina - ei dau idei din astea constructive...

Hai te rog mult. Nu te ingrijora. Lasa grijile pentru peste vreo saptamana doua cand sunt sanse mai bune sa se vada ceva la eco. Sa stii ca eu am facut eco in 3 locuri diferite! Diferenta intre ce se vedea pe ecran la unii si la ceilalti era foarte mare! Deci depinde teribil si de calitatea aparatului. Te rog incearca sa nu te sperii. In fond, cata incredere ai in acest medic - care nu stie cum sa se poarte cu o ? Somn usor si linistit!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

C.myry-eu zic sa stai linsitita pana maine cand mergi la el,sunt sigura ca e totul ok...ma gandesc la tine ,te rog gandeste pozitiv si nu te mai gandi la ceva rau te rog eu...Nu te conuma,ai sa vezi maine ca vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Alinushca - BHCG am facut doar azi. Valoarea mea a fost 1163.Si nu mi-a mai zis sa o repet.
In buletinul de analize dadea si valorile standard. Si la 3-4 sapt. scria ca ar trebui sa fie valori intre 1110-31500.
Eu, dupa calculul medicului ar trebui sa am 5 sapt. deci nu ma prea incadrez.
La 4-5 sapt. scrie ca ar trebui sa fie valori intre 2560-82300.

Fetelor, incerc sa fiu calma pina maine, dar nu prea reusesc.
Pupici

myry

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!
N-am apucat sa citesc nimic de la pagina 4 pana la pagina asta, abia am ajuns si eu acasa si-s obosita rau... am intrat aici doar sa vad ce mai scrie Michelle (era ultimul mesaj postat la subiect)... dar vreau s-o linistesc pe myry: draga mea, la 5 sapt. e atat de mica sarcina... stai cuminte si linistita, nu te mai agita, sigur nici ecograful dr tau nu e prea performant, poate ca dr era cam obosit... oricum cauta doar un punctulet mic-mic... si poate ca pur si simplu nu l-a cautat suficient...
Are dreptate alinush, dr. trebuie sa incerce sa te protejeze cat mai mult si in fond dr. este si el tot om si poate gresi, nu este Dzeu!!! Hai, fruntea sus, chiar n-ai de ce sa te stresezi!!!!!!

Va pup pe toate, sper sa gasesc timp maine sa citesc si eu din urma...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aloooo??????alooooo??????? pai se poate??
c.myry io prima val am avut'o 313,1..la 48 de oree trebuia sa se dubleze sau macar ceva pe langa si stii cat a fost?1066toti erauuuu inebunitiiii..vaiiiii nu e normal!!!!vaiii sunt problemeee!!vai!!vai!!!VAI DE CAPUL LOR!!!
stai linistita eui oricum sunt "nebuni"se arunca cu vorbele inainteee..aaaaaa si uitai sa'ti spun ca am fost la eco si tine minte io nu avem decat 3 saptamani si ma intreaba dc.."Auzi tu zici ca esti gravida????"io zic.DAAAAAAAAAAAAAA..El...hmmmmm..io nu prea cred..dar fie daca tu zici...si incepe sa scrie ..se intoarce spre mine si'mi zice mirat...Dar sa stii ca io pe buletinul de la echo nu'ti scriu nimik...aaaaa sau hai ca scriu ca parca,parca,parca de 3 ori parca!!!!! ar fi un sac gestional..iti jur ca asa mi'a scris!!!!am buletinul..
da hai sa o luam pe rand...calculam si aflam..
ia zii tu lu baba cand ti'a venit Cm ultima oara..la cate zile iti vine tie..si cam cand crezi tu ca ai ovulat...ma rog daca stii..
ca io nu prea pricepui ce spusasi tu..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Liana30 - merci mult. Eu ultimul CM l-am avut pe 20 august. la 31 zile. Si ovulatia sigur nu stiu. Oricum am facut doar pe 3 si 6 in perioada in care ar fi trebuit sa fie ovulatia. Unele calendare de pe net ziceau ca ovulatia ar fi trebuit sa fie pe 4, iar altele pe 6.
Acum mie inainte de chiuretajul din iunie mi-a venit CM si la 35 zile uneori.

Pupici mult si poate ma luminezi.

myry

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

NANA..NANA..NANA FelicitariiiiiiFelicitariiiiiii
Felicitariiiiii
sa;ti traiscaaaaaaaaa printzul
tipppp cat pot de tareee sa ma auzi de acolooo..

c.myry stai ca spun acum..acum..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput