am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mamaaa!!!! Ce ma mananca sa-mi cumpar si yo!!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Am vrut sa-mi cumpar si eu azi Reductil ,dar s-a apucat farmacista sa-mi spuna ca da palpitatii ,ca are si multe efecte secundare.Binenteles ca era prezent sotul ,care nu a mai vrut nici in ruptul capului sa ma lase sa-l cumpar.Cum il conving eu acum?Sunt
disperata,am slabit acum o luna cu superdieta 6 kg,iar acum am pus aproape dublu.Am o super foame ca sa-i zic asa ,mai ales de dulciuri;simt ca nu ma pot opri din mancat.Acum am 81 de kg,la 1.68,de la 60 care le aveam inainte de sarcina.Nu ma mai suport,nu ma incape nimic,imi este foarte greu sa gasesc haine pe masura mea ,nu pot accepta ca ma imbrac de la xxxx.Nu mai am nici vointa sa tin regim ,cred ca voi ma intelegeti.
RamonaD cate kg ai slabit si in cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita28 spune:

am revenit. azi e a 4 zi si se pare ca am slabit 2 kg
succes fetelor,se pare ca functioneaza si la mine
pupici si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzette spune:

RamonaD,nu inteleg de ce ai ras si ce era ciudat in ce am spus?Ai ras de faza cu cantarul sau de ce?Chiar nu inteleg!!!Sau pentru ca am mania cantarului?Nu mi se pare nimic ciudat mai ales ca am vazut ca mai sunt fete care au facut acest lucru.Oricum,o sa incerc sa ma cantaresc doar dimineata,cum spune ca face Anita28.
Vroiam sa va mai intreb ceva:am cam racit.Pot lua si alte medicamente in timpul tratamentului cu Reductil?Intreb asta pentru ca am citit in discutiile mai vechi ca una din fete a intrerupt tratamentul cu REDUCTIL cat a fost racita.Eu nu as face acest lucru.Bafta la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

quote:
Originally posted by muzette

RamonaD,nu inteleg de ce ai ras si ce era ciudat in ce am spus?Ai ras de faza cu cantarul sau de ce?Chiar nu inteleg!!!Sau pentru ca am mania cantarului?Nu mi se pare nimic ciudat mai ales ca am vazut ca mai sunt fete care au facut acest lucru.Oricum,o sa incerc sa ma cantaresc doar dimineata,cum spune ca face Anita28.
Vroiam sa va mai intreb ceva:am cam racit.Pot lua si alte medicamente in timpul tratamentului cu Reductil?Intreb asta pentru ca am citit in discutiile mai vechi ca una din fete a intrerupt tratamentul cu REDUCTIL cat a fost racita.Eu nu as face acest lucru.Bafta la slabit!

Muzette,am ras de cantarul defect...n-am stiut ca te vei supara!Iarta-ma,eu sunt o fire foarte vesela-voi incerca sa ma abtin de la glumite.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikky

Am vrut sa-mi cumpar si eu azi Reductil ,dar s-a apucat farmacista sa-mi spuna ca da palpitatii ,ca are si multe efecte secundare.Binenteles ca era prezent sotul ,care nu a mai vrut nici in ruptul capului sa ma lase sa-l cumpar.Cum il conving eu acum?Sunt
disperata,am slabit acum o luna cu superdieta 6 kg,iar acum am pus aproape dublu.Am o super foame ca sa-i zic asa ,mai ales de dulciuri;simt ca nu ma pot opri din mancat.Acum am 81 de kg,la 1.68,de la 60 care le aveam inainte de sarcina.Nu ma mai suport,nu ma incape nimic,imi este foarte greu sa gasesc haine pe masura mea ,nu pot accepta ca ma imbrac de la xxxx.Nu mai am nici vointa sa tin regim ,cred ca voi ma intelegeti.
RamonaD cate kg ai slabit si in cat timp?

Am slabit fix 10 kg intr-o luna si jumatate.Dar eu am de gand sa iau reductil timp de 1 an(pana in 11 august 2008).Imi pare rau ca nu te lasa sotul sa-ti cumperi(al meu n-are niciun cuvant de spus ca iau decizii singura in ceea ce ma priveste.),dar sa stii ca si faptul ca ne ducem kg in plus e tot boala;mi-a spus un doctor ca la persoanele grase toata inima este invelita-n grasime.Inconvenientul cu hainele l-am avut toate,e foarte frustrant,sa merg sa-mi cumpar ceva si sa nu gasesc la marimi mari decat haine babesti,urate...e aiurea rau.Nu mai vreau sa fiu grasa;asta am decis pe 11 august si asa va fi!
Marilena,tu spuneai ca iei reductil de la inceputul anului si ca ai facut si pauza,timp in care ai luat in greutate.Cata pauza ai facut,imi zici si mie?Si cate kg ai dat jos;in cat timp?
Succes la slabit tuturor;v-am pupat!

Mergi la inceput

RamonaD,nu m-am suparat!Si eu sunt o fire vesela.Imi pare rau ca m-ai inteles gresit.Dar nu faceam legatura deoarece mesjul cu cantarul e de acum 2 zile si de atunci am mai vb.Oare voi slabi si eu 10 kg in o luna jumatate ca tine?Nu stii , pot lua medicamente pentru raceala?
Aseara pe la ora 20 mi s-a facut o foame...Am mancat un mar si o portocala.Vi se mai intampla si voua?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by muzette

RamonaD,nu m-am suparat!Si eu sunt o fire vesela.Imi pare rau ca m-ai inteles gresit.Dar nu faceam legatura deoarece mesjul cu cantarul e de acum 2 zile si de atunci am mai vb.Oare voi slabi si eu 10 kg in o luna jumatate ca tine?Nu stii , pot lua medicamente pentru raceala?
Aseara pe la ora 20 mi s-a facut o foame...Am mancat un mar si o portocala.Vi se mai intampla si voua?

E posibil ca mesajul tu sa fi fost de 2 zile,dar eu n-am mai intrat,pentru ca am avut o raceala puternica si ma usturau foarte rau si ochii-printre alte simptome.Medicamente ptr tratarea racelii poti lua fara probleme;eu am luat paracetamol si tantum verde.Ai grija de tine si tinem legtura!
Esti din Bucuresti?Daca da,hai sa facem un pact(eu as putea reusi ca sunt ff ambitioasa;cand imi propun ceva nu ma las pana nu reusesc)-hai sa ne intalnim peste 2 luni-pe 1 decembrie de exemplu-sa vedem cat am reusit sa dam jos si sa schimbam impresii.Asta ne va ambitiona si mai mult.Vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue`angel spune:

M-am gandit ca as fi un exeplu bunpentru voi! Am 29 sni si iau reductil de trei luni si pana in prezent am slabit 23 kg. Vreo 9 kg in prima luna si 7 in celelalte. De mancat mananc numai fructe, legume, iaurt, branza dulce si o data pe saptamana 100 gr de carne fiarta. Sport nu am timp sa fac si sunt fericita ca incep sa rdevin ceea ce am fost. Nu ma mai recunoste lumea pe strada asa de mult m-am schimbat. Nu am si nu am avut palpitatii singurul efect secundar este acela de uscaciune a gurii.
Va urez bafta si daca aveti intrebari sunt bucuroasa sa va raspund.

Mergi la inceput

Mi-ar fi placut tare mult sa ne intalnim dar eu sunt din Constanta!!!!!Oricum,sunt multumita ca discutam si ne incurajam.Sper sa fie bine pana la capat.Eu nu cred ca o sa iau un an asa cum vrei tu sa iei.Mi se pare prea mult .Mi-e frica sa nu dea dependenta si pe urma ...ce ma fac?
Citeam mesaje mai vechi si am vazut ca au fost fete care au slabit 10 kg dupa prima cutie!!!!Oare se poate?
Ma asteptam sa aiba reactii mai rapide dat fiind ca nici nu prea mananc si ca beau apa multa.Sunt multumita si asa,3,5 kg in 10 zile.Macar de ar merge !!!Cel mai tare ma sperie ca vine Craciunul si nu stiu daca o sa ne putem abtine.Te pup si iti urez spor la slabit!

Mergi la inceput