Durerea unei pierderi de sarcina ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Offf cu preocuparea mea am si uitat sa felicit proaspata mamicuta.
NANA - FELICITARI! Multa sanatate, un bebe sanatos si sa va umple viata de bucurie!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

deci dupa calculele mele normal ar fi ca tu sa fii in 4 saptamani..chiar trecuta de ele pot spune deci te'ai putea incadra si la cele 5 saptamani..
daca am lua data de 3 ar fi clar 4 sapt..trecute
in plus dc oricum nu are de unde sa stie..nici io nu stiu sigur doar dau cu presupusul dupa calculele care se fac standard..intelegi?
pt ca la o sarcina obtinuta natural nu ai cum sa afli data conceptie suta la suta..intelegi?
faptul ca val ta la BhcG ar indica din tabel ca ai fi in sapt 5 nu suta la suta sigur...pt ca nimeni nu poate fi sigur..de ex eu aveam val aia mare si aveam 3 sapt..deci nu se pune..
uite aici imi permit sa copiez ceea ce dana a scris unei fete...
.........." In primul trimestru de sarcina dimensiunile sacului gestational(GS)reprezinta un element important de diagnostic ecografic al varstei gestationale.Cu ajutorul sondelor endovaginale sacul gestational poate fi depistat de la 2-3 mm de dimensiune (adica 4 saptamani de amenoree). Cu ajutorul sondelor tranabdominale detectarea sacului gestational se face de la 5 mm de dimensiune (adica 5 saptamani de amenoree). Structurile embrionare (ecoul embrionar) nu va fi vizualizat prin ecografia transabdominala decat atunci cand sacul gestational atinge dimensiunea de 15 mm (corespunzator la 6 saptamani de amenoree).

Ecoul embrionar poate fi depistat cand lungimea acestuia (CRL) este de 2-4 mm(corespunzator la 5-6 saptamani de amenoree), insa doar cand ecoul embrionar atinge 5 mm de lungime(corespunzator a 6,5 saptamani de amenoree si o dimensiune a sacului gestational de 15-18 mm) se poate vizualiza ca o structura separata de peretele sacului vitelin, vizualizandu-se chiar si ecouri pulsaltile(pulsatiile cardiace, semn ce demonstreaza ca sarcina evolueaza).Dimensiunea de 9,2 mm a sacului gestational semnifica aproximativ 5,5 saptamani de amenoree, deci faptul ca nu se vede nimic nu ar trebui sa va ingrijoreze."

Dar numai daca echograful este performant..altfel daca e un ul vai de mama lui iti spune ca si la mine..nuu se vedeee nimik..
asa ca stai calma..io zic ca totul e ok...si sunt sigura..siguraaa..ai incredere..
stai ca mai sap io si mai aflu cate ceva..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

c.myry stai linistita ca o sa fie bine.

Tot nu am timp sa va scriu mai multe...ca ma cheama datoria...lectii, bucatarie...
Doar atat va spun, ca am ajuns la o concluzie: o mare parte din acesti medici, sunt foarte prapastiosi, sunt negativi, ca daca te vei simti mai bine sa STII ca e din cauza ca ti-au dat ei verdictul care trebuie! Sa fie siguri ca le vom fi recunoscatori!

Va pupacesc si va doresc o seara placuta!

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna seara dragele meie,
Mai intai de toate MYRY, stai linistita si cauta si alta opinie. Nu lua de bun ce ti s-a spus. Pana la urma e vorba de copilul tau.
Fetelor, vreau sa va rog sa ma ajutati daca puteti.

Catty cere ajutor material, constind in hainute, ghetute, pampersi, lapte si vitamine (deci nu bani) pt o fetita mica necajita. Pina ne lamurim cu adminii cum sa facem, am sters deocamdata mesajul si va rog sa nu insistati cu intrebarile si raspunsurile. Alé
Imi cer inca o data scuze daca v-am suparat, dar nu mai stiu sincer la cine sa apelez. Va multumesc in numele ei pt orice ajutor cat de mic
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Catty, nu ma supar, numa' ca asta e mai mult decit offtopic. O sa sterg mesajul de aici si o sa-l postez la moderatori, sa vedem ce se poate face si te anunt. Am o singura intreabare: ce relatie ai tu cu micuta sau cu parintii ei? Adica, mai exact, in ce calitate ai dus-o TU la dr. si te-ai ocupat de actele ei?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara,
Sunt franta de oboseala si de dureri de cap dar am intrat ca imi lipseati si voiam sa aflu ce ai facut myry. Sa stii ca nu ma pricep deloc la valorile astea cu BHCg dar cred ca o sarcina de 5 saptamani este una mica rau si este posibil sa nu fie vazuta. Tu intrebi daca maine va vedea ceea ce nu a vazut ieri...este posibil sa "da" pt. ca stii ca in ziua 25-26 un muschi incepe brusc sa zvacneasca si acel muschi se numeste "inimioara". Asa ca e posibil de exeplu sa mergi la 6 la doctor sa nu vada si peste 3 ore sa inceapa sa-i bata inimioara. Eu zic sa fii optimista ce naiba!!! Nu se poate sa avem parte doar de ghinioane.

Consi, LA MULTI ANI!!!!!! Sanatate si multa multa noroc!!!

Pepsi sa stii ca daca nu ar fo fost Mihnea cred ca as fi fost pe la spitalul 9 acum pentru tratamente de recuperare din depresii adanci si raufacatoare . Chiar ma gandesc ca ar trebui sa mai apreciez si ce am sa nu patesc mai rau...aproape ca inlemenesc cand ma gandesc cum ar fi sa nu-l am pe Mihnea.

L5847 (sper ca am nimerit numerele) sa stii ca as lasa trecututl in urma cu cea mai mare placere dar el, trecututl sta in spatele meu si top top top ma mai bate pe umar sa vada daca l-am uitat.

Azinoapte am vista ca aveam 5 copii si asa ma chinuiam ca nu reuseam sa retin cati ani are fiecare si tot timpul socoteam si socoteam si ma incurcam si va dati seama ce somn agitat am avut...la un momendat in vis am realizat ca nu am tinere de minte si mi-am dat seama ca eram impuscata in cap si in ochi si din cauza asta nu reauseam sa fac atatea calcule. Pana la urma m-am trezit mai obosita decat m-am culcat cu o durere de cap absolut infernala. Am luat un algocalmin si m-a lasat in mai putin de 10 minute si m-am tot intrebat de ce nu m-oi fi trezit eu din timp sa scap de durere. Dar pe urma am zambit si mi-am zis ca cine ar fi fraiera aia care viseaza ca are 5 copii si sa vrea sa se trezeasca, chiar si asa impuscata in cap ...Sincer va spun ca nu a fost un cosmar doar ca a fost un vis obositor.
Mi se intampla sa visez ceva care in realitate ar parea urat dar ca vis sa imi lase un sentiment placut si vice versa (sau cum s-o scrie cuvantul asta ).

Maine ar fi trebuit sa merg la babyexpo dar nu ma duc ca nu as suporta sa vad atatea gravide la un loc. Stiu ca suna urat dar nu sunt pregatita. Sunt uracioasa ...desi ma bucur sincer pentru ele.

Acum ma duc la nani nani puiul mamii sa vad ce-mi mai trece prin cap in noapte asta. Deja ma doare capul dar am sa iau o pastila ca "impuscata" nu ma mai culc asa cum am facut aseara sperand sa-mi treaca dormind.

Noapte buna va urez si in weekend voi scrie mai mutlt ca sunt singura.

P.S. vineri ma duc sa-mi fac BHCG. Ce valoare ar trebui sa am la o saptamana de la chiuretaj, valoare care sa excluda din start o sarcina molara? Daca stiti sa-mi spuneti si mie, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana79, multumesc!! Sarcina usoara in continuare si desi nu am mai vorbit ma bucur ca esti tot mamica de mai-iunie. Sunt curioasa ce o sa fie de data asta ciresel sau tot ciresica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

myri, inainte sa faci orice cere mai multe pareri!asa se face, la mai multi medici, nu tot unul care poate nici nu vede bine nici nu are aparatura, si nu vad de ce te-a chemat a doua zi, va vedea mai bine?probabil sa ia banii pe eco, aici nu te cheama inainte de 8-10 saptamini ca nu se vede mare lucru, nici activitate cardiaca nu e! si decit sa panice omu asa.....of, iti tin pumnii

liano, stig tare sa ma auzi! MULTI ANI TRAIASCAAAAAAA MULTI ANI TRAIASCAAAAAA LA MULTI ANI, LA MULTI ANI!!! multa sanatate iubito si un bebe sanatos cit mai curind!ta pup

consi, merci de sfaturi, asa e trebuie sa fiu optimista, si un sut in f....d e un pas inainte

musette, asa e, dar e mai greu cind ai doi copii!dar cum spui totul se va rezolva, imi repet tot timpul asta!interesanta pilda, sanatate si sper sa nu te intoarca gripa

lau, multam fain de mail, m-a mai scuturat asa, si miine fac reteta, stii e una din pasiunile mele, cind eram in ro colectionam secretele bucatariei, am toata colectia, dar apoi am vrut sa ma abonez de aici, e un pret tare mic, dar nu vroiau sa livreze in canada.....asa ca....sper ca te simti mai bine acuma, ai grija de tine, sper sa pot intra miine pe mess sa vad cum esti?

jojo, galeriaaaaaaaaaa continuaaaaaaaaaaaaaaa, pun majoretele la treaba ptr tine! nu ma e mult si voi vedea poze cu Natalya! uraaaa

irina, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, desi te-am visat! da lasa ca te mai visez eu!si cu intirziere sint alaturi de tine ptr 16, un pupic mare de la strugurel special ptr tine! m-ai distrat cu ce ai scris, dar gata am facut aseara exercitii de relaxare, am inceput sa ma calmez ca nu ma mai suportam eu pe mine! si azi a supt bine, deci ai ce minca, am pus poze noi

miha, tare mult mi-a placut ce mi-ai zis, asta asa e!merci mult,ma bucur ca analizele au iesit bune

maryan, fara cuvinte,

mirelush, pregateste=te ca tu urmezi la facut tort vineri, si la pus o dorinta

teo, asa e si la noi salarul sotului pleaca tot pe casa, de aia nu ne permitem sa nu avem 2 venituri, poate si noi ne vom deschide afacerea noastra, desi sotul e cam speriat ca avem 2 copii, daca eram singuri era altceva, eu, sint o persoana mai aventuriera, imi asum riscuri, dar parca cu doi copilasi.....dar vom vedea, solutii gasim, multumesc de incurajari. e ff frumoasa gradinita, citi copilasi o sa aveti?cite educatoare aveti?ai grija sa nu stai in preajma micutilor, ti-am mai zis eu, ca aici cum afli ca esti gravida te lasa sa stai in concediu, ptr ca este risc sa iei boli de la pitici

irene, ce coleg ciudat!si dominic e mare fan shrek

alinushca, poate e mai bine sa luati o pauza, sa va relaxati!ai sa reusesti sa uiti de toate daca iti impui asa!

catty, ia da-mi nr de tel al soacrei s=o spariu putin asa de la atitia km ca deja prea isi face de cap fomeia asta!laparo nu e chiar asa grea ca si o operatie, se vad doar 3 gauri. ma gindesc la tine, mai cere totusi o parere, ca eu am ajuns la cutit si desi am cerut mai multe pareri, poate puteam evita!cautam solutii sa nu trebuiasca sa luam decizii extreme cu casa

alyx, imi pare rau ptr sotul tau!

michelle, eu tot sper ptr tine, asa e, o mica sansa si totusi ea exista, si te-am mai si visat!vedem noi simbata!da, sint mai bine azi, am avut o zi chiar f relaxanta, nu am facut nimic doar m-am ocupat de copilasi, am dormit cu ei.....m-am relaxat, multumesc de intrebare!sa stii ca eu tot fac galeria de speriere a uritilor, fugiti cit va tin picioarele ca daca va prind.......un pupic mare

carmina, dupa pierderea sarcinii, incepusem sa ma panic, rau de tot ca se intimpla ceva rau lui dominic, il supraprotejam , am ajuns sa-i fac frica!nu vei pati mai rau nu te mai gindti, bucura-te de ce ai, vei reusi sa ai inca un bebe ai sa vezi!nu stiu cu mola aia sa raspund, interesant vis

consi, ma bucur ca simti asa

gata fetelor mele dragi, ma duc la somn ca m-am imbatat de atita sampanie! de la sarbatorite, va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, scuze ca nu am putut posta zilele acestea, dar e o perioada incarcata. Am intrat sa le felicit pe sarbatoritele noastre:

Irene, LA multi ani!!!! Sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate visele!!!!

Liana, La multi ani!!!!!!!!!!!!!!Sa ia parte de tot ce e mai bun pe lume!!!

Consi_s, La multi ani si tie!!! Sa fii sanatoasa sis a ai parte de tot ce iti doresti!

Uau, ce de sarbatorite! Cred ca a fost petrecere azi pe forum, nu gluma!

Myry, te rog mult, stai linistita. Iti tin pumnii maine, o sa vezi ca totul e bine!

Nana, felicitari! Sa ai un copilas sanatos si s ava bucurati de el!

Catty, imi pare rau ca dupa ce ca ai trecut prin momente grele, o mai ai si pe soacra ta pe cap, sa te enerveze. Pe bune, trebuie sa faci ceva sa nu o mai lasi sa intre in viata ta. E clar ca are niste probleme. Te rog mult, nu ii mai raspunde la tel, nu o mai asculta, ignor-o definitiv!

Fetelor, sunt moarta de somn, nu mai am putere sa citesc din urma, promit ca maine sa recuperez si s ascriu mai multe.

Va puup pe toate

Andreea 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Nana, felicitari, sa-ti creasca bebele sanatos si fericit!
Myry, imi amintesc de momentele de acum cateva luni cand am trecut prin aceleasi emotii... Off, imi vine si acum sa il impusc pe primul medic unde am facut ecografia: mi-a zis sarcin aextrauterina, pericole mari, sa ma internez a doua zi ca nu stiu ce o sa patesc, etc... Si cand colo, era o sarcina bine mersi in uter. Numai ca nu a fos sa fie, doctorita mea a zis ca e posibil sa ma fi consumat f mult pe fond psihic sau pur si simplu anomalie genetica. Nici azi nu stiu cum ar fi evoluat lucrurile daca nu mergeam la primul ecograf…
Ce pot sa-ti spun e ca iti tin pumnii, sa ne dai vesti frumoase azi!

Liana, LA MULTI ANI !, SA FII FERICITA !

Andreea, multumesc de urari. Cum te simti ?

Mergi la inceput