am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 6
RamonaD spune:
Muzette,si eu am citit absolut tot si de aici si de pe alte site-uri romanesti si straine despre reductil.Nu e bine sa dai 10 kg intr-o luna jos;cele care au dat asa de mult la fel de repede au pus inapoi dupa ce nu mai iau tratament.Pentru ca organismul lor este privat de tot-deci ele nu mai gusta nimic ce e interzis(dulciuri,paine si asa mai departe!),si cand o fac organismul isi face depozite,asa a fost facut.Citeste si daca nu ma crezi cere pareri avizate(medic).Deci eu te sfatuiesc sa fi mutumita cu ce ai realizat,e un pas urias.Si daca vrei sa mananci vreodata o prajitura,ceva dulce,fa-o(bine-nteles,nu zilnic),nu-ti priva organismul de micile placeri.Ti-am zis mai devreme de ce.
In privinta sarbatorilor nu-mi fac probleme-am inceput tratamentul cu 3 zile inainte de concediu si n-am facut abuz de nimic-asta a fost pentru mine piatra de hotar.Si sa stii ca-n luna asta si jumatate am mancat si ciocolata de 2 ori,si vreo 10 bomboane,2 tarte cu struguri .Deci chiar nu ma stresez.Si sunt -10 kg.Dar nu mananc nimic dupa ora 18.Si cand mananc in cursul zilei nu mi-e foame;mananc pentru ca stiu ca trebuie sa ma alimentez,ca nu pot sa ple la munca nemancata si riscand sa cad pe acolo de rau.Sunt chiar fericita si vreau sa mai dau jos cel putin inca 10 kg pana la sfarsitul anului(31 decembrie).Faza tare e ca nu mai am cu ce sa ma-mbrac si nici nu vreau sa-mi cumpar,avand ganduri asa marete!Zici ca sunt pui de bogdaproste asa imbracata cu toate largi,atarnand pe mine!Daca m-ai vedea ai lesina de ras!
Si ma mai motiveaza un lucru-am reinceput sa ma iubesc pe mine,na!Pa!
Vorbim,ai grija de tine!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
muzette spune:
Iti multumesc inca o data ca ma incurajezi!Acest lucru ma motiveaza f.tare.Si sotul meu ma sustine cu toate ca ia fost teama sa iau pastile.Te rog sa ma crezi ca eu de 10 zile nu am mancat nimic dulce si tare as manca ceva.O sa te ascult si o sa mananc macar putin.Ai dreptate ca e un pas urias ,ce am realizat pana acum si sper sa mai realizez.
muzette spune:
RamonaD,acum o sa iti spun ce am mancat azi si apoi sa spui si tu.Dimineata cafea fara zahar si un mar,la pranz ciorba de vita fara paine bineinteles,pe la ora 15 o gutuie,la ora 17 carne de pui si ....atat.Plus apa cat cuprinde.Ce crezi,ma descurc?Tu ce ai mancat?Bafta la slabit si mai vorbim!
RamonaD spune:
Buna!Eu ieri am mancat:dimineata 2 crenwurstisi o felie de paine(mananc doar paine dieta) si la ora 17 o feliuta de muschi si una de parizer+jumatate de ardei gras.N-am baut cafeaua ca am uitat.Apa-nu tin evidenta-foarte multa.Si doua bomboane nu stiu la ce ora,ziua.(din cutia aia de-ti ziceam ca mi-a adus-o frati-miu)
Pentru ziua de azi iti scriu mai tarziu;inca n-am mancat nimic.
Bratu Monica spune:
Asa cum spuneam saptamana trecuta am inceput si eu reductilul.Pana azi doar 2 kg.Se pare ca la mine nu prea da roade.
Monikka
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Asa cum spuneam saptamana trecuta am inceput si eu reductilul.Pana azi doar 2 kg.Se pare ca la mine nu prea da roade.
Monikka
2 kg in cate zile?Zici ca abia ai inceput saptamana trecuta.Cat te-ai fi asteptat sa di jos doar intr-o saptamana????
Bratu Monica spune:
Am citi aici sa sunt fete care au slabit si un kg/zi.
Eu am inceput sambata trecuta.Singurul lucru pentru care sunt bucuroasa e faptul ca n--am cine stie ce reactii adverse.
Monikka
muzette spune:
Blue angel,mai urmezi si acum tratamentul?Cat mai ai de gand sa il urmezi?Te simti bine dupa atata timp?Nu simti nimic deosebit ?
Mie mi-e cam frica sa il urmez atata timp,daca da dependenta?
SUCCCES SI SA AUZIM DE BINE!
RamonaD,MAINE MA CANTARESC,si iti spun daca am mai slabit si cat.Azi am mancat o felie de sunca prsata,bineinteles am baut cafea,si un gratar de pui.Apa azi nu prea am baut.Dulce sa stii ca tot nu am mancat.Sa nu ma bati!![]()
![]()
anita28 spune:
buna fetelor
dupa 5 zile am slabit 2 kg,destul de bine pt inceput
azi am mancat de dimineata niste cremwursti dupa care am plecat la sora-mea s-o ajut la curatenie,tocmai a terminat de zugravit apartamentul
, iar intr-o pauza am mai mancat un fibrobar forte
pe la 9 am ajuns si eu acasa,franta si am savurat un mar ![]()
problema mea este alta insa si as vrea sa ma lamuriti,daca stiti bineinteles,eu in prospect nu am vazut sau poate nu am citit cu atentie
mi-a intarziat cm cu vreo 6 zile,insarcinata sigur nu sunt pt ca mi-am facut testul,faptul ca iau reductil poate provoca o dereglare hormonala? voi ce stiti,a mai patit-o careva dintre voi?
muzette spune:
Anita28,eu stiu ca REDUCTILUL nu are nici o legatura cu cm.Parerea mea este sa iti mai faci o data testul de sarcina.
Fetelor,azi am luat a 12 a pastila si m-am cantarit.Am mai dat 1kg jos.In total am pana acum 4 kg minus!!!!!!!Am ajuns de la 79kg la 75.REDUCTILUL DA REZULTATE.Deja a inceput sa se vada!