Durerea unei pierderi de sarcina ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
L5845-draga mea imi pare rau ca nu te simti bine,poate ca de la plimbarea lunga de ieri pentru ca nu erai obisnuita,pune-te in pat si trage un pui de somn si ai sa vezi ca te vei simti mai bine!
Marryan-te inteleg atat de bine...eu de sase luni suport aceasta dezamagire a venirii cm-ului si plang si sufar mereu...Nu stiu nu stiu de ce trebuie sa suferim atata...Capul sus...va fii si la noi bine odata!
IreneCam-nu ai pentru ce sa imi multumesti...Nu mi.a venit sa cred ca ai povestit...dar bine ca,cu aceasta ocazie ai si tu azi liber de ZIUA TA!LA multi ani draga mea si toate dorintele sa ti se implineasca!
Bluueyes--of imi pare rau ca si tu esti trista...noi ne-am pierdut fetitele aproape la aceasi varsta...e greu stiu si acum si chiinul asta ca nu mai ramanem garvide...nu stiu...trebuie sa ne agatam de mica speranta care o mai avem ca va fii bine!
Catty-eu sa am asa o soacra nu i-as mai raspunde la telefon si i-as intoarce cateva vorbe de s-ar simti si nu ar mai veni veci...Norocul meu ca am o soacra tare sufletista si buna...Nu te mai consuma pt ea cand vorbeste ceea ce nu vrei sa auzi nu o asculta...Saraca de tien nu induri destul trebuie sa mai fie si socra asta atat de rea...
marryan spune:
Michelle multumesc tare mult, imi dau seama starea de spirit atunci cind cine CM, e cel mai urit moment din viata mea, de fapt in foecare luna o zi o am ca pe una cea mai proasta...nici problema cu socrii nu mai e atit de stersanta cit este aceasta zi...si eu am mari probleme cu soacra de nam ochi sa o vad nici nu ma ua ca pe o fiica, si nici nu vreua ca sa considere de fiica, eu nu am mamica ea e sus de fr mult timp am crescut doar cu tata,s i am fost neglijata rau, dar asa cum spuneti voi trebuie sa vad si partea pozitiva a lucrurilor si sa incerc sa mi revin incetul cu incetul sa incerc ceva ce ma distrage dar ce nustiu.....
CAtty te inteleg perfect prin ce treci, si soacra mea vorbeste numai de fiu sau ca are un baietel si e viata ei, toat ziua imi bombaie despre el....nici nu mai reactionez deja la multe lucruri de ale ei...cel mai rau ma enerveaza ca sa baga in viata noastra si vrea sa ne conduca crede ea ca e mai desteapta de cit noi....dar se inseala amarnic...abia astep sa ma trec la casuta noastra...nu mai am rabdare!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
alyx spune:
Salutare iubitele
LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE BUCURII SI REALIZARI SARBATORITELOR DE AZI.
ma iertati ca nu am timp sa va scriu. Abia apuc sa va citesc. Nu stiu ce au toti saptamanile astea. In fine o sa recuperez eu.
catty sunt oarecum mai bine. te rog sa nu te mai necajesti inutil cu soacra. Ignor-o si nu-i mai raspunde la telefon. Sau spune-i sec ca nu te intereseaza si inchide-i telefonul in nas. Sunt alaturi de tine indiferent de care este situatia.
Restul fetelor, va pup fara sa va nominalizez ca toate imi sunteti dragi.
Eu sunt intr-o mare ceata cu problemele noastre. Sotul a fost la un al treilea dr. care doctor (doctora, de fapt) dupa ce i-a spus ca tratamentul dat de doctorul dinaintea ei nu este bune deoarece are ca efect tocmai oligospermia i-a dat sa refaca spermograma, spermocultura si sa faca hormonalele. Numai ca l-a trimis la alt laborator ca nu stiu ce nu i-a placut la cel dinainte.
Mentionez ca pe 17 septembrie sotul a facut o spermograma la care diagnosticul a iesit prost tare. Avea 4.200.000 s/ml. In fine rau tare. Lunea asta a refacut spermograma la laboratorul la care l-a trimis dr asta noua si rezultatul a fost 15.000.000/ml. Iar diagnosticul cica ar fi normospermie. Ca spunea ea ca la diagnostic se ia fie limita inferioara a numarului, fie se inmulteste cu volumul. Nu am inteles exact.
Cert este ca doctora i-a spus ca nu are ce tratament sa-i dea. Doar niste vitamine si sa continuie cu naturistele pe care i le dadeam eu pana acum.
Asa ca ceata este cat casa. sa inteleg ca intru in randul celor cu infertilitate inexplicabila?
A mai ramas sa ia rezultatul la spermocultura sa vedem ce iese si acolo.
Scuze daca am fost off topic dar tocmai ce m-a sunat sa-mi spuna astea si... simteam nevoia sa vorbesccu cineva
Michelle81 spune:
Teo2rina-sigur atunci voi veni cu sotul in tara am sa trec sa iti vad gradinita si sa te intalnesc si pe tine si copilasul tau.Ti-am spus lasa optimismul la tine ca vei avea nevoie iar tu cu bebika in burtika ai mult mai mare nevoie!
Irinabobe-ma bucur ca ai scris...Imi pare rau ca ti-au venit uratii si ca ai fost si tu trista...Uite pupici de la mine sa te simti mai bine.
Ninia81-ma bucur sa te aud putin optimista...la datele de nastere ale ingerasilor nostrii ne vom gandi mereu...nu vom uita niciodata...
Flavia-ce mai faci?eu sunt sigura ca toate se vor rezolva incet...nu uita ce ti-am spus!Mie sambata trebuie sa imi vina uratii si sunt sigura ca nu ma vor ocoli nici de data aceasta....din pacate...dar mersi ca tu inca speri pt mine...
C.myry-cat timp ai exact?Eu zic ca e prea devreme sa fii vazut ceva asa ca stai linistita draga mea...ai facut bhg-ul?te asteptam sa ne spui rezultatul.
dan-ny- ne este dor de tine...abia astept sa ai timp sa ne scrii mai mult despre tine...
Musettepink-tare frumoasa pilda ta...asa e Dumnezeu ne priveste intotdeauna si nu ne lasa singuri niciodata!
consi_s spune:
VA MULTUMESC DIN SUFLET PT URARI!
Azi sunt fericita!! Am uitat de problemele mele, e ziua mea si simt ca incep din nou sa traiesc! Simt ca au disparut toate problemele, va doresc la toate sa va simtiti asa de bine cum ma simt eu astazi1 Sper ca si amine si poimaine sa fie la fel...
Doar ce am petrecut cu colegii mei, am ras cu lacrimi, am primit un buchet f frumos de flori de la ei, am primit si niste bluzite si camasute. Asta pt ca ma tot vaitam ca nu mai am cu ce sa ma imbrac. De cand cu problemele mele, m-am consumat mult si am slabit mult, ajunsesem de la 47 la 43 de kg. Acum am inceput sa imi revin, am depasit deja 45 kg.
Deci inca odata, multumesc si sper sa aveti cat mai putine si mai usoare probleme!!
Laura Ioana spune:
Irena
Consi
Azi-noapte la 00:37 s-a nascut Andrei, al Nanei Motoc!!! 3,470Kg si 51 cm. Nana a nascut destul de usor,natural cu epidurala. Felicitari, Nana! Sa creasca mare si sanatos puiul tau si sa va bucure ceas de ceas!
25+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Pepsi spune:
nana, felicitari, chiar azi noapte inainte sa ma culc am fost sa verific! asa ca o presimtire!ai reusit!felicitari din suflet, bebe sanatos si recuperare rapida!
consi, un mare la multi ani si tie, si un bebe sanatos cit mai curind!
lau, imi pare rau ca nu te simti bine, ai grija de tine, si eu m-am trezit azi atit de ametita ca nu ma puteam tine pe picioare, imi era frica sa nu-l scap pe pitic, am mincat baut o cafea si mi-am revenit, eu, am probleme cu tensiunea!
va pup pe toate, si va raspund mai tirziu ca sint cu piticii acuma
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Michelle81 spune:
Nana-felicitari din toata inima!!!!Sa cresaca mare si sa iti aduca numai bucurii.Felicitari!!!!
Michelle81 spune:
Pepsi-draga sper ca azi esti mai bine ca ieri.Piticii ce fac?ai grija de tine!te imbratisez cu mult drag!
Michelle81 spune:
Alyx-nu stiu ce sa spun poate opinia unui al treilea medic v-ar ajuta...nu stiu.Imi pare rau ca nici in dicgnostiucrile medicilor nu mai putem avea incredere...